- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.841
Ben de bebekleri çok severim de artık hep arabaaraba asker benimki de seviyor.barbie leri asıl ben çok seviyorum.uygun fiyata buldukça alıp saklıyorum kutulu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bebekleri çok severim de artık hep arabaaraba asker benimki de seviyor.barbie leri asıl ben çok seviyorum.uygun fiyata buldukça alıp saklıyorum kutulu.
benimki çocuk mönülerinden çıkan oyuncakları biriktirir.bu ara şirinleri tamamlıyor.kıza lego al beyin gelişimine çok faydalı.her gün 20 dakika da kitap oku alışsın kitap okumayı sevsin çok okuyan çocuk sınavlarda soruları bilmese bile tahmin ederek cevabını bulabiliyor.Ben de bebekleri çok severim de artık hep araba
Legoları var canım arada oynuyoruz bu ara puzzle yapıyoruz kitap okumaya hiç başlamadım desem yeridir ama başlıcam inşallahbenimki çocuk mönülerinden çıkan oyuncakları biriktirir.bu ara şirinleri tamamlıyor.kıza lego al beyin gelişimine çok faydalı.her gün 20 dakika da kitap oku alışsın kitap okumayı sevsin çok okuyan çocuk sınavlarda soruları bilmese bile tahmin ederek cevabını bulabiliyor.
Benimde akşam üstüne doğru salonun camı açıktı bi üşür gibi oldum kapattım akşamları serinliyorDün geceden beri burası da yağışlı bugün kısa kollu ile üşünür derecedeydi
camları iyi ki silmemişim diyorumm .tam 8 aydır ellenmediler.her işi yaparım da ütü ve cam işi ı ıhhhhhhBenimde akşam üstüne doğru salonun camı açıktı bi üşür gibi oldum kapattım akşamları serinliyor
Evet serin havalar bir sıcak bir soğukBenimde akşam üstüne doğru salonun camı açıktı bi üşür gibi oldum kapattım akşamları serinliyor
Camlar benim de öyle rezillikcamları iyi ki silmemişim diyorumm .tam 8 aydır ellenmediler.her işi yaparım da ütü ve cam işi ı ıhhhhhh
En iyisini yapmışsın sildikte noldu yağmurlardan hiç silinmemiş gibicamları iyi ki silmemişim diyorumm .tam 8 aydır ellenmediler.her işi yaparım da ütü ve cam işi ı ıhhhhhh
Aynen öyle vallaaEvet serin havalar bir sıcak bir soğuk
izole yaşadığımdan eve kimseyi davet etmiyorum zaten 1 yıldan fazladır.evin içi temiz olsa yeter camları gören yok.karşımda apartman yokEn iyisini yapmışsın sildikte noldu yağmurlardan hiç silinmemiş gibi
Aynen öyle vallaa
Niloşum kızımın kolu 8 gün daha sargıda kalacak. Bu arada şifayı da kaptık. Rüzgarda kaldık kızımla. Burnumu silmekten resmen 3 metre oldu başka bir sıkıntımız yok ama Allah a şükür. Günlük olağan işler dışında başka bir şey yapmadım hasta olmama dayanarak sizleri takip ediyorum maşallah karınca gibisiniz. Bir de belki okuyup fikir veren olur. Yeni bir göz altı kremi almak istiyorum. Kullanıp memnun olan varsa yazarsa çok sevinirim.N Narinkimse cim siz neler yaptınız canım bugün? Kızın nasıl?
Aa az kalmış canım sevindim doktora kontrole gidecek olduğunuz bugün aklıma geldi de yazayım dedim canımNiloşum kızımın kolu 8 gün daha sargıda kalacak. Bu arada şifayı da kaptık. Rüzgarda kaldık kızımla. Burnumu silmekten resmen 3 metre oldu başka bir sıkıntımız yok ama Allah a şükür. Günlük olağan işler dışında başka bir şey yapmadım hasta olmama dayanarak sizleri takip ediyorum maşallah karınca gibisiniz. Bir de belki okuyup fikir veren olur. Yeni bir göz altı kremi almak istiyorum. Kullanıp memnun olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Çok sağol canım. İnşallah bir an önce iyi oluruzAa az kalmış canım sevindim doktora kontrole gidecek olduğunuz bugün aklıma geldi de yazayım dedim canım
Çok geçmiş olsun geçende de biz olmuştuk biliyorsun canım havalardan sanırım
Ne karınca ne karınca
Kızz o mesajtan sonra uyumuştum koca gece rüyamda camlarla uğraştımizole yaşadığımdan eve kimseyi davet etmiyorum zaten 1 yıldan fazladır.evin içi temiz olsa yeter camları gören yok.karşımda apartman yok
selam.ne yönden değişiklik Nur?hepimiz saldık kendimizi son 2 aydır.bende de planlama motivasyon ve uygulama sorunları varHayatıma yön vermek ve değişiklik yapmak istiyorum.
Durumda da paylaştım.
Birbirimize destek olmak teşvik edici konuşmak iyi gelir.
Kendimi çok saldım son zamanlarda bu da moral bozukluğuna sebep oluyor.