- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.421
Su mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaaBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum işte sizin araka dediğiniz sanırım kart hali oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaaBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum işte sizin araka dediğiniz sanırım kart hali oluyor
Yok kız o saatte niye onu araştırayım yatıyordum dur şuna da bir bakayım da öyle uyuyayım dedimBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum işte sizin araka dediğiniz sanırım kart hali oluyor
Anladım ben canım yazdığınıSu mesajlara da süresiz düzeltme gelsin yaa
Araka kart hali değil canım tazecikBu saate kadar bunu mu arastirdinyaa sen niye uyumuyorum işte sizin araka dediğiniz sanırım kart hali oluyor
Yoookk kızz 9 bucukta kalktım bende ama kimseden ses yok dedim uyuyo heralde herkesler yazmadımCookiie uyuyorsun dimi ohh mis gibi hee yastığa şöyle bir sarılıp uyumak şuan Garfield gibiyim 3 te yattım 9 buçukta kalktım kızım o saatte uyandı ne uykum var heee
Olsun ama ben huzursuz oluyorumAnladım ben canım yazdığını
Evet burada da hava baya kapatmıştı şakır şakır yağıyor şimdiYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım
Burası da serin belki yağmur yağarYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım
Oo sen de erkencisin ya bu Müge kovuldu dediler kadın yayın yapıyor halaYoookk kızz 9 bucukta kalktım bende ama kimseden ses yok dedim uyuyo heralde herkesler yazmadım
Oralar serinlerse iyi olur sizin oralar da çok sıcaktırBurası da serin belki yağmur yağar
Evet burda da yağıyor en sevdiğim dizi film vs izlemelik havalarEvet burada da hava baya kapatmıştı şakır şakır yağıyor şimdi
Bu sene yaz geç gelicek galiba sizin orasıda serin olduğuna göreBurası da serin belki yağmur yağar
6.30 da kalkıyorum ama dayanamayıp geri dalıyorum bazen eskiden alarmım 10da kuruluydu şimdi 9a çektim yarım saatte rotar yaptı kalktımOo sen de erkencisin ya bu Müge kovuldu dediler kadın yayın yapıyor hala
Yok kız burada hava çok güzel dün öğle vakti birazcık sıcaktı ama genel olarak hava serinOralar serinlerse iyi olur sizin oralar da çok sıcaktır
Neeee saat 10 da uyanabilmek için alarm mı kuruyordunacaba alarm kurmadığın zaman saat kaçta uyanıyorsun6.30 da kalkıyorum ama dayanamayıp geri dalıyorum bazen eskiden alarmım 10da kuruluydu şimdi 9a çektim yarım saatte rotar yaptı kalktım
Neeee saat 10 da uyanabilmek için alarm mı kuruyordunacaba alarm kurmadığın zaman saat kaçta uyanıyorsun
Antalya’dan bildiriyorum. Kıskandırmak gibi olmasın ama hava pırıl pırılYağmurlu bugün hava tam uyumalık aslında ama mügeye daldım
Ne güzel burası da çok aşırı sıcak değildi bu aralar esinti var ama mayıs ayı daha haziran temmuz baya sıcak oluyor bakalım bu sene nasıl olacakYok kız burada hava çok güzel dün öğle vakti birazcık sıcaktı ama genel olarak hava serin
Evet ben de öyle kuruyorumNeeee saat 10 da uyanabilmek için alarm mı kuruyordunacaba alarm kurmadığın zaman saat kaçta uyanıyorsun