- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.461
Çok sağol. Şükür ki cenazesine gidebildim. Allah hepimize sabır versin.Başınız sağolsun benim dedem de geçen sene haftasonu yasaklarına denk gelmişti vefat etti gidememiştim bilirim Allah sabır versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol. Şükür ki cenazesine gidebildim. Allah hepimize sabır versin.Başınız sağolsun benim dedem de geçen sene haftasonu yasaklarına denk gelmişti vefat etti gidememiştim bilirim Allah sabır versin.
Amin gidebilmişsin ne güzel o ara yoğun tedbirler vardı gidememiştimAllahım yerlerinde dinlendirsinÇok sağol. Şükür ki cenazesine gidebildim. Allah hepimize sabır versin.
Allah rahmet eylesin .Bir rahatsızlığı var mıydı?Bayramdan beri yoktum. Pazartesi günü dedem vefat etti. Yasak yüzünden gidip görememiştim
Insallah en kısa zamanda iyilesirim güzel dilekleriniz için sagolun
Sizler nasılsınız
Nur'cuğum bugün ne işler yapıyorsun tatlımAllah rahmet eylesin .Bir rahatsızlığı var mıydı?
Tuvalet eğitimine başladık başlayalı kendimi kaybettim.Nur'cuğum bugün ne işler yapıyorsun tatlım
Allah kolaylık versin tez vakitte öğrenin inşallahTuvalet eğitimine başladık başlayalı kendimi kaybettim.
Bugün pek bir şey yapmadım.
Sabah çocuklarla yine oyun hamuru oynadık.
Yumurtadan civciv çıkardık.
Adet olunca bir sey de yapasım gelmiyor.
Bir de çamaşırları topladım. O kadar.
Koca gün öylece bitti.
Tabi miniğimin tuvaletini saymıyorum surekli gel git iyi spor oluyor bana
Allah kolaylık versin tez vakitte öğrenin inşallah
Yumurtadan civciv çıkarma nasıl bana da öğret azcık yahu harika etkinliklerinizi var beni süper şaşırtıyorsun
Allah kolaylık versin tez vakitte öğrenin inşallah
Yumurtadan civciv çıkarma nasıl bana da öğret azcık yahu harika etkinliklerinizi var beni süper şaşırtıyorsun
Rabbim beterinden korusun kuzumm geçmiş olsunBen de korkuyorum ama bu sefer yağmurdan da çok korktum nasıl yağıyor Yarabbim
Bak terasa dolan dolular gideri tıkamış
Bende bide spor ayakkabıları makineye attmHiçbir iş yapmadım bugün evi mutfağı topladım yemek yaptım hepsi bu
Nur gözünü seveyim bana ders ver gözünü kulağını seveyim sen okul öncesi falan mı okudun bunlar ne kuzum
Ha ha olsun o da güzel iyi bir iş benim gibi kundura atayım deme de makinaya hayatımda bir kez yaptım öyle birşey ayakkabılar rezillikRabbim beterinden korusun kuzumm geçmiş olsun
Bende bide spor ayakkabıları makineye attm
Nur gözünü seveyim bana ders ver gözünü kulağını seveyim sen okul öncesi falan mı okudun bunlar ne kuzum
Aaa hiç yapmadım öyle bişey tek kundurası damatlık olan bikere giymeylede hiç atmaya tenezül etmedim öğrendiğim iyi oldu amaHa ha olsun o da güzel iyi bir iş benim gibi kundura atayım deme de makinaya hayatımda bir kez yaptım öyle birşey ayakkabılar rezillik
Çok tozluydu bir attım tam oldu gitti aynı kunduradan bi tane daha aldı ayakkabı dolabına da soktu sakın atma he dedi yok yok atar mıyımAaa hiç yapmadım öyle bişey tek kundurası damatlık olan bikere giymeylede hiç atmaya tenezül etmedim öğrendiğim iyi oldu ama
Ahahah ay hiç elleme boşver üstten bezle siliver tozunu ben de sporları atıyorum sadece onları da 30 dklık kısa programa sadece diğerlerini atmadım hiç bu saatten sonra da atmayımÇok tozluydu bir attım tam oldu gitti aynı kunduradan bi tane daha aldı ayakkabı dolabına da soktu sakın atma he dedi yok yok atar mıyım
Sporları hep atıyorum zatenAhahah ay hiç elleme boşver üstten bezle siliver tozunu ben de sporları atıyorum sadece onları da 30 dklık kısa programa sadece diğerlerini atmadım hiç bu saatten sonra da atmayım
Başın sağolsun canım sabır versin Allah sizlereBayramdan beri yoktum. Pazartesi günü dedem vefat etti. Yasak yüzünden gidip görememiştim
Insallah en kısa zamanda iyilesirim güzel dilekleriniz için sagolun
Sizler nasılsınız