- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.921
Evet ama çayı içmeden geri gittiler sanırım araları limoniTatillik gelenler mi geldi yine size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama çayı içmeden geri gittiler sanırım araları limoniTatillik gelenler mi geldi yine size
Neden ne ara gittiler az önce çay içiyoruz dedin ya kimle limoniEvet ama çayı içmeden geri gittiler sanırım araları limoni
Ne ara limoni oldu sizdelerdi yaEvet ama çayı içmeden geri gittiler sanırım araları limoni
Çay içeceğiz dedim kız daha içmemiştik, işte amcam ile eşinin arası limoni gibiydi geldiler ve geri gittilerNeden ne ara gittiler az önce çay içiyoruz dedin ya kimle limoni
He sizle değil karı koca küsüşmüşler anladımÇay içeceğiz dedim kız daha içmemiştik, işte amcam ile eşinin arası limoni gibiydi geldiler ve geri gittiler
Banada öyle geliyor valla canım. Hatta şuan açasım var. Bu sabah testi tekrarladım ben yie aynı çizgi çıktı annemlerden dönerken dedim git kan ver bunla uğraşcağına verdim kpca bi negatifNurettin Yıldız ben de dinliyorum canım harika anlatıyor daraldığım anlarda dinlediğimde çok iyi gelmişti
Kan mı verdin canım anlamadım verdin de mi negatif çıktıBanada öyle geliyor valla canım. Hatta şuan açasım var. Bu sabah testi tekrarladım ben yie aynı çizgi çıktı annemlerden dönerken dedim git kan ver bunla uğraşcağına verdim kpca bi negatif
Kan verdim canım. Bu testlere güvenim yok artık yapmamKan mı verdin canım anlamadım verdin de mi negatif çıktı
Sonuç çıktı mıKan verdim canım. Bu testlere güvenim yok artık yapmam
Çıktı çıktı kanda negatif çıktı canım idrarda o çizgi hala vardı bugün Başka testler de denedim var. Anlamadım neden olabilir acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı varda öyle cıkabilirmi acabaSonuç çıktı mı
Olsun canım sıkma canını vakti saati vardır moralini hiç bozmaÇıktı çıktı kanda negatif çıktı canım idrarda o çizgi hala vardı bugün Başka testler de denedim var. Anlamadım neden olabilir acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı varda öyle cıkabilirmi acaba
Bimin sarı Arap sabunu ile bol bol döke döke sil çıkmazsa yıkamaya verirsinHalıma ,
çocuk şalgam suyu döktü ne yapicam. Bir bardak dolusu hemde
Sıkmıyorum canım nasip herşey ne olcaksa olcakOlsun canım sıkma canını vakti saati vardır moralini hiç bozma
Olur canım Allahın izniyle üzülme ne zaman test yapmayı bırakıyorsun kendi haline bırakıyorsun işte o zaman oluyorSıkmıyorum canım nasip herşey ne olcaksa olcak
Elimde o olmadığı için domestoslu su yaptım. İyice sildim.Bimin sarı Arap sabunu ile bol bol döke döke sil çıkmazsa yıkamaya verirsin
Bu testlerden ağzımın payını aldım zaten bidaha. Sadece diyorum acaba kist mistmi varda öyle çizgi çıkarttıOlur canım Allahın izniyle üzülme ne zaman test yapmayı bırakıyorsun kendi haline bırakıyorsun işte o zaman oluyor