- 23 Ocak 2016
- 32.511
- 48.866
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.381
Blacklight ın da profil fotosu değişmiş Gülben Safiye olmuş akşam Masumlar Apartmanı izlemiş belliEndam endam gulendammm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Blacklight ın da profil fotosu değişmiş Gülben Safiye olmuş akşam Masumlar Apartmanı izlemiş belliEndam endam gulendammm
:)) Bende izledim sorma.. ama izlediğim yerde kaldıBlacklight ın da profil fotosu değişmiş Gülben Safiye olmuş akşam Masumlar Apartmanı izlemiş belli
Ben de izledim:)) Bende izledim sorma.. ama izlediğim yerde kaldı
Ben bugün izliyorum dün izleyemedim bugün safiye ye çok güldüm yyaBlacklight ın da profil fotosu değişmiş Gülben Safiye olmuş akşam Masumlar Apartmanı izlemiş belli
Ay dimi skliyor insan bu bebek mevzusundan bile..Ben bugün izliyorum dün izleyemedim bugün safiye ye çok güldüm yya
Napaym ya artık profil bebek falan koymuyam dedim böyle accık ekşınlı olsun
Güzel bir şarkı daha yollayım hadi verimli bir gün devam etsin emoji çılgınlığı
Valla gerçekten sıkıldım bende artık sürekli bebek bebek kafamı dinlemek istiyorum yoruldum düşünmektenAy dimi skliyor insan bu bebek mevzusundan bile..
Sorma bir gün kendime dedimki ben bıktım çocuk mevzusundan düşünmektenValla gerçekten sıkıldım bende artık sürekli bebek bebek kafamı dinlemek istiyorum yoruldum düşünmekten
İnşallah kalır canım benim tüp bebek dimi kaçıncıydı 4 mü 5 mi en son 4 diye hatırlıyordm senin denemeleri İnşallah bu sefer tutunur yavrunSorma bir gün kendime dedimki ben bıktım çocuk mevzusundan düşünmekten
Son denememide yapayım kafa dinlicem biraz... İnşallah aksilik olmassa..
Bebeğim benimle kalırsa farklı tabi.
4ncuye gecicem.. dondurulmuslarim bitiyor gülüm sora dinlenip gerekirse başka yollar bulucaz.. inşallah son olur meleğim kucağıma gelir.. inşallah sende tez vakitte kalırsın beraber bekleriz ,İnşallah kalır canım benim tüp bebek dimi kaçıncıydı 4 mü 5 mi en son 4 diye hatırlıyordm senin denemeleri İnşallah bu sefer tutunur yavrun
İnşallah canım ya dua edecem sana İnşallah tutunur yavrucun sana4ncuye gecicem.. dondurulmuslarim bitiyor gülüm sora dinlenip gerekirse başka yollar bulucaz.. inşallah son olur meleğim kucağıma gelir.. inşallah sende tez vakitte kalırsın beraber bekleriz ,
Yazın süper nickin altındakiBen bugün izliyorum dün izleyemedim bugün safiye ye çok güldüm yya
Napaym ya artık profil bebek falan koymuyam dedim böyle accık ekşınlı olsun
Bizim de pazar var bugün süzüldü dolaba yerleştirmesi kaldı yoruldum birazdan mutfağa geçip salata yemek işine girişmem lazımBenm bugün reglimin son günü ve basım feciydi ilaç içtim.. buz dolabini silcektim flan hiç halim yok kafam yerinde degil
Kızlar akışına bırakın ben de her ay bekliyordum bu ay da yok dediğim çok zaman oldu en son beklemeyi bırakınca olmuştuAy dimi skliyor insan bu bebek mevzusundan bile..
Ben daha beklemiyorum ama eşim sürekli kafama sokuyorKızlar akışına bırakın ben de her ay bekliyordum bu ay da yok dediğim çok zaman oldu en son beklemeyi bırakınca olmuştu
İnşAllah kalır canım hayırlısıyla gelsin inşallah hiç ummadığınız andaSorma bir gün kendime dedimki ben bıktım çocuk mevzusundan düşünmekten
Son denememide yapayım kafa dinlicem biraz... İnşallah aksilik olmassa..
Bebeğim benimle kalırsa farklı tabi.
Ne kadar oldu canım siz evleneli kafaya sokacak bişey yok ki strese girdikçe daha zor olur bak arkadaşımız 9 seneydi yanlış hatırlamıyorsam 11 kez mi ne düşük yaptı tüp bebekle ikizlere hamile kaldı doğdular şimdi 2 ye kendiliğinden hamile kaldı doğdu o da maşallahBen daha beklemiyorum ama eşim sürekli kafama sokuyor
Biz evleneli 2021 Mayıs ayında 7 yıla giricszNe kadar oldu canım siz evleneli kafaya sokacak bişey yok ki strese girdikçe daha zor olur bak arkadaşımız 9 seneydi yanlış hatırlamıyorsam 11 kez mi ne düşük yaptı tüp bebekle ikizlere hamile kaldı doğdular şimdi 2 ye kendiliğinden hamile kaldı doğdu o da maşallah