- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.881
Sağol canım hava yağmurluydu geldiğimiz yolda ama orada nasıl bilemiyoruz 3 derece oynadı şuan sıcaklıkHadi güzel güzel eğlenin canım iyi tatiller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım hava yağmurluydu geldiğimiz yolda ama orada nasıl bilemiyoruz 3 derece oynadı şuan sıcaklıkHadi güzel güzel eğlenin canım iyi tatiller
Baktım şimdi bugün biraz bulutlu ama 24 derece yarın ve sonrası güneşli gösteriyo niloşjmSağol canım hava yağmurluydu geldiğimiz yolda ama orada nasıl bilemiyoruz 3 derece oynadı şuan sıcaklık
Evet benimki hipofiz bezi tümörü. Çok sevindim sagolsun kuzenin. İyi olucak inşallahYasmininki sanırım hipofiz bezi tümörü. O kat kat kolay benim durumumdan. Kafatası açılmasına gerek yok. İyileşmesi kolay. Radyasyon verilecek sadece ameliyat öncesi ya da sonrası. Benim durumumda olmamasına çok sevindim. İşi çok daha kolay. Çocuk sahibi olma erkek yada kadın riski varmış evet kuzenim doktor ona sordum. Ama herşeyde risk var zaten. Çok emin olmak isterse de yumurtasını dondurur olur biter. Masraflı zorlu bir. tedavi değilmiş. Normal yoldan bebeği de olabilirmiş hiç korkmasın dedi.
Evet benimki hipofiz bezi tümörü. Çok sevindim sagolsun kuzenin. İyi olucak inşallahYasmininki sanırım hipofiz bezi tümörü. O kat kat kolay benim durumumdan. Kafatası açılmasına gerek yok. İyileşmesi kolay. Radyasyon verilecek sadece ameliyat öncesi ya da sonrası. Benim durumumda olmamasına çok sevindim. İşi çok daha kolay. Çocuk sahibi olma erkek yada kadın riski varmış evet kuzenim doktor ona sordum. Ama herşeyde risk var zaten. Çok emin olmak isterse de yumurtasını dondurur olur biter. Masraflı zorlu bir. tedavi değilmiş. Normal yoldan bebeği de olabilirmiş hiç korkmasın dedi.
Şuan 7 8 derece değişti Bursa ileBaktım şimdi bugün biraz bulutlu ama 24 derece yarın ve sonrası güneşli gösteriyo niloşjm
Bence açar canım güzel olur orada havaŞuan 7 8 derece değişti Bursa ile
İnşallah canım ya ben de hava durumuna baktım evde ama gelirken öyle yağmur vardı ki üzüldüm kendim neyse çok önemli değil de kızçe çok seviniyordu
Millet girdi bugün de biz yol yorgunu girmedikBence açar canım güzel olur orada hava
Kaç gün ordasınız niloşum otelden memnun kalırsan tavsiyeni alırım bir ara aydın bizimde planlarımızda vardı. Gerçi ben pek otel tatili istemiyorum artık ama olsun yine de söyle senMillet girdi bugün de biz yol yorgunu girmedik
4 gece burdayız inşallah canım geçen sene de gelmiştik hatta uzak diye bir daha gelmeyiz demiştik ama yine geldik otelden memnunuz çok güzel az önce havuz başında aktiviteler vardı bi göbek attımKaç gün ordasınız niloşum otelden memnun kalırsan tavsiyeni alırım bir ara aydın bizimde planlarımızda vardı. Gerçi ben pek otel tatili istemiyorum artık ama olsun yine de söyle sen
Ohh döktür niloşumm kurtları4 gece burdayız inşallah canım geçen sene de gelmiştik hatta uzak diye bir daha gelmeyiz demiştik ama yine geldik otelden memnunuz çok güzel az önce havuz başında aktiviteler vardı bi göbek attım
O işlere hiç girmemek en iyisi canım inan kaç tane arkadaşımız parayı kurtarınca bir daha yapmıcam dedi kurtarınca bi daha bi daha derken kaç kez kayıplar verdiler ama paranın değeri düştüğündeki akla karayı seçmeleri telaşları hiç o strese girmeye gerek yok yatırım mı dolar euro altın arazi gerisi hikaye bi tanıdığımızın da komple 3 katlı apartmanı lüks aracı elinden gitti şuan adam kendi işyerinde işçi olarak çalışıyorOhh döktür niloşumm kurtları
biz bu sene gidemicez heralde arabayı sattık eşim parayı kriptoya bağladı kriptoda düştü zarardayız Daha güzel araba alalım derken bu gidişte piskilet alcaz
Evet canım çok doğru getiriside olmadı diyemem baya oldu. Ama şuan da eksiye düştü. Bakalım bekliyoruz parayı kurtalarım da zatenndirek çekip araba alıcaz artık eşimde bu zamana kadar hiç arabasız durmamış artık psikolojisi bozulmaya başladı ama büyük risk o kesinO işlere hiç girmemek en iyisi canım inan kaç tane arkadaşımız parayı kurtarınca bir daha yapmıcam dedi kurtarınca bi daha bi daha derken kaç kez kayıplar verdiler ama paranın değeri düştüğündeki akla karayı seçmeleri telaşları hiç o strese girmeye gerek yok yatırım mı dolar euro altın arazi gerisi hikaye bi tanıdığımızın da komple 3 katlı apartmanı lüks aracı elinden gitti şuan adam kendi işyerinde işçi olarak çalışıyor
Bir zaman sonra alışkanlık oluyor nasıl birşey bilmiyorum Allah korusun yani parayı kurtarınca eşini ikna et ve çıkın inan bir arkadaşımız yapmıcam dedi parayı kurtarınca bırakcam dedi şuan eşinden gizli hisse alıyorEvet canım çok doğru getiriside olmadı diyemem baya oldu. Ama şuan da eksiye düştü. Bakalım bekliyoruz parayı kurtalarım da zatenndirek çekip araba alıcaz artık eşimde bu zamana kadar hiç arabasız durmamış artık psikolojisi bozulmaya başladı ama büyük risk o kesin
Hisseye girmezde canım. Bakalım bu kritoda anlık kazanılabiliyor. Kurtalarımda konuşucam yineBir zaman sonra alışkanlık oluyor nasıl birşey bilmiyorum Allah korusun yani parayı kurtarınca eşini ikna et ve çıkın inan bir arkadaşımız yapmıcam dedi parayı kurtarınca bırakcam dedi şuan eşinden gizli hisse alıyor
oyy oyy sende mi?altın aldım düştü hisse senedi aldım düştü bir kripto para kaldı beni batırmayan ki o da hiç almadığımdanOhh döktür niloşumm kurtları
biz bu sene gidemicez heralde arabayı sattık eşim parayı kriptoya bağladı kriptoda düştü zarardayız Daha güzel araba alalım derken bu gidişte piskilet alcaz
iyi tatiller niloyaaaaŞimdi odaya çıktım dinlenmeye resim atayım
Duş aldım oturuyorum kızçe şezlongta uyuyakaldı eşim başında bekliyor inanılmaz ısındı hava
Eki Görüntüle 2872445 Eki Görüntüle 2872446
Sağol canımiyi tatiller niloyaaaa