- 23 Ekim 2018
- 15.070
- 34.275
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #14.541
Mutluluk tuzağı bitmek üzere sonra alışkanlıkların gücü ne başlayacağımSen hangi kitabı okuyorsun şuan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluk tuzağı bitmek üzere sonra alışkanlıkların gücü ne başlayacağımSen hangi kitabı okuyorsun şuan?
Fazla değil belki ama insana kısıtlanmislik hissi veriyor, benim hedefim 1 sayfa da olsa her gün okumak. 2 yıldır sürdürüyorum, hedefin sürdürülebilir olmasi önemli benim için. 50 sayfa desem sürdüremem biliyorumAslında fazla değil canım 25 e kadar çıktım ama
O kitaba ben de bakayım alışkanlık deyince bi duruyorumMutluluk tuzağı bitmek üzere sonra alışkanlıkların gücü ne başlayacağım
Akışkanlik konusu önemli bakayım başlayınca yorumumu paylaşırımO kitaba ben de bakayım alışkanlık deyince bi duruyorum
Mutluluk Tuzağından verim sağladın mı faydası oldu mu? Benim kitap dolaşıyor henüz elime gelmediAkışkanlik konusu önemli bakayım başlayınca yorumumu paylaşırım
Mikan hoşgeldin canım.kitap okusaydin niloyacim ben uydum, elim defalarca gitti sonra usulca geri bıraktım. Bugün için sana güveniyorum
Mutluluk tuzağı bu minvaldeki diğer kitaplardan daha gerçekçi geldi bana. Olumsuz hissederken neden böyleyim diye kendimi çok yıpratirdim. Duyguları kabullenmek hep söylenen ama içi boş bir kavramdı şimdi içi doldu. An'ı yasamak kavramı aynı şekilde. Başucu kitabım olabilecek bir kitapMutluluk Tuzağından verim sağladın mı faydası oldu mu? Benim kitap dolaşıyor henüz elime gelmedi
Merhaba hoşbuldumMikan hoşgeldin canım.
Kitap dedin de Gelibolu kitabını okuyorum. iyi geldi ne zamandır kitap okuyamamıştım.
Başucu gibi bi kitabım vardı, onu okuduktan sonra başlarım diyordum ama o da bitemedi bi türlü, bilgi kitabı gibi olunca sürüklemiyor da o sebeple ona ara verdim, Geliboluyu okuyorum. güzel bi hikaye. tavsiye ederim.
O kitaplar okusan da aklında kalmıyor yani anlık bi bölüm okuyup kapatılacak kitaplar gibi geliyor bana.Merhaba hoşbuldum
Psikoloji, Pedagoji, kişisel gelişim kitaplarını çok sevsem de arada resetlenmeye ihtiyaç duyuyorum ben de. Elimde sürünüyor kitap mesela sonra ara verip güzel bir roman, klasik vs. edebi bir eser okuma ihtiyacı hissediyorum. Çok iyi geliyor. Geliboluyu da listeme ekliyim ☺
Yok kalıyor akılda ben çok faydasını gördüm diyebilirim tabii ki bu kitaplarında yazılış tarzı da önemli teorik bazlı anlatıldıysa pek akılda kalıcı olmuyorO kitaplar okusan da aklında kalmıyor yani anlık bi bölüm okuyup kapatılacak kitaplar gibi geliyor bana.
hikayeli eserler daha bi akılda kalıcı.
Evet katılıyorum, benim hafızam zaten çok sıkıntılı. Çok sevdiğim kitapları zaten 2. 3. Tura okuyorum mutlaka.O kitaplar okusan da aklında kalmıyor yani anlık bi bölüm okuyup kapatılacak kitaplar gibi geliyor bana.
hikayeli eserler daha bi akılda kalıcı.
Ben çok etkilendiğimi hatırlıyorum ama mutlaka bir daha okuma ihtiyacı hissediyorum.Yok kalıyor akılda ben çok faydasını gördüm diyebilirim tabii ki bu kitaplarında yazılış tarzı da önemli teorik bazlı anlatıldıysa pek akılda kalıcı olmuyor
Kozahan miAkşam trafiğine yakalanmadan döndüm gezdim yine para harcadım döndüm
Fazladan ne aldım
1 tayt 1 tşört 1 çanta
Kızıma da çanta taç ikilisi
Oyuncak doktor seti
Amaaa çıkmışken döviz de yaptım kenara yatırımlık para da attım daha öncesinde hiç döviz yapmazdım genelde gram altın alır koyardım ama malum altının fiyatı uçtu da uçtu
Mutluluk Tuzağı dimi etkilendiğin ben de bir dahakine altlarını çizerek okumak istiyorum o söylediğin 2 kitap da yeniden okunacak derecede güzelse ben de not alıyorum canım onları ama önce elimdeki yarım kitapları bitirmem lazım ama İyi Hissetmek kitabında da bazı yerler nokta atışı yapıyordu bana bazı kısımları iyi geldi demiştim sana kızıma karşı yetersiz hissetme konusunda o kitabı okuduktan sonra farklı bakışı edinmiştimBen çok etkilendiğimi hatırlıyorum ama mutlaka bir daha okuma ihtiyacı hissediyorum.
Şu an 2 favori kitabım az seçilen yol ve öfke dansı 2021 bitmeden yeniden okumak istiyorum
Evet canım Kozahan bayadır girmiyordum bir dolaşayım dedimKozahan mi
Iyi hissetmek bana da daha dogru bir bakış açısı kazandırdı kesinlikle. Sorun olduğunda hemen kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum mesela. Sadece uygulamaları yapmak çok daha etkili olurdu onları yapacak motivasyonu bulamadım. Yoksa fayda sağlayacak bir kitap kesinlikle boş bir kitap değil.Mutluluk Tuzağı dimi etkilendiğin ben de bir dahakine altlarını çizerek okumak istiyorum o söylediğin 2 kitap da yeniden okunacak derecede güzelse ben de not alıyorum canım onları ama önce elimdeki yarım kitapları bitirmem lazım ama İyi Hissetmek kitabında da bazı yerler nokta atışı yapıyordu bana bazı kısımları iyi geldi demiştim sana kızıma karşı yetersiz hissetme konusunda o kitabı okuduktan sonra farklı bakışı edinmiştim
Evet canım Kozahan bayadır girmiyordum bir dolaşayım dedim
Kozahanda birlikte bir kahve içmek nasip olur inşallahMutluluk Tuzağı dimi etkilendiğin ben de bir dahakine altlarını çizerek okumak istiyorum o söylediğin 2 kitap da yeniden okunacak derecede güzelse ben de not alıyorum canım onları ama önce elimdeki yarım kitapları bitirmem lazım ama İyi Hissetmek kitabında da bazı yerler nokta atışı yapıyordu bana bazı kısımları iyi geldi demiştim sana kızıma karşı yetersiz hissetme konusunda o kitabı okuduktan sonra farklı bakışı edinmiştim
Evet canım Kozahan bayadır girmiyordum bir dolaşayım dedim
Mantıklı cevaplar vermek kısmı çok güzel dimiIyi hissetmek bana da daha dogru bir bakış açısı kazandırdı kesinlikle. Sorun olduğunda hemen kendime mantıklı açıklamalar yapıyorum mesela. Sadece uygulamaları yapmak çok daha etkili olurdu onları yapacak motivasyonu bulamadım. Yoksa fayda sağlayacak bir kitap kesinlikle boş bir kitap değil.
Ayy inşallah canım benim sen gel inşallah da içerizKozahanda birlikte bir kahve içmek nasip olur inşallah