- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.781
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.781
Biz gidiyoruz da mesela ailemizden 1 kişi temsil ediyor hepimizin gitmesini gerektirecek bir durum yok şuandaBaşınız sağolsun. Mantıklı olanı yapmışsınız. Allah korusun hep sizin için hem gelenler için. Yani yapıyosada aile içinde yapsaydı cağırmasayda düşünerek keşke dedim bende. Valla hiç o cesarete giremedim açık havada olsa bi derece gider hediyemi verir dönerdim. Ama benimde düşünmem gereken bi ailem var. Biyandan çok iyi anlarsın bak o kadar emek veriyoruz tedavi için. Daha dün başladım yeniden. Orda kapıp yarım kalmasını da istemem tekrardan.
Bende bi eşimin dayısının çocuğunun düğününe gittim geçen yıl. Başka da gitmedim. Keşke bu hastalık olmasada bize gelindi sonucta rahat rahay gitsek bizde çok isteriz ama sağlık sonucta alınılmasın bunada
öyle yapıcam zaten ağustosda düğünüymüş o zaman hem nişan hem düğün hediyesini veririm artık
Kardeşimin evde yaptığımız sözüne hatta çok iyi anlaştığım kuzenim var alındı biraz çağırmadık diye ama hamile ve hiç gerek yok kalabalığa aile arasında bile yeterli kalabalık oldu korka korka yaptık şuanda yapmak gibi bir niyetimiz de yoktu kardeşim çok istedi mecbur yaptık