- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.141
@Nihal Prime idolümsün ya seninkinin yaptığı işlerin yüzde birini yapsa yetecek yavhiç unutmuyorum profil mesajlarında ilk görmüştüm camı siliyordu resmi vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evde fır dönüyorum napayım bu akşam çok fena sinirlendim fırçaladım kızı uyuttuİyi yapmışsın Niloya, utansın biraz
yaptırıyordum çünkü ben evde fır dönerken o salonun baş köşesinde oturunca çok bileniyordum böyle iyi oluyor.
Hele sen bir de yaptığı yemeğini gör. Bir gün yemeğinde fotoğrafını ollayayım. Aşırı hamarat. sebzeleri filan çok muntazam doğruyor
Canımmm@Nihal Prime idolümsün ya seninkinin yaptığı işlerin yüzde birini yapsa yetecek yavhiç unutmuyorum profil mesajlarında ilk görmüştüm camı siliyordu resmi vardı
Yazık kız adama o kadar da yüklenmeCanımmm
bugün yine çek çeki verdim eline artık isyan etti. “Her hafta her hafta cam mı silinir” dedi. “Tamam dedim 15 güne 1 silersin”
Artık mazeretimde var. Ev işlerinin %80 onun üstünde.
O kadar yüklenme yaCanımmm
bugün yine çek çeki verdim eline artık isyan etti. “Her hafta her hafta cam mı silinir” dedi. “Tamam dedim 15 güne 1 silersin”
Artık mazeretimde var. Ev işlerinin %80 onun üstünde.
Seninki ne işler yapıyor canım evdeO kadar yüklenme ya
Evet Niloya. Zaten süpürgeyi beceremiyor pek. Koltukların altına girmemiş.Yazık kız adama o kadar da yüklenme
Evet canım. Bünyesi alışık değil. İlk akşamdan uyudu. Dedim “2 senedir hepsini ben yapıyordum”O kadar yüklenme ya
Sen yardımcı al evet adam tam beceremez zaten biraz yardım etsin yeterEvet Niloya. Zaten süpürgeyi beceremiyor pek. Koltukların altına girmemiş.
Neyse artık haftada bir yardımcı çağırırım, olmayacak yoksa böyle. hareketlerim çok kısıtlandı. Doktor ani hareketler yapma dedi.
Camlari o çok iyi siler o yüzden ben asla silmemSeninki ne işler yapıyor canım evde
Peki sen çalışıyor musun ev hanımı mısınCamlari o çok iyi siler o yüzden ben asla silmem
Yemeği ben pisiririm.
o sofrayı kurar .
Yeriz
sofrayı o toplar
Benim için yeterli
Yeterli Değil mi dersin
Yok yok sabah akşam yatiyorum ev hanimiyimPeki sen çalışıyor musun ev hanımı mısın
Benimki arabanın camlarını silerCamlari o çok iyi siler o yüzden ben asla silmem
Yemeği ben pisiririm.
o sofrayı kurar .
Yeriz
sofrayı o toplar
Benim için yeterli
Yeterli Değil mi dersin
Şimdi de robot süpürge aldirirsin o süpürürBenimki ben hamile iken evi süpürürdü hakkını yemiyim şimdi kocamın
Ev hanımıysan o zaman iyi iş yapıyor abi cam siliyormuş ama yazık cam silerken biri görse karizma yerlerde amaYok yok sabah akşam yatiyorum ev hanimiyim
Çalışmayı düşünmüyorum zorunda kalacağım durumlar olmazsa
Yok ben o robot süpürgeleri pek beğenemedim ya seviyorum süpürge yapmayı azcık hareket edelim yahu iyice yağ bağlamasın bünyeŞimdi de robot süpürge aldirirsin o süpürür
Zaten çocuğun arkasından habire süpürge tutmak ne zordur şimdi ya .
Ağzına herşeyi götürüyor diye yerler hep temiz olacak ya 7*24
Arabaları zaten pek kıymetliBenimki arabanın camlarını siler
Aynen aman işe gitsinler de ben evimi temizlemeye razıyımArabaları zaten pek kıymetli
Aslında çok görüyorum yapan erkekleri .Ev hanımıysan o zaman iyi iş yapıyor abi cam siliyormuş ama yazık cam silerken biri görse karizma yerlerde ama