- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.681
Toplattırmıyomu ama muhteşem ya uçlaro kıvrık kıvrıkSağol canım ah bilsen o saçları ne zor topluyoruz modelli gel de yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplattırmıyomu ama muhteşem ya uçlaro kıvrık kıvrıkSağol canım ah bilsen o saçları ne zor topluyoruz modelli gel de yap
Bingo oksijen leke çıkarıyor mu nasıl bir deterjan bakayım ilk defa duydumKız domestosu kıyafette nasıl kullanıyosunn renk değiştirmiyo ben kıyafetlere hep bingo oksijen. Bi yöntemi varsa bileyim
Evet zorla topluyorum cadı cadı benim kızToplattırmıyomu ama muhteşem ya uçlaro kıvrık kıvrık
Çamaşır deterjanını hiç kullanmadımda çamaşır suyunu çok kullandım canım hem kokusu çok güzel okaliptus kokulu diğer çamaşır suları gibi tıkamıyor. Leke direk leke üzerine uygulamadım hiç ama temizliği güzel valla. Renkli çamaşırlara çamaşır suyunu kullanmaya korkuyorum rengini alıyo diye. Ama onda renk alma yokBingo oksijen leke çıkarıyor mu nasıl bir deterjan bakayım ilk defa duydum
Domestosu direkt yüzeye sıkmıyorum ilk başta süngere döküyorum kumaşın üzerinden lekeye sürüyorum hemen duruluyorum yoksa bazı lekeler çok inatçı çıkmıyor
Ay 4 senelik saçmı bu cadı madı çok sevinli olduğu belli valla burdanEvet zorla topluyorum cadı cadı benim kız
Evet uçları kıvırcık doğduğundan beri kestirmedik ondan belki de
Keşke benimkinin de sadece uçları kıvır kıvır olsaToplattırmıyomu ama muhteşem ya uçlaro kıvrık kıvrık
Kıvırcıkmısın sendeKeşke benimkinin de sadece uçları kıvır kıvır olsa
Ben de renklilere çok dikkatli oluyorum kullanırken domestosu akızımın kıyafetlerinde çıkmayan lekeler oluyor ben de öyle aman temiz olsun da leke çıkmazsa çıkmasın diyen biri değilim illa tertemiz olacak bu yöntemi deniyorum hemen üzerine su tutup yıkıyorum leke de çıkıyorÇamaşır deterjanını hiç kullanmadımda çamaşır suyunu çok kullandım canım hem kokusu çok güzel okaliptus kokulu diğer çamaşır suları gibi tıkamıyor. Leke direk leke üzerine uygulamadım hiç ama temizliği güzel valla. Renkli çamaşırlara çamaşır suyunu kullanmaya korkuyorum rengini alıyo diye. Ama onda renk alma yok
Senin saçlarının mı kız zor mu maşan vardır yoksa da ucuzlarından al fişe tak uçlarına azcık maşa tutuverKeşke benimkinin de sadece uçları kıvır kıvır olsa
Almıyor yani rengini çamaşırın bunu öğrendiğim iyi olduBen de renklilere çok dikkatli oluyorum kullanırken domestosu akızımın kıyafetlerinde çıkmayan lekeler oluyor ben de öyle aman temiz olsun da leke çıkmazsa çıkmasın diyen biri değilim illa tertemiz olacak bu yöntemi deniyorum hemen üzerine su tutup yıkıyorum leke de çıkıyor
Evet canım 4 senelikAy 4 senelik saçmı bu cadı madı çok sevinli olduğu belli valla burdan
EvetKıvırcıkmısın sende
Direkt kumaşa sürmüyorum denemedim evet domestos marka rengi almıyor bulaşık süngeri var bunun için banyoda süngere sürüp leke üzerinde gezdirip bekletmeden hemen yıkıyorum leke çıkıyorAlmıyor yani rengini çamaşırın bunu öğrendiğim iyi oldu
Ne güzel kıvırcık ben kıvırcık saçı çok seviyorum özellikle bazen perma yaptırırım
Ahaha yaa maşallahEvet canım 4 senelik
Sevimli sevimli de tam bir cadıbizi hizaya sokuyor görsen sabah uyanınca erkenden kalkın çabuk sabah oldu diyor
Bende kıvırcığım tabi şimdi kapandığım için bi anlamı yokta açıkken hoşuma gidiyodu sen sevmiyomusun
Tamam canım bu yöntemi denicem bişey olduğunda bendeDirekt kumaşa sürmüyorum denemedim evet domestos marka rengi almıyor bulaşık süngeri var bunun için banyoda süngere sürüp leke üzerinde gezdirip bekletmeden hemen yıkıyorum leke çıkıyor
Yat yat kalkınca katlarsın çok uzun uyumada gece uyunmuyor sonraCookiie ben azcık güzellik uykusuna yatmayı düşünüyorum şuan
Çamaşır var dürülecek ama çok uyku bastırdı
Ben gec kalkınca şuan uykum yok çamaşırlar cıksında duşa gireyim diye bekliyorumÖğlen uykusuna eşlik edecek olan va mı
Lisede bir arkadaşımın kıvırcık bonustu bir de o kadar beğeniyordum ki onun saçlarını havalı havalı perma yapınca yine de onun gibi olmadı ama perma yaptırınca hiç taramıyordum ha haAhaha yaa maşallah
Bende kıvırcığım tabi şimdi kapandığım için bi anlamı yokta açıkken hoşuma gidiyodu sen sevmiyomusun
Tamam canım bu yöntemi denicem bişey olduğunda bende