- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.581
Ama seninde basen var herhalde öyle hatırlıyorumBen de öyleydim canım doğum kiloları kaldı üstümde işte 38 beden fit bir hatundum profil resmimde gördün ondan biraz kilolucayım işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama seninde basen var herhalde öyle hatırlıyorumBen de öyleydim canım doğum kiloları kaldı üstümde işte 38 beden fit bir hatundum profil resmimde gördün ondan biraz kilolucayım işte
4 kilo ne ki ayy o kiloya bi gelsem 60 olsam bi
Ben de 3 çocuklu biri olarak 59 kiloyum .
Ama hedef 55
4 kilo fazlam var o da sıkı bir diyetle tamam olacak.
Esim elleme kilonu az balık et güzel diyor ama ben 4 kiloyu vericem
Evet benim kalça ve göğüs var kilolar oraya toplanıyorAma seninde basen var herhalde öyle hatırlıyorum
4 kilo ne ki ayy o kiloya bi gelsem 60 olsam bi
Kime göre neye göre güzel
Ben de 3 çocuklu biri olarak 59 kiloyum .
Ama hedef 55
4 kilo fazlam var o da sıkı bir diyetle tamam olacak.
Esim elleme kilonu az balık et güzel diyor ama ben 4 kiloyu vericem
Benim de basen varEvet benim kalça ve göğüs var kilolar oraya toplanıyor
Almıyorum kız artık alsam kaşıklarım biliyorum kız 5 kilo versem sevinicem ya bugün verdiğim kiloları da aldım kesin tartıya çıkmaya korkuyorumNutellalarin kaybolsun e mi
Azmime güveniyorum o beni yolda bırakmazKime göre neye göre güzel
Aaa diyet yapacak bir kilon yok ama yine de 55 olunca kendimi daha iyi hissedeceğim diyorsan ver gitsin tabi verebilirsen
Ben basenlerimi de göğüslerimi de seviyorum bi 5 kilo versem memnun olucam o kadarBenim de basen var
Göğüs normal büyük değil bence
Basenleri eritmek için spor yapmam lazım ama hep erteliyorum
Erkeklerin çoğu balık et seviyor ama bunu farkettim eşim de ben evliyken çok zayıftım kilo al azcık elime kemik gelmesin demişti şimdi de kilo ver deyip duruyor yaranamıyorum ben buna yaranamıyorumKime göre neye göre güzel
Aaa diyet yapacak bir kilon yok ama yine de 55 olunca kendimi daha iyi hissedeceğim diyorsan ver gitsin tabi verebilirsen
Hee erkeklerin amacı başkaErkeklerin çoğu balık et seviyor ama bunu farkettim eşim de ben evliyken çok zayıftım kilo al azcık elime kemik gelmesin demişti şimdi de kilo ver deyip duruyor yaranamıyorum ben buna yaranamıyorum
Ay bana bu bildirimler gelmemiş yaa zorunlunickin dediği gibi aynısı canımmCookiie az önce profil mesajını gördüm çiçeklerinin olduğu balkon küçük mü Fransız balkon derken nasıl birşey
Cami aciyosun saksının sigacagi kadar boşluk var sen bile giremiyosun.
Ona Fransız balkon diyorlar
Evet böyle
O çicekler salonunkinler niloşum. Ben mutfağa yapmak istiyorum o camları. Açılsın direk mutfak balkona dönüşsün çünkü başka çarem yokBunları görüyordum adının öyle olduğunu bilmiyordum boydan cam yaptırsam nasıl olur dedi çiçeklerinin olduğu balkon vardı sanki öyle hatırlıyorum benim de ön balkon çok dar sinir oluyorum oda kadar balkonu olanlara özeniyorum
Doğum yaptım denge değiştiHee erkeklerin amacı başka
Demekek ki sen dengeyi kuramıyorsun
Salonda balkon var dimiAy bana bu bildirimler gelmemiş yaa zorunlunickin dediği gibi aynısı canımm
Evet böyle
O çicekler salonunkinler niloşum. Ben mutfağa yapmak istiyorum o camları. Açılsın direk mutfak balkona dönüşsün çünkü başka çarem yok
Niloya davulunu artık bıraksa mıSalonda balkon var dimi
Mutfak öyle cam yaparsan olur sanırım balkon ben de çok seviyorum ama evin önünde küçücük balkon var hayalim balkona oturma grubu koyayım sefa yapayım ama böyle napalım buna şükür
Bende öyle istiyorum ya ama malesef salonda aynı canım aynı zorunlunickin attığı gibiSalonda balkon var dimi
Mutfak öyle cam yaparsan olur sanırım balkon ben de çok seviyorum ama evin önünde küçücük balkon var hayalim balkona oturma grubu koyayım sefa yapayım ama böyle napalım buna şükür
Salon da mı öyle ne diye balkon yapmamışlar bilmem bizim de teras var çok şükür yoksa ön balkon küçücük 1 metre genişlik ancaBende öyle istiyorum ya ama malesef salonda aynı canım aynı zorunlunickin attığı gibi
Ne zaman uyuyacaksin?Salon da mı öyle ne diye balkon yapmamışlar bilmem bizim de teras var çok şükür yoksa ön balkon küçücük 1 metre genişlik anca
Kız iyi akıl ettin dün akşam aklıma geldi değiştireyim diye kaldı dur değiştireyimNiloya davulunu artık bıraksa mı
Adetliyim yarın akşam temizlenicem inşallahNe zaman uyuyacaksin?
Yatsiyi kildin mi