- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.661
Tövbe tövbe kız niye çarpılacaksın diyorsun sarkmasın diye sürüyorum işteÇarpılacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe tövbe kız niye çarpılacaksın diyorsun sarkmasın diye sürüyorum işteÇarpılacaksın
Muhteşem butonu az kalır canım ellerine sağlıkAynen öyle valla bak evi süpürdüm, toz aldım, dünden çamaşır asmıştım onları toplayıp yerleştirdim, yeni 1 makine çamaşır astım. 1 makine attım yıkanıyo. Şimdi yemeği yapıyorum. Yıkanan çamaşırları astıktan sorma kişisel temizliğimi yapıcam sonra manevi işleri yönelicem
Sarkmıyor mu ya?Tövbe tövbe kız niye çarpılacaksın diyorsun sarkmasın diye sürüyorum işte
Kolay gelsin size de Sıhatler olsunn bende birazdan o işleri halledip kuranın başına oturcamOh oh tertemiz olmuştur evin
Bizde ablam ile birlikte bayaa bir iş yaptık hatta ben araya kişisel temizlik de sıkıştırdım şimdi duş alacağım
Ben cif kullanıyorum bir de kireç sökücüler var ya fıs fıs şeklinde lavabolara onu kullanıyorum canım hep çamaşır suyu kullanmıyorumValla ya gec uyumaya bi alıştık nasol düzene gircek bilmiyorum
Kız benim saçımda beyaz çıktı bu yaşta
maşallah ramazan bitti çalışmalara başladık kolay gelsinn
Bende kahvaltı ve kahve faslını bitirdim. Şimdi ev komple toplanıp süpürülcek. Akşam yemeği hazırlanıcak.
Bunları yaparken beklesin diye lavabolara çamaşır suyu döktüm
Çok zararlı ama su gibi çamaşır suyu kullanıyorum yaa bırakmak istiyorum bunu sizin önerebileceğiniz bişey varmı en azından günlük tuvalet temizliğinde kullandığınız bişeu
Selülit olmasın diye işte şimdi sürmüyorum da doğumdan sonra falan sürdümSarkmıyor mu ya?
Sağolasın canımm bayram geldi hepimiz toparlandıkMuhteşem butonu az kalır canım ellerine sağlık
Neden kız neye güldün kalçama sürüyorum diye mi Allah iyilik versin de gülelim canımNiloyatospikk alemsin ya gül gül öldüm yazdıklarına
Lavaboya bende cifin banyo olan bişeyi varya lavanta kokulu onu kullanıyorum çok kokusu beni cezbediyo ama klozete işte yine çamaşır suyu döküyorumBen cif kullanıyorum bir de kireç sökücüler var ya fıs fıs şeklinde lavabolara onu kullanıyorum canım hep çamaşır suyu kullanmıyorum
Yok ben klozete falan hani cillet bankler var ya fıs fıs onlardan kullanıyorum ama arada çamaşır suyu da tabii kullanırım hep çamaşır suyu dökme kıs pahalıLavaboya bende cifin banyo olan bişeyi varya lavanta kokulu onu kullanıyorum çok kokusu beni cezbediyo ama klozete işte yine çamaşır suyu döküyorum
Evet oruçlu gibi sanıyorum kendimi az önce dışarıda su şişesini kafama dikerken birileri görecek sandım kendimiSağolasın canımm bayram geldi hepimiz toparlandık
Yalnız sizde kendinizi oruclu gibi hissediyomusunuz
Ben salata yaparken hep sebzelerden birer parça yerim dün salata yapıyorum ağzım sulanıyor ama yemiyorum niye orucum çünküSağolasın canımm bayram geldi hepimiz toparlandık
Yalnız sizde kendinizi oruclu gibi hissediyomusunuz
dur bende onlardan alayım bimdeki daha ucuz kız ondan alıyorum ama zararlı diye işte biraz azaltmak istiyorumYok ben klozete falan hani cillet bankler var ya fıs fıs onlardan kullanıyorum ama arada çamaşır suyu da tabii kullanırım hep çamaşır suyu dökme kıs pahalı
Bende yemeğin tuzuna bakcam bakamıyorum dedim oruc geçti ya kendimeEvet oruçlu gibi sanıyorum kendimi az önce dışarıda su şişesini kafama dikerken birileri görecek sandım kendimi
Ben de salata yaparken domatesten illa yerimBen salata yaparken hep sebzelerden birer parça yerim dün salata yapıyorum ağzım sulanıyor ama yemiyorum niye orucum çünkü
Ay saçlara bak maşallah yaaAdımmatiği koydum güzel yürüdüm kızçeyi gezdirdim yorulmuşum azcık da ip atlıcam şimdi evde çünkü dondurma yedim
Ahahah işte aynı bende öyle hissedşyorumBen salata yaparken hep sebzelerden birer parça yerim dün salata yapıyorum ağzım sulanıyor ama yemiyorum niye orucum çünkü
Bimdekini ben de alıyorum da mesela bir kıyafette çıkmayan leke için bimdeki tuhaf yapıyor kumaşı bozuyor o yüzden domestos da alırım eve wc lere bimdekinidur bende onlardan alayım bimdeki daha ucuz kız ondan alıyorum ama zararlı diye işte biraz azaltmak istiyorum
Bende yemeğin tuzuna bakcam bakamıyorum dedim oruc geçti ya kendime
Sağol canım ah bilsen o saçları ne zor topluyoruz modelli gel de yapAy saçlara bak maşallah yaa
Kız domestosu kıyafette nasıl kullanıyosunn renk değiştirmiyo ben kıyafetlere hep bingo oksijen. Bi yöntemi varsa bileyimBimdekini ben de alıyorum da mesela bir kıyafette çıkmayan leke için bimdeki tuhaf yapıyor kumaşı bozuyor o yüzden domestos da alırım eve wc lere bimdekini