- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.321
Öf hiç sorma yaamüziği duyunca şeytan dürtüyor beniHee o yönden. Bende oyunla alakalı sandım. Evet haklısın valla ama işte yapıyorız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öf hiç sorma yaamüziği duyunca şeytan dürtüyor beniHee o yönden. Bende oyunla alakalı sandım. Evet haklısın valla ama işte yapıyorız
Evet doğru günah inan ki oynuyorum ben Allahım affetsin beni aslında eşim çok oynamamı istemiyor bi ara izin vermiyordu saldı artık aslında evet oynamamak lazımÇünkü günah.
Yani benim oynadığım ortamda kadın erkek karışıktı ondan da bayaa bir pişmanım
Aa ne güzel güzel yerdesiniz en güzel yerler size çok yakınEvet biz buraliyiz.
Ben hem etçil hem otcul
Kasımda 31 oldum ben40 a merdiveni dayadımŞimdi kullanmak nasip olucak inşallah canım teşekkür ederimm
26 oldu senin ne zaman niloşum
Kokoreç bende yerim ama heryerden yiyemem burda biyerin çok beğeniyorum sadece ordan
Siz nerelisinizBizde de hep roman
Şimdi düğünler yok evde açıyorum müziği kulaklığı takıyorum yüksek ses hobaaa mutfakta bi sağa bi sola gezinirken damat halayı oynuyorum sanıyorum kendimiHee o yönden. Bende oyunla alakalı sandım. Evet haklısın valla ama işte yapıyorız
90 doğumlu musun niloya hangi ay ?Kasımda 31 oldum ben40 a merdiveni dayadım
89 Kasım90 doğumlu musun niloya hangi ay ?
Aynıyız kiz89 Kasım
Aynen öyle benide vallaÖf hiç sorma yaamüziği duyunca şeytan dürtüyor beni
Aynı valla benimde eşim kızar ama yakınlarımda oynuyorumEvet doğru günah inan ki oynuyorum ben Allahım affetsin beni aslında eşim çok oynamamı istemiyor bi ara izin vermiyordu saldı artık aslında evet oynamamak lazım
İstanbul silivriSiz nerelisiniz
Ben leslie meslie yapamıyorum takıylrum kulaklık oynuyorum deli gibi evin içindeŞimdi düğünler yok evde açıyorum müziği kulaklığı takıyorum yüksek ses hobaaa mutfakta bi sağa bi sola gezinirken damat halayı oynuyorum sanıyorum kendimi
İyi geceler niloşummİyi geceler kızlar
Bu akşam erken yatayım sabah erken kalktım çok uykum var yarın nasipse görüşürüz inşallah
Gerçekten mi ben Kasım 30 senAynıyız kiz
Gerçekten İstanbullu musunuz vayyyyAynen öyle benide valla
Aynı valla benimde eşim kızar ama yakınlarımda oynuyorum
Kasımda 31 oldum ben40 a merdiveni dayadım
Daha var 40a dur deme öyle
İstanbul silivri
Ben leslie meslie yapamıyorum takıylrum kulaklık oynuyorum deli gibi evin içinde
GünaydınnnGerçekten İstanbullu musunuz vayyyy
Günaydınnnnn
Saçma bir şarkı ile açılışı yaptım
7 Kasım.Gerçekten mi ben Kasım 30 sen