- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.901
Amcamlar çaya geldiçay içeceğizBeraber içelim sonra hepimiz yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amcamlar çaya geldiçay içeceğizBeraber içelim sonra hepimiz yapalım
Annem ve babam onlara misafir gözü ile bakıyor ama ablam ve ben bu durumdan şikayetciyiz.Oh hadi şükür gidiyorlarmış tamam evlerine gelirlerse gelsinler de size çöreklenmek nedir yahu hiç takmayın kafanıza
Gercekten çok güzel anlatıyor çocuk konusu benimle alakalı olmasada gelecekte faydası olabileceğinden bazen dinliyorum. Aile ile ilgili dinliyorum genel olarak. Moralim bozuk olduğu zamanlar Nurettin hocamı dinliyorum benim hayatımda çok şeyin değişmesine vesile oldu videoları. Nurettin Yıldız birde Muhammed Emin Yıldırım dinlerimO kadını ben de severim.
Bir kaç tane daha fikrini beğendiğim kişiler var.
Yol gösterici oluyorlar.
Bazen o kadar çıkmazda hissediyorum ki bir video yetiyor iyi hissetmem için.
Ay hadi yarından sonra kurtuluyosunuz herşeyi sizde olması çok sinir bozucu bikerede yapıp sizi davet etsinler nolucakki sankiNormalde burada yaşamıyorlar bayram dan dolayı tatile geldiler ama her gelmelerinde bizi sinir hastası edip giderler.
Mesela bize çok yakın bir mesire alanı var ,dedik ki hep birlikte oraya gidelim de çay çekirdek oturalım dedik. Biz halı yıkamaya başlayınca bindiler arabalarına gittiler. Yarın evlerine gidecekler inşallah rahat bir nefes alacağız
Galiba pandemi dolayısıyle evde çalışıyolardı bi ara o yüzden cep numarasıyla aruyolar galiba dimiMüşteri hizmetleri numarasından aramıyorlar beni o tarz bi numaradan arıyorlar hep
Aaa öyle mi hiç haberim yoktu. İnşallah güzel haberler ile gelir@Nihal Prime bugün kan vericektin sanki artış için nasıl sonucun
Sabah sanki öyle bişey okudum yaa öyle hatırlıyorumAaa öyle mi hiç haberim yoktu. İnşallah güzel haberler ile gelir
Ayy biz senle hep aynı kişileri takip ediyoruz haGercekten çok güzel anlatıyor çocuk konusu benimle alakalı olmasada gelecekte faydası olabileceğinden bazen dinliyorum. Aile ile ilgili dinliyorum genel olarak. Moralim bozuk olduğu zamanlar Nurettin hocamı dinliyorum benim hayatımda çok şeyin değişmesine vesile oldu videoları. Nurettin Yıldız birde Muhammed Emin Yıldırım dinlerim
Ay hadi yarından sonra kurtuluyosunuz herşeyi sizde olması çok sinir bozucu bikerede yapıp sizi davet etsinler nolucakki sanki
Galiba pandemi dolayısıyle evde çalışıyolardı bi ara o yüzden cep numarasıyla aruyolar galiba dimi
Yaa ama çok güzel anlatıyorlarki sanki insanı dine çağırıyolar resmenAyy biz senle hep aynı kişileri takip ediyoruz ha
N.yildiz çocuk sevgisi konusunda kac tane sohbetini dinledim. Çok iyYaa ama çok güzel anlatıyorlarki sanki insanı dine çağırıyolar resmen
Evet evet çok güzel Rabbim razı olsun benim bakış açımı çok değiştirdiN.yildiz çocuk sevgisi konusunda kac tane sohbetini dinledim. Çok iy
Rahmetli dedeme çok benzetiyorumN.yildiz çocuk sevgisi konusunda kac tane sohbetini dinledim. Çok iy
Canımmm unutmamışsın. Allah’a şükür sizlerin duasıyla yırttım. Kimyasal gebelik riski vardı. Kan değerim arttı. Cuma günü muayenem olacak. Keseyi görecekmişim. Eşimle çok ağladık. Bizim başımıza gelmez sanıyorduk. Bu benim 5. Tüp bebek deneme. 3 kerede ameliyat oldum. Rabbim inşAllah sağlıklı bir evlat nasip ederim.@Nihal Prime bugün kan vericektin sanki artış için nasıl sonucun
Evet Zerrecim. Allah’a şükür iyi haberAaa öyle mi hiç haberim yoktu. İnşallah güzel haberler ile gelir
Çok şükür canım sağlıcakla gelsin minnoş inşallah ne olursa olsun umut yitirmemek gerek demekki zorlu yollardan da olsa sonu güzelCanımmm unutmamışsın. Allah’a şükür sizlerin duasıyla yırttım. Kimyasal gebelik riski vardı. Kan değerim arttı. Cuma günü muayenem olacak. Keseyi görecekmişim. Eşimle çok ağladık. Bizim başımıza gelmez sanıyorduk. Bu benim 5. Tüp bebek deneme. 3 kerede ameliyat oldum. Rabbim inşAllah sağlıklı bir evlat nasip ederim.
hatırladığın içi çok saolası.
Evet Zerrecim. Allah’a şükür iyi haber
Tatillik gelenler mi geldi yine sizeAmcamlar çaya geldiçay içeceğiz
Yaaa harikaaaaainşallah doğum haberini bebek haberini de alırız canım buradanCanımmm unutmamışsın. Allah’a şükür sizlerin duasıyla yırttım. Kimyasal gebelik riski vardı. Kan değerim arttı. Cuma günü muayenem olacak. Keseyi görecekmişim. Eşimle çok ağladık. Bizim başımıza gelmez sanıyorduk. Bu benim 5. Tüp bebek deneme. 3 kerede ameliyat oldum. Rabbim inşAllah sağlıklı bir evlat nasip ederim.
hatırladığın içi çok saolası.
Evet Zerrecim. Allah’a şükür iyi haber
Nurettin Yıldız ben de dinliyorum canım harika anlatıyor daraldığım anlarda dinlediğimde çok iyi gelmiştiGercekten çok güzel anlatıyor çocuk konusu benimle alakalı olmasada gelecekte faydası olabileceğinden bazen dinliyorum. Aile ile ilgili dinliyorum genel olarak. Moralim bozuk olduğu zamanlar Nurettin hocamı dinliyorum benim hayatımda çok şeyin değişmesine vesile oldu videoları. Nurettin Yıldız birde Muhammed Emin Yıldırım dinlerim
Ay hadi yarından sonra kurtuluyosunuz herşeyi sizde olması çok sinir bozucu bikerede yapıp sizi davet etsinler nolucakki sanki
Galiba pandemi dolayısıyle evde çalışıyolardı bi ara o yüzden cep numarasıyla aruyolar galiba dimi
Geliyorlarsa kendi evlerine geliyorlar ne msiafirliği ki çay içmeye gelirler yemek yersiniz de sürekli sürekli de yani zorAnnem ve babam onlara misafir gözü ile bakıyor ama ablam ve ben bu durumdan şikayetciyiz.
Neyse yarım saat önce Vodafone dan aradılar zorda olsa faturadan çıktım ama son ödemem gereken birşeyler varmış onları da ödediğim zaman rahatım.
Ayy inşallah doğuma kadar seni hiç bırakmaz sağlıkla kucağına alırsın yavrunuEvet Zerrecim. Allah’a şükür iyi haber