- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.641
Maşallah maşallahhhh ben de napayım yatağımdan sana muhteşem atıyorumMaşallah de hepsini kapsıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallahhhh ben de napayım yatağımdan sana muhteşem atıyorumMaşallah de hepsini kapsıyor
Yatağından mı sen niye bu saate kadar yatıyorsun gençsin sen yaa dinç ve dinamik olman lazımMaşallah maşallahhhh ben de napayım yatağımdan sana muhteşem atıyorum
Tatil ya kız tatil bittsin 6:30da kalkcam sözYatağından mı sen niye bu saate kadar yatıyorsun gençsin sen yaa dinç ve dinamik olman lazım
E sende abart o kadar da değil hadi biz onu 07:30 yapalımTatil ya kız tatil bittsin 6:30da kalkcam söz
Ya valla 9 10 civarları kalkıyorum ben tuvalte sonra geri uyuyorum işte. Bide tatil diye geç yatıyoruz yaE sende abart o kadar da değil hadi biz onu 07:30 yapalım
Ben de harekete başladım şimdiDün çok tembeldim kilo alırım böyle olursam.
Hareket iyidir hem zayıflatır hem iyi hissettirir hem metabolizma çalıştırır
Hem evi temiz gösterir hem sakinleştirici özelliği vardır.
Ne kadar faydası varmış ya yazınca farkettim
Seninkiler baya erken kalkıyormuşBen sana uyu demiştim de mi benimkiler
7 ye 5 kala kalktılar
Ellerine sağlık misssssYatak odası mis oldu .
Komidinler yatak başlığı silindi çarşaf tertemiz düzenlendi.
Çamaşırlar makinada.
Simdi de mutfak penceremi silicem.
Sonra balkon yıkama keyfi yapicam.
Su=huzur.
Ya da dur vazgeçtim mutfak penceresinden önce bir kahve yapıp içeyim
Aman Allahım o fincanların yanındaki şekerlik mi nedir Ba yıl dımmmmmmÇok severim o tarz şeyleri maşallah diyim kırılmasınEki Görüntüle 2848879
Sabah kahvesi içilir.
Telvesi yüze peeling yapılır.
Ziyanı sevmez Türkler
İçimde yapicam bende
O telveyi ben kalçama sürüyorumTelve den peeling yapmayı sevmiyorum
Yüzüne yapışıp kalıyorlar
İnan ki zor olur herhalde burda doğdum büyüdüm yaşlanıyoruz işte saçımda ilk beyazı gördümİnşallau canım benim o zaman sen oralardan ayrılma zor olur bidaha
Ha ha ha ben de senin gibi yeni evliyken geç saatlere kadar yatardımi p e k sanaa daha ne kadR muhteşem atabilirim acaba
Yasak yasak nereye kadar al çocuğu çık gezdir biraz dışarıda biz çoğu gün çıkarmaya çalışıyoruzGünaydınlarrrr herkes iyidir umarım 2 haftadır evdeki bütün halıları kaldırdık ayy normalde hiç sevmem öyle ev düzensiz gelir ama temizlik böyle çok rahatmış
Bugün kahvaltıdan sonra oğluşuda alıp kapıya bacaya parka artık nereye olursa 5 dakikada olsa güneş almaya çıkıcam yıldım 1 senedir psikolojim bozuldu markete bile çıkmıyorum ben ya
Benim de bazen çok iş yapma aşkı geliyor anlıyorum seniHer gün böyle değilim bazen canım istiyor durduramıyorum kendimi.
Çok mutlu oluyorum elimin değdiği yerlerin parlaması
Seni de çok iyi anlıyorum tatilken biz eşimle 3 e kadar yatardıkne günlerdi benMaşallah maşallahhhh ben de napayım yatağımdan sana muhteşem atıyorum
Evet ben de öyleydim yeni evliyken geç saatlere kadar oturur geç saatlere kadar yatardıkYatağından mı sen niye bu saate kadar yatıyorsun gençsin sen yaa dinç ve dinamik olman lazım
Yok kız ne 2.uykusu kalktık kahvaltı yaptık mutfak toplandı bulaşık makinası çalıştırıldı şimdi süpürgeye geçtim de azcık ara verdim süpürürken totom yorulmuş daNiloyatospikk nerdesinn tospiğimm 2. Uykuyamı geçtin
ÇarpılacaksınO telveyi ben kalçama sürüyorum
Valla ya gec uyumaya bi alıştık nasol düzene gircek bilmiyorumBen de harekete başladım şimdi
Seninkiler baya erken kalkıyormuş
Ellerine sağlık misssss
Aman Allahım o fincanların yanındaki şekerlik mi nedir Ba yıl dımmmmmmÇok severim o tarz şeyleri maşallah diyim kırılmasın
O telveyi ben kalçama sürüyorum
İnan ki zor olur herhalde burda doğdum büyüdüm yaşlanıyoruz işte saçımda ilk beyazı gördüm
Ha ha ha ben de senin gibi yeni evliyken geç saatlere kadar yatardım
Yasak yasak nereye kadar al çocuğu çık gezdir biraz dışarıda biz çoğu gün çıkarmaya çalışıyoruz
Benim de bazen çok iş yapma aşkı geliyor anlıyorum seni
Seni de çok iyi anlıyorum tatilken biz eşimle 3 e kadar yatardıkne günlerdi ben
Evet ben de öyleydim yeni evliyken geç saatlere kadar oturur geç saatlere kadar yatardık
Yok kız ne 2.uykusu kalktık kahvaltı yaptık mutfak toplandı bulaşık makinası çalıştırıldı şimdi süpürgeye geçtim de azcık ara verdim süpürürken totom yorulmuş da
Hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar
Cuma mı kaldı saate bak bakalımHayırlı cumalar canlarım
Kıızzzz bozmasana benii ama ben onu yazdığımda eşim cumadaydı biz sizden geç geliyoruz yaa ondanCuma mı kaldı saate bak bakalım
Hayırlı cumalar
Ellerine sağlık seni arada silkelemek lazım demek kiKıızzzz bozmasana benii ama ben onu yazdığımda eşim cumadaydı biz sizden geç geliyoruz yaa ondan
nak senin tokatın iyi geldi bana birsürü iş yaptım kız
Aynen öyle valla bak evi süpürdüm, toz aldım, dünden çamaşır asmıştım onları toplayıp yerleştirdim, yeni 1 makine çamaşır astım. 1 makine attım yıkanıyo. Şimdi yemeği yapıyorum. Yıkanan çamaşırları astıktan sorma kişisel temizliğimi yapıcam sonra manevi işleri yönelicemEllerine sağlık seni arada silkelemek lazım demek ki
Oh oh tertemiz olmuştur evinAynen öyle valla bak evi süpürdüm, toz aldım, dünden çamaşır asmıştım onları toplayıp yerleştirdim, yeni 1 makine çamaşır astım. 1 makine attım yıkanıyo. Şimdi yemeği yapıyorum. Yıkanan çamaşırları astıktan sorma kişisel temizliğimi yapıcam sonra manevi işleri yönelicem