- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.801
zararlı onlar cısss cıssssNeler oluyor yahuu
Muhteşem kombinimle izliyorum sizi Eki Görüntüle 2869787
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararlı onlar cısss cıssssNeler oluyor yahuu
Muhteşem kombinimle izliyorum sizi Eki Görüntüle 2869787
Tamda ekleme yapmıştım mesajıma ahaha dekor o dekor ellemedim benzararlı onlar cısss cıssss
Zerredw bizden
Aaaaa afiyet olsun canımNeler oluyor yahuu
Muhteşem kombinimle izliyorum sizi o zararlı şey sadece fotoğrafta dekor olarak kullanılmıştır Eki Görüntüle 2869787
Yok bebeğim yemedim kız diyet dosdoğru gidiyor bey yiyordu kaptım elinden derler ya çekirdeğimi aldım izliyorum. Bende öyle misal seferoğullarını izliyorum dedimAaaaa afiyet olsun canım
Ahahahahah iyi yapmışsın devamYok bebeğim yemedim kız diyet dosdoğru gidiyor bey yiyordu kaptım elinden derler ya çekirdeğimi aldım izliyorum. Bende öyle misal seferoğullarını izliyorum dedim
Sanırım bentosun paşa kim olacak pekii?
delik çorabın varsa olabilirsinSanırım ben
Hepsi delikdelik çorabın varsa olabilirsin
Afiyet olsun canım çok severim heNeler oluyor yahuu
Muhteşem kombinimle izliyorum sizi o zararlı şey sadece fotoğrafta dekor olarak kullanılmıştır Eki Görüntüle 2869787
Burdada yağmurlu gösteriyor ama yağmadı doğru düzgünŞuan yağmur yağıyor şimşekten oda aydınlanıyor mübarek
GünaydınGünaydınnn
Bu ara erken kalkıyorum daha dinc hissediyorum kalkınca kuzum yaz geç gelicek bu seneGünaydın
Erkencisin canım bugün
Dün akşam bu sabah şakır şakır yağdı sonbahara döndü yine hava
Biz 12 de kalktık sporu bıraktım ya halsizlik varBu ara erken kalkıyorum daha dinc hissediyorum kalkınca kuzum yaz geç gelicek bu sene