- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.680
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.721
Afiyetler olsun.Ne olsun canım uyudum uyandım yemek yicez sen nasılsın
İyiyim ne olsun
Dünden beri milleti ara ara bitmedi üf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyetler olsun.Ne olsun canım uyudum uyandım yemek yicez sen nasılsın
Tamam şimdi beğeniyorsan sorun yok o zamanÇocuk olduğum için bu kadar mantıklı düşünemedim ,zaten şimdilerde beğeniyorum
Sağol canımAfiyetler olsun.
İyiyim ne olsun
Dünden beri milleti ara ara bitmedi üf
Benimde öyleydi eşimde öyleydi hatta bu bayram nolduysa onu arayalım mi bunu arayalım mi diye dolanıyor ortalıktaSağol canım
Allah daha iyi etsin inşallah
Ben bikaç kişi aradım bikaç kişi daha aradım mı tamamdır bu sefer herkesi aramadım canım istemedi
İyidir canımm senden naberr
Ay bizde bizdeİyidir canımm senden naberr
Yemek yedim sofra bekliyo oturdum kaldım
Yanan yerde de üşütülür , ruzgar yeterGenelde tansiyonum düşüktür.
Ondan mi oluyor ama hiç olmazdı?
Burasi adana yanıyor
Laf aramizda kalsın, ben bazi aksamlar masayı bırakıp oturma odasina geciyorum Niloya beni bu konudan kovarmış şimdiAy bizde bizde
Hiç kaldirasim gelmedi
Kalktım topladım valla üstüme kuruyan çamaşırları topladım çiceklerimi suladımAy bizde bizde
Hiç kaldirasim gelmedi
Masayı eşim topluyor aslında .Laf aramizda kalsın, ben bazi aksamlar masayı bırakıp oturma odasina geciyorum Niloya beni bu konudan kovarmış şimdi
Bende bı aloevera var sulanacak .Kalktım topladım valla üstüme kuruyan çamaşırları topladım çiceklerimi suladım
Şimdide namaza gidiyorum
Laf aramızda kalsın bende öyle yapıyodum önceden akşam yemeğini 5 bucukta yiyoduk sofrayı bırakıp salona gelip esra erolu izliyodum bitince gidio topluyorum şimdi mutfağa tv kurdukda ne izliceksem sofrayı toplarken izliyorumLaf aramizda kalsın, ben bazi aksamlar masayı bırakıp oturma odasina geciyorum Niloya beni bu konudan kovarmış şimdi
Aaa aynı beenMasayı eşim topluyor aslında .
Ama makineye kim koyacak tabi ki ben
Kahvaltı hazırlamaktan da hiç hazetmem.
Ay ben genel olarak hiç bı iş yapmayı sevmiyorum heralde ne faydasizmisim
Ben de camasir serip cicek sulayacagim ama onu da yapmadım daha. Tv önüne geldim zararli seyler tıkındım. Ne ayıpKalktım topladım valla üstüme kuruyan çamaşırları topladım çiceklerimi suladım
Şimdide namaza gidiyorum
Kız mi dogursak napsak on seneye iş görecek duruma gelirAaa aynı been
Süper çözümLaf aramızda kalsın bende öyle yapıyodum önceden akşam yemeğini 5 bucukta yiyoduk sofrayı bırakıp salona gelip esra erolu izliyodum bitince gidio topluyorum şimdi mutfağa tv kurdukda ne izliceksem sofrayı toplarken izliyorum
Immm sey cok iyi olur her ise bakar de miKız mi dogursak napsak on seneye iş görecek duruma gelir
Kız benim kullanmadığım oda da aloevera m sulamayı unutuyorum aylarca. Hep duruyo öyle garip ne ölüyo ne büyüyoBende bı aloevera var sulanacak .
O da sulasam küser sulamasam küser ne istiyor ben anlamadım
Ugrasamiyorum artık
canın cehenneme dostum dedim
Afiyet olsunda bidaha yeme pis şeyler yemeyelim ben çamaşırları hava kararmadan topluyorum ıslakta olsa iöerde kurutmaya deval ediyorum bizim burdaki kuşların napcağı belli olmuyoBen de camasir serip cicek sulayacagim ama onu da yapmadım daha. Tv önüne geldim zararli seyler tıkındım. Ne ayıp
Umudum o yöndeImmm sey cok iyi olur her ise bakar de mi
İşte büyüsün artık.Kız benim kullanmadığım oda da aloevera m sulamayı unutuyorum aylarca. Hep duruyo öyle garip ne ölüyo ne büyüyo
Afiyet olsunda bidaha yeme pis şeyler yemeyelim ben çamaşırları hava kararmadan topluyorum ıslakta olsa iöerde kurutmaya deval ediyorum bizim burdaki kuşların napcağı belli olmuyo