- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.901
Sen yine de dışarı çık arada canım maskeni tak mesafeye dikkat et zaten arabanla gidiyorsun kolonya dezenfektan kullan olmaz birşey inşallahben evde oturmayı hiç sevmem her gün dışarı çıkardım .Ama kronik hasta olduğumdan 1 yılı geçti ne evime kimse geldi ne de ben gittim.ilk defa dün avm ye gittim sırtımdan soğuk terler boşandı korkudan.bu hayat hayat değil.Arabaya binsem gidecek yer yok ayol her yer riskli deli gibi dolanıp bir de markete uğrayıp eve dönüyorum.sıkıntıdan Esra Erol doya doya moda izliyorum şaka gibi
Kalktım yatakta sündükleşiyorum
Ben de kahvaltıdan sonra azcık sündükleşeyim diyordum az önceKalktım yatakta sündükleşiyorum
Olur kız eşlik ederimBen de kahvaltıdan sonra azcık sündükleşeyim diyordum az önce
Ben şimdi kendi kendime örgü örüyorumKursa ben de gidecektim ahşap boyamaya hevesim vardı pandemi de kaldı aynen. Amugurimi örenlere de hayranım
Puhahaaa sündükleşmek ne güzel bir terim. Ben de kullanayım artıkBen de kahvaltıdan sonra azcık sündükleşeyim diyordum az önce
Evdeki sehpaları aynayı komodini yeniledi komşu efsane oldu.Ben şimdi kendi kendime örgü örüyorumeğer gidersen bende ahşap gidicem biraz araştırdım degisikti
2 saattir sündükleştim yeter artıkPuhahaaa sündükleşmek ne güzel bir terim. Ben de kullanayım artık
Ben sündükleştim tepişeyim artıkOlur kız eşlik ederim
Son 2 cam kaldı güneş olmazsa çok onu silerim bugün bitsin
Ben hala sündükleşiyorumBen sündükleştim tepişeyim artık
Harika afiyet olsunBen hala sündükleşiyorum
Ama ev toplu
Ay ne güzel ya bende çok sıkıldım akşam yemekten sonra sahile gideriz belki diyodum ama yağmurmu yağcak nolcak hava bi kapalıHarika afiyet olsun
Ben de şimdi kızı parka getirdim
Olsun yağmurda gidin sağanak olmazsa normal yapmurda şemsiye ile romantik olurAy ne güzel ya bende çok sıkıldım akşam yemekten sonra sahile gideriz belki diyodum ama yağmurmu yağcak nolcak hava bi kapalı
Bende özledim valla dibimde ama hiç gitmiyorumOlsun yağmurda gidin sağanak olmazsa normal yapmurda şemsiye ile romantik olurbiz de kapanmadan evvel gitmiştik en son sahile özledim ya ben de sıkılıyorum Allahtan yakındaki bu park ağaçlık yeşillik de iyi oluyor
Yakınındaysa gitsene kız ne güzel bize yarım saatlik araba mesafesindeBende özledim valla dibimde ama hiç gitmiyorum
Çok güzel valla sana da iyi oluyordur açık hava da oturmak
Benim 1 dk falan yürüme mesafesi. Sokaktan aşağı doğru indimmi sahili görüyormYakınındaysa gitsene kız ne güzel bize yarım saatlik araba mesafesinde
Yazlıkta öyle yakın bizim sokağın başıBenim 1 dk falan yürüme mesafesi. Sokaktan aşağı doğru indimmi sahili görüyorm
Ama işte nebileyim hiç aklıma gelipte gitmiyorum şimdi gidicem
Aa darmıydı kız acaba nasıl oldu öyleeAylardan sonra ilk defa dışarıya çıktımgezdim tozdum,sonra eve dönerken babam arabayı durdurdu markete git dedi bana taman dedim arabanın kapısını açtım sağ ayağımı yere attım ve bir caart sesi mağaza sahibinin şöyle kaliteli böyle kaliteli diye bana zorla aldırdığı tunik yırtıldı verdiğim para haram ossundu
Yaa pandemi patlayınca kar kış hiç gitmedim valla bundan sonra inşallah giderimYazlıkta öyle yakın bizim sokağın başı
Kız gidilmez mi ne güzel yazın gidince ben sabah erkenden yürüyüşe çıkardım oh mis sessiz sakin 5 km yürürdüm