- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.041
Bizim terasta var bakayım açılmış mı sardunyalar başlamıştı açmayaKaranfil cidden çok güzel çokta güzel büyüdü hiç beklemezdim yakın olsak sana da bi karanfil verirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim terasta var bakayım açılmış mı sardunyalar başlamıştı açmayaKaranfil cidden çok güzel çokta güzel büyüdü hiç beklemezdim yakın olsak sana da bi karanfil verirdim
Karanfil istemezdim ama beraber kahve içmek isterdim canımmmKaranfil cidden çok güzel çokta güzel büyüdü hiç beklemezdim yakın olsak sana da bi karanfil verirdim
İyiyim canım sen nasılsınGunaydin güzellik
Nasılsın
İyiyim canım sen nasılsın
Benim hala duruyo açmadı ya açtı açcak fibi amaBizim terasta var bakayım açılmış mı sardunyalar başlamıştı açmaya
Ayy ne güzel olurdu ama yaaaKaranfil istemezdim ama beraber kahve içmek isterdim canımmm
Burada da bulutlar geldi bakalım yağacak mıYine cam silme işi kaldı yağmur yağıyor
Sorma inan ki evde durdukça günde bir tane içtiğim Nescafe ikiye üçe çıktı normal kahve bana da zevksiz geliyorİyiyim hamdolsun
Bı kahve yapayım diyorum da aman o da ne zevksiz bişey
Sırf ne yesem ne içsem demeyi durdurayim diye kahveydi suydu sariyorum
Yağıyor ya burda size de gelir belki.Burada da bulutlar geldi bakalım yağacak mı
En azından nescafenin bı aroması kreması biseyi var misler gibi.Sorma inan ki evde durdukça günde bir tane içtiğim Nescafe ikiye üçe çıktı normal kahve bana da zevksiz geliyor
Oh mis afiyet olsun ben de bitirdim içmeyi toplamam lazım sündükleşiyorumYağıyor ya burda size de gelir belki.
bende yağmura karşı çay keyfi yapıyorum kahvaltı sofrasında
Sorma inan ki evde durdukça günde bir tane içtiğim Nescafe ikiye üçe çıktı normal kahve bana da zevksiz geliyor
Bende nescafe içemiyorum yaaaEn azından nescafenin bı aroması kreması biseyi var misler gibi.
Türk kahvesi içenler için de onlara aroma var işte ama ben sevmiyorum içene eşlik ederim amaEn azından nescafenin bı aroması kreması biseyi var misler gibi.
Bende son bardağo bitireyimde toplayım afiyet olsun niloşum bugğnde erken uyandım bak 10 yoktuOh mis afiyet olsun ben de bitirdim içmeyi toplamam lazım sündükleşiyorum
Aaa çok severim hergün bir fincan Şu günlerde 2 3 fincanBende nescafe içemiyorum yaaa
Ben hiç granül içerim sütle mesela yada düz sade acı türk kahvesiAaa çok severim hergün bir fincan Şu günlerde 2 3 fincan
Aman nescafede neymiş zaten demi b.k gibi .Bende nescafe içemiyorum yaaa