- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.941
Bu senin çocuk sürekli birşeyler döküyorHalıma ,
çocuk şalgam suyu döktü ne yapicam. Bir bardak dolusu hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu senin çocuk sürekli birşeyler döküyorHalıma ,
çocuk şalgam suyu döktü ne yapicam. Bir bardak dolusu hemde
Elimde o olmadığı için domestoslu su yaptım. İyice sildim.
Alti lastikli halilardan on tarafı geçti hic kalmadı ama arkasına da baya bir işlemiş.
Kaldırdım sanırım hali yıkamaya vericem.
Ben bunlarla uğraşırken benim adam gelmiş diyor ki çayımı demledin mi
1 Nisan falansin herhalde dedim.
Demledim zaten sorun o değil sorun ben o kadar halıyla kan ter içinde boğuşurken adam
Aşkım gel otur diyeceğine
Ben de yardım edim mi diyeceğine
Gelmiş diyor ki çayımı demledin mi ?
Bir bihter ziyagil olamadık
Bende oruçtan sonra akşam yemeğini kestim yemiyorumBugün bnde baya bi yürüdüm başka bişey yapamadım. Evi toplu bırakıp çıktım bereket
Camlrı silmek istiyordum ama yarın silicem inşallah
Yemek bugün yine dışarıdan oldu
Bu akşam yapacaklarım
eşle 1 2 bölüm dizi izlimek
20 sayfa kitap okumak
Yatmadan duş alıp cilt bakımın yapmak.
Yarından itibaren de beslenmemi düzene sokuyorum pazartesi bi başlangıc. Ders çalışmalara da dönüş yapıcam bi yarım saatte olsa
Bende pazartesi karataya başlıyım diyorum onunla çok iyiydimBende oruçtan sonra akşam yemeğini kestim yemiyorum
Evde etek altı giydiğim şortlarım var bir tanesinin içine giremiyordum geçen gün duştan sonra denedim ve giyinirken azcik zorlasa da tam giyinince hiç dar olmadı bende ondan gaz aldım kilo veremesem de şuan ki kilomu korumak için 2 öğün yemek kararı aldım .
Kahvaltı harici ekmek tüketmiyorum,bence ondan birşey olmazBende pazartesi karataya başlıyım diyorum onunla çok iyiydim
Yok hayır bu testlerin yanılma payı var kistle alakalı birşey olacağını sanmıyorum ama içinin rahat etmesini istersen bir kadın doğum uzmanına git çocuk düşünmeye başladıktan sonra hiç gittin mi ben gitmiştimBu testlerden ağzımın payını aldım zaten bidaha. Sadece diyorum acaba kist mistmi varda öyle çizgi çıkarttı
Kaç gündür kitap okumuyorum rezillikBugün bnde baya bi yürüdüm başka bişey yapamadım. Evi toplu bırakıp çıktım bereket
Camlrı silmek istiyordum ama yarın silicem inşallah
Yemek bugün yine dışarıdan oldu
Bu akşam yapacaklarım
eşle 1 2 bölüm dizi izlimek
20 sayfa kitap okumak
Yatmadan duş alıp cilt bakımın yapmak.
Yarından itibaren de beslenmemi düzene sokuyorum pazartesi bi başlangıc. Ders çalışmalara da dönüş yapıcam bi yarım saatte olsa
Elimde o olmadığı için domestoslu su yaptım. İyice sildim.
Alti lastikli halilardan on tarafı geçti hic kalmadı ama arkasına da baya bir işlemiş.
Kaldırdım sanırım hali yıkamaya vericem.
Ben bunlarla uğraşırken benim adam gelmiş diyor ki çayımı demledin mi
1 Nisan falansin herhalde dedim.
Demledim zaten sorun o değil sorun ben o kadar halıyla kan ter içinde boğuşurken adam
Aşkım gel otur diyeceğine
Ben de yardım edim mi diyeceğine
Gelmiş diyor ki çayımı demledin mi ?
