- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #13.761
Let.. adlı uygulamadan Allah razı olsun o uygulamayı yapandan iyi kazandırdı bana çok çevrem oldu bir de BursadaKız nasıl buluyorsun böyle şeyleri nerden buluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Let.. adlı uygulamadan Allah razı olsun o uygulamayı yapandan iyi kazandırdı bana çok çevrem oldu bir de BursadaKız nasıl buluyorsun böyle şeyleri nerden buluyorsun
Ahahahaa yaparsınnn kız nolcak tepiklemesin dikkat etteEvet ben sağmaya gidicem ineğin memelerini tutucam makinayla değil elle foşk foşk foşduku foşduku sağıcam
Hee sen ordan alıyorsun üstüne biraz koyup kendin mi koyuyorsunLet.. adlı uygulamadan Allah razı olsun o uygulamayı yapandan iyi kazandırdı bana çok çevrem oldu bir de Bursada
Zor olmasına rağmen canım maşallah bak sen iyisin Allah daha iyi etsin inşallah canımYasmininki sanırım hipofiz bezi tümörü. O kat kat kolay benim durumumdan. Kafatası açılmasına gerek yok. İyileşmesi kolay. Radyasyon verilecek sadece ameliyat öncesi ya da sonrası. Benim durumumda olmamasına çok sevindim. İşi çok daha kolay. Çocuk sahibi olma erkek yada kadın riski varmış evet kuzenim doktor ona sordum. Ama herşeyde risk var zaten. Çok emin olmak isterse de yumurtasını dondurur olur biter. Masraflı zorlu bir. tedavi değilmiş. Normal yoldan bebeği de olabilirmiş hiç korkmasın dedi.
Kitaplık ne alemde başladınız mıAhahahaa yaparsınnn kız nolcak tepiklemesin dikkat ette
Yok daha keyfimiz yetmedi başlamayaKitaplık ne alemde başladınız mı
Tam benlik inek sağmak
Kadın ticareti çözmüşne bulsa satıyorKız nasıl buluyorsun böyle şeyleri nerden buluyorsun
İneği yakından görmeyeli 20 yıl olmuştur benimKitaplık ne alemde başladınız mı
Tam benlik inek sağmak
Yok ben daha yeni gördüm Bursada bir yere birşey almaya gitmiştim karşısı lüks siteler bi taraf ise inekler koyunlar otluyordu çok güzelll ya möööİneği yakından görmeyeli 20 yıl olmuştur benim
Yok kız korona geldi satış matış kalmadıKadın ticareti çözmüşne bulsa satıyor
Tam köşeyi dönecekken korona geldi satışlar durduValla ya 2 seneye niloş köşeyi döner Niloyatospikk
Açılır şimdi yasaklar bitiyorTam köşeyi dönecekken korona geldi satışlar durdu
Evet şu sıra biraz var çok şükür iş yaparsan o da ben gibi sündük takılırsan iş mi olurAçılır şimdi yasaklar bitiyor
Açın müziği şenlenelim
Evi süpürürken yarım bıraktım şuan oynuyorumYorgunluktan bayılıyorum hala bitlremedimev işlerinden nefret ediyorummmm