- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.081
Şu tatlılığa bakın suratını zor çektim kafa iki tarafa dönüp duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac tanesinin birinci olmasi gerekiyor?Kesin kesin ama bize gelmicek galiba 2 tanemi ne oyladığım birinci oldu sadece diğerleri geride kaldı hep
Fotografmı attın niloşum ben hiçbişey göremedimŞu tatlılığa bakın suratını zor çektim kafa iki tarafa dönüp duruyor
Hiç bir bilgim yokki oyluyorum sadece ama en fazla olanmı acaba diye tahmin ediyorumKac tanesinin birinci olmasi gerekiyor?
Öyle ya
Aa neden çıkmadı ki canımFotografmı attın niloşum ben hiçbişey göremedim
Hiç bir bilgim yokki oyluyorum sadece ama en fazla olanmı acaba diye tahmin ediyorum
Aa resim yokŞu tatlılığa bakın suratını zor çektim kafa iki tarafa dönüp duruyor
İnternetin az çekiyo olabilir canım belkiYüklenmiyor neden ki ya köpek paylaştım arkadaşın
Hadi atTerastaki çiçeklerimi atıcam yavaş yükler
Kendi internet paketim bitti wifiye bağlanıyorum atmıyor hepsini çektim canım ya çilek bile varİnternetin az çekiyo olabilir canım belki
Hadi at
Benimde wifiden bazen öyle oluyo canım. ay o çilekleri koparıp koparıp yemek isterdimKendi internet paketim bitti wifiye bağlanıyorum atmıyor hepsini çektim canım ya çilek bile var
Yaaa bu yoncamıı canımm kayınvalidemde vardı bundan ama çicekleei daha açmamıştı. Açıyomu dedim evet pembe pembe açıyo demişti ama bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştimWifiden kaynaklı bak bu yüklendi Eki Görüntüle 2850370
Uyku çiçeği diyoruz biz buna kışın sadece yaprakları vardı ölmedi maşallah akşam olunca kapatıyor çiçekleri kendisiniBenimde wifiden bazen öyle oluyo canım. ay o çilekleri koparıp koparıp yemek isterdim
Yaaa bu yoncamıı canımm kayınvalidemde vardı bundan ama çicekleei daha açmamıştı. Açıyomu dedim evet pembe pembe açıyo demişti ama bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim
A o zaman farklımı acaba altındaki yeşiller yonca gibi geldi banaUyku çiçeği diyoruz biz buna kışın sadece yaprakları vardı ölmedi maşallah akşam olunca kapatıyor çiçekleri kendisini
Yaa çok güzeller hepsine bayıldımBunlar da diğer çiçekler
Yonca gibi zaten yapraklarıA o zaman farklımı acaba altındaki yeşiller yonca gibi geldi bana
Okurken çok keyif aldım alim olsun inşallah paşa harika bir gün geçirmişsinizGünüm verimli geçti kizceler yazayım hemen
Çocuklar camiye gitmek istedi. Evin en yakin yerindeki camiye öğleden önce gittik .
kimsenin olmadığı saatlerde .
Kimsede yoktu zaten.
Ortanca oğlum cami hastası. Büyüyünce alim olacak inşallah
Ben 2 rekat namaz kıldım dualar ettim.
Bahçesine oturup çocuklarımı da yanıma alıp anlattım camiyi .
Zeytin ağaçlar vardi bahçede. Kelebekler vardı kuşlar vardı.
Cocuklar biraz onları kovaladı
Sonra ordan dönünce evimizin önündeki sadece bizim apartmana ait olan parka gittik kimse yok diye.
Eve gelince
Banyolar yapıldı ustler başlar değişildi.
eşim ekmek arası sucuk yaptı canınız çekmesin.
Sabah kahvaltiyi da o hazırlamıştı.
Iyi davranıyor kendince
Öğle Namazini kıldıktan sonra 10 sayfa Kuran okudum.
Küçük çocugu uyuttum diğeri tv izliyor.
Bulaşık kaldı. Onu yikayacagim.
Aksama da canınız çekmesin dolma yapacağım ne zamandır yapmıyorum.
Yeni kitabima başladım.
Ana " Gorki"
Okuyorum. Ama bugün elime alamadım. Aksam uyumadan önce biraz okurum.
Simdi ikindi okunuyor.
Onu kılıp. Yemege gecicem.
Burayı unuttum mu sandın Niloyatospikk im
Nayir nolamaz nasla.
Yapmadığım işler bugün eve hic süpürge vurmadim. Bulaşığa dokunmadım. Bulaşık yıkanır da bugün ev supurmeyecegim.
Fırtına öncesi sessizlik. Yarın dan sonra sırf spor olsun diye her gün süpürebilirim