- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.821
Aaa aaa kimseler yok aa aaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmmmAaa aaa kimseler yok aa aaaa
Hoşgeldin ceyceyciiiimmmben geldimmmm
Nasılsın iyi misin aşı kol ağrın geçti mi yarın annem de olacak inşallahben geldimmmm
evet ilk 2 gün vardı sonra hiçbir sorun olmadı.korkmasın bir gün iş yapmaz olur biterNasılsın iyi misin aşı kol ağrın geçti mi yarın annem de olacak inşallah
Ay inşallah kolayca atlatır o da babamın ağrı falan olmamış vurulduğunu bile anlamamışevet ilk 2 gün vardı sonra hiçbir sorun olmadı.korkmasın bir gün iş yapmaz olur biter
Ay niloşum bildiirimi kaçırmışım ben kusura bakmaa öğlen 12demi kalktınız evet ondan olabilir halsizlik. Burasıda kapalı hava ama yağmur yokBiz 12 de kalktık sporu bıraktım ya halsizlik var
Dün klima açıktı çok sıcaktı bugün şakır şakır yağmur yağdı
herkes aşılansa da bir rahatlasak.1 seneye daha tahammülüm kalmadıAy inşallah kolayca atlatır o da babamın ağrı falan olmamış vurulduğunu bile anlamamış
burada her gün sağanak yağmur varAy niloşum bildiirimi kaçırmışım ben kusura bakmaa öğlen 12demi kalktınız evet ondan olabilir halsizlik. Burasıda kapalı hava ama yağmur yok
Şuan aşılanan sayısı gittikçe artıyor bakalım en geç Eylül gibi bize de sıra gelir herhaldeherkes aşılansa da bir rahatlasak.1 seneye daha tahammülüm kalmadı
Ay niloşum bildiirimi kaçırmışım ben kusura bakmaa öğlen 12demi kalktınız evet ondan olabilir halsizlik. Burasıda kapalı hava ama yağmur yok
Dün geceden beri burası da yağışlı bugün kısa kollu ile üşünür derecedeydiburada her gün sağanak yağmur var
yün hırkaları çıkardım giyiyorum valla.yarın da kızın mezuniyeti var okul bahçesinde ama hava da çok kötü nolacak bakalımDün geceden beri burası da yağışlı bugün kısa kollu ile üşünür derecedeydi
Aa ne güzel liseden mi mezun oluyor harika canım ya tebrik ederim hırka ya da şal alırsın omuzlarınayün hırkaları çıkardım giyiyorum valla.yarın da kızın mezuniyeti var okul bahçesinde ama hava da çok kötü nolacak bakalım
kız ne lisesi 5. sınıfa geçtiAa ne güzel liseden mi mezun oluyor harika canım ya tebrik ederim hırka ya da şal alırsın omuzlarına
İlkokuldan mı mezun oluyor ben hep liseye giden kızın var diye anladım hatta dedim kendi kendime erken evlendi herhalde diyorum bu yaşta nasıl lisede okuyan kızı var diyordum kendi kendimekız ne lisesi 5. sınıfa geçti
keşke öyle olsaydı .ama daha barbie lerle oynayan çocuğum varİlkokuldan mı mezun oluyor ben hep liseye giden kızın var diye anladım hatta dedim kendi kendime erken evlendi herhalde diyorum bu yaşta nasıl lisede okuyan kızı var diyordum kendi kendime
Ya olsun ya maşallah çok tatlıdır o ya benimkinin hiç barbilerle işi yok işi gücü araba geçen arabalara birşey yediriyordukeşke öyle olsaydı .ama daha barbie lerle oynayan çocuğum var
senin kız kaç yaşında ?anaokulu çağında falan mı?İlkokuldan mı mezun oluyor ben hep liseye giden kızın var diye anladım hatta dedim kendi kendime erken evlendi herhalde diyorum bu yaşta nasıl lisede okuyan kızı var diyordum kendi kendime
araba asker benimki de seviyor.barbie leri asıl ben çok seviyorum.uygun fiyata buldukça alıp saklıyorum kutulu.Ya olsun ya maşallah çok tatlıdır o ya benimkinin hiç barbilerle işi yok işi gücü araba geçen arabalara birşey yediriyordu
4 yaşını doldurdu babam doğum gününde Elsa bebek almış yazık günah verilen paraya dedim inan ki vitrinde süs duruyor belki büyüyünce oynarsenin kız kaç yaşında ?anaokulu çağında falan mı?