- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.121
Aaa uyuduğun hiç aklıma gelmedi nasılsa sen geldin şarzım bitti benimde ya tel kapancakBaşım ağrıyordu kitap okurken uyumuşum uyandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa uyuduğun hiç aklıma gelmedi nasılsa sen geldin şarzım bitti benimde ya tel kapancakBaşım ağrıyordu kitap okurken uyumuşum uyandım
Yaaa teşekkür ederim çok seviyorum bende hala izlerimProfil resmin çok güzellllll
Gectimi başın canımmBaşım ağrıyordu kitap okurken uyumuşum uyandım
Ben de çok severimYaaa teşekkür ederim çok seviyorum bende hala izlerim
Evet canım geçti çok şükür ağrı kesici aldımGectimi başın canımm
Benim de biraz işlerim var sen de şarja tak yarın kapanma bitiyor ya yarın kargolar var onları ayarlıyorum buluşacağım insanlar var ürün teslim edicem herkes kapanmanın bitmesini bekledi yoğunluk başladı şimdi paketleri ayarlıyorumAaa uyuduğun hiç aklıma gelmedi nasılsa sen geldin şarzım bitti benimde ya tel kapancak
Geçmiş olsun canımmEvet canım geçti çok şükür ağrı kesici aldım
Kolay gelsin canım. Bende çıkıcam yarın gezincem biraz. Bayram harclıklarımı harcıcamBenim de biraz işlerim var sen de şarja tak yarın kapanma bitiyor ya yarın kargolar var onları ayarlıyorum buluşacağım insanlar var ürün teslim edicem herkes kapanmanın bitmesini bekledi yoğunluk başladı şimdi paketleri ayarlıyorum
Sağol canımGeçmiş olsun canımm
Kolay gelsin canım. Bende çıkıcam yarın gezincem biraz. Bayram harclıklarımı harcıcam
Sorma yaa amaannn valla takcam maskemi kimseyle muhattap olmadan kendi halimde gezicem napayım yaaSağol canım
Çık gez harca evde dur dur bunaldık be zaten millet geziyordu benim de kargo gelir bakalım kargoya verildi mesajı geldi
Aynen ben de heyecanlıyımher seferinde de heyecanlanır mı bir insan yaSorma yaa amaannn valla takcam maskemi kimseyle muhattap olmadan kendi halimde gezicem napayım yaa
En sevdiğim kaego gelmesi ve onları açmak
Çok zor canım baksana biz ne kadar çok sıkılıyoruz çocuk napsın onun enerjisini atması gerek tam oyun yaşları öğrenme yaşları şimdi evde nereye kadae napalım başımızın çaresine bakıcaz artık bitip gideceği yokAynen ben de heyecanlıyımher seferinde de heyecanlanır mı bir insan ya
Çık canım kurallara uyalım çıkalım ne yapalım evde bunaldım yarın işlerim var diye seviniyorum inan ki çocuk da durmuyor evde bilsen ne zor buğzediyor hep gezmek istiyor evde bize sarıyor bugün biraz bağırdım vicdan da yapıyorum kendime eşim de bu aralar pek ilgilenmedi arabaya birşeyler yaptı durdu kar lastiklerini değiştirdi sinirden çatlıcaktım
Bitecek gibi de durmuyor sorumsuz insan kaynıyor ortalık bugün peynir almaya diye çıktım caminin önünde adamlar yığınla oturuyor avluda nasıl sinirlendim ne mesafe ne maskeÇok zor canım baksana biz ne kadar çok sıkılıyoruz çocuk napsın onun enerjisini atması gerek tam oyun yaşları öğrenme yaşları şimdi evde nereye kadae napalım başımızın çaresine bakıcaz artık bitip gideceği yok
Çok canım sorma valla bundan sonra serbestlik gelirse daha da beter olur. Kışa yine kapancaz eminimBitecek gibi de durmuyor sorumsuz insan kaynıyor ortalık bugün peynir almaya diye çıktım caminin önünde adamlar yığınla oturuyor avluda nasıl sinirlendim ne mesafe ne maske
Evet öyle olacak gibi duruyor 1 Haziranda okullar da açılıyormuş karne günü geldi zaten okullar açılıyor yaşlılarda aşı olmayanlar kısıtlamaya devam ediyormuş baksana kayınpederim aşı oldu diye seviniyorÇok canım sorma valla bundan sonra serbestlik gelirse daha da beter olur. Kışa yine kapancaz eminim
Cookiie nin Heidi bizim jenerasyon az izlemezdimNiloyatospikk Cookiie iki çizgi film kahramanı kardeş gibi olmuşsunuz
Bugün verimli bir gündü Eşim süpürge açtı. Foruma koyduğum için Fotoğrafını çekmeme artık müsade etmiyor gizli çektim Bayramda apartman görevlisi izinliydi. Çöpü döktü. Balkonu temizledi.
ben hafif işleri Yaptım. Toz aldım, muftağı topladım. Çamaşırları astım.
9 ay ev işlerinden istifa ettim
Şimdi eşime senin eşinin yaptığı işleri okudum hani geçen resmini göstermiştim ya balkon camına su döküyordu işte o abi dedim bak ne işler yapmışNiloyatospikk Cookiie iki çizgi film kahramanı kardeş gibi olmuşsunuz
Bugün verimli bir gündü Eşim süpürge açtı. Foruma koyduğum için Fotoğrafını çekmeme artık müsade etmiyor gizli çektim Bayramda apartman görevlisi izinliydi. Çöpü döktü. Balkonu temizledi.
Resmi açtım eşime gösterdim bak dedim bu abi ne işler yapıyor sen bir çorabını sepete atmıyorsun dedimNiloyatospikk Cookiie iki çizgi film kahramanı kardeş gibi olmuşsunuz
İyi yapmışsın Niloya, utansın birazResmi açtım eşime gösterdim bak dedim bu abi ne işler yapıyor sen bir çorabını sepete atmıyorsun dedim
Hele sen bir de yaptığı yemeğini gör. Bir gün yemeğinde fotoğrafını ollayayım. Aşırı hamarat. sebzeleri filan çok muntazam doğruyorNe hamarat kocan var he maşallah tü tü tü