Bir bihter ziyagil olamadık
Kilon bence gayet normal zerrem korusan yeterKahvaltı harici ekmek tüketmiyorum,bence ondan birşey olmaz
Zaten oruçtan önce 57 kiloydum belki daha vermisimdir.
Tekrar bir tartılayım eğer kilo vermişsem basen için egzersizlere başlayacağım
Gittim gittim canım 2 ay klomen tedavisi gördüm sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlasammı acaba diyorumYok hayır bu testlerin yanılma payı var kistle alakalı birşey olacağını sanmıyorum ama içinin rahat etmesini istersen bir kadın doğum uzmanına git çocuk düşünmeye başladıktan sonra hiç gittin mi ben gitmiştim
Ben yatarken okuyorum 2 3 sayfa oda ancaaKaç gündür kitap okumuyorum rezillik
Ya dün erken yatinca benim kodum bozuldubebeklinick nabıyosun tatlım
Ah tek uykucu ben değilim galiba bende biraz tv biraz kk takılıyorum öyle canım uzanmışım kumsala demek isterdim ama uzanmışım koltuğaYa dün erken yatinca benim kodum bozuldu
Sabah 6 da kalktım oturdum ya
Akşam beş gibide uyuyakalmisimsim şimdi uyaniyorum mimariyem, sen napiyosun guzellik
Aa Kumsal demisken birileri sahilde foto paylaşıyor .Ah tek uykucu ben değilim galiba bende biraz tv biraz kk takılıyorum öyle canım uzanmışım kumsala demek isterdim ama uzanmışım koltuğa
Gece yatarken okuyordum 1 haftadır okumuyorumKilon bence gayet normal zerrem korusan yeter
Gittim gittim canım 2 ay klomen tedavisi gördüm sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlasammı acaba diyorum
Ben yatarken okuyorum 2 3 sayfa oda ancaa
Topiğin adını uykucular topiği yapıcamAh tek uykucu ben değilim galiba bende biraz tv biraz kk takılıyorum öyle canım uzanmışım kumsala demek isterdim ama uzanmışım koltuğa
Aa bilmem ki canım. Birkaç kez biz balık almak için sahile gitmiştik bu haftasonu yasakların da. Ama bize sahil çok yakın bizim sokaktan aşağı insen sahile varıyosun yani. O zamanlar baya insanlar geziyordu polisler de arabada oturuyor hiçbişey demiyolardı Bence artık polislerde bıkmış durumda olabilirAa Kumsal demisken birileri sahilde foto paylaşıyor .
Foto güncel eminim
Geçen sene çocuğu yoktu şuan çocuğu var çocuğuyla kumsalda .
Yasakta nasıl oluyor bu gözetleme kapsamında değil mi sahiller
Tam kapanma ama millet tam açılmış gibi geziyor teyzemi aradım bugün köye gidiyoruz dediAa Kumsal demisken birileri sahilde foto paylaşıyor .
Foto güncel eminim
Geçen sene çocuğu yoktu şuan çocuğu var çocuğuyla kumsalda .
Yasakta nasıl oluyor bu gözetleme kapsamında değil mi sahiller
Yok kız giderek. Aslında kafama göre başlamaktı niyetim evde bi kutu femara var yumuera geliştirici ilaç. Ondan kullansam dedim 5 gün ama sonra başıma iş almayım en iyisi takiple gitmek valla şu adeti bekliyim gelsin de bakalım.Gece yatarken okuyordum 1 haftadır okumuyorum
Kafana göre tedavi başlama sen yine git doktora bence
Öyle erkekler bence yoktur evlenmeden önce öyle davranırlar evlenince birer odun olurlarBana göre ince ruhlu ,kibar ve düşünceli erkekler birer efsane. Var olduklarına inanamıyorum
Yok yok kafana göre içme sen yine deYok kız giderek. Aslında kafama göre başlamaktı niyetim evde bi kutu femara var yumuera geliştirici ilaç. Ondan kullansam dedim 5 gün ama sonra başıma iş almayım en iyisi takiple gitmek valla şu adeti bekliyim gelsin de bakalım.