- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhahaahaha kız içen seviyo önce den bende seviyodum ama kahveden çaydan şekeri kestiğimden beri gitmiyoAman nescafede neymiş zaten demi b.k gibi .
(Cok pis Ayak uydururum)
Harbi niye bizim şekerimizi kestilerAhhahaahaha kız içen seviyo önce den bende seviyodum ama kahveden çaydan şekeri kestiğimden beri gitmiyo
Zararlı güzel olan herşey gibiHarbi niye bizim şekerimizi kestiler
neden güzel şeyler zararlı veya haram acabaaaaaZararlı güzel olan herşey gibi
Vücudumuza güzel gelmiyor ama ağız tadımıza sadece güzel geliyorneden güzel şeyler zararlı veya haram acabaaaaa
Dışı güzel görünen ama dibi zehirli olan çiçekler gibidir bazı güzel şeyler.neden güzel şeyler zararlı veya haram acabaaaaa
İnşallah birgün o kıvama gelirim be zerrem bende çok istiyorumUmudu kestim sizden ,bennogle yemeğimi yedim ve uyku moduna geçtim güne geç başlayıp çok az şey yaşıyorsunuz erken uyuyun erken uyanın vee kilo verin
Amin amin inşallahİnşallah birgün o kıvama gelirim be zerrem bende çok istiyorum
Yaa benimde öyle gerideler proluk hayalleri başka bahara kaldı galibaAmin amin inşallah
Oylama bildirimi gelmiş oyumu verdim ama oyladığım tatlılar geriden geliyor
Öf hiç sorma yaa bildirimi de kazen yollamış kesin proluk verilecekti bu oylama sonundaYaa benimde öyle gerideler proluk hayalleri başka bahara kaldı galiba
Kesin kesin ama bize gelmicek galiba 2 tanemi ne oyladığım birinci oldu sadece diğerleri geride kaldı hepÖf hiç sorma yaa bildirimi de kazen yollamış kesin proluk verilecekti bu oylama sonunda
Benim de 3 tane oyladığım birinci oldu diye hatırlıyorum ay keşke bize verseler herkes kırmızı olmuş bende istiyorumKesin kesin ama bize gelmicek galiba 2 tanemi ne oyladığım birinci oldu sadece diğerleri geride kaldı hep
Bende istiyorum yaaa azimle oylıcam bakalım inşallah bigün olurBenim de 3 tane oyladığım birinci oldu diye hatırlıyorum ay keşke bize verseler herkes kırmızı olmuş bende istiyorum
İnşallah inşallah biz tam gaz oylamaya devam belki Birgün bir bakarız kırmızı olmuşuzBende istiyorum yaaa azimle oylıcam bakalım inşallah bigün olur
Güne geç mi başlıyoruz amaneyyyyUmudu kestim sizden ,bennogle yemeğimi yedim ve uyku moduna geçtim güne geç başlayıp çok az şey yaşıyorsunuz erken uyuyun erken uyanın vee kilo verin
Dimineden güzel şeyler zararlı veya haram acabaaaaa
Evet oylamaya devam bakalım birgün bi süpriz olur belkiİnşallah inşallah biz tam gaz oylamaya devam belki Birgün bir bakarız kırmızı olmuşuz