- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.561
Hapur küpürNasıl yiyebiliyorsun yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hapur küpürNasıl yiyebiliyorsun yaa
Çay ile Nescafedeki şekerim kalsın başka istemem canım olur muSon sekerlerinizi yen bakem
Daha bi bardak bile içmedimYemeği yedik terasta oturuyoruz su 1.5 litre oldu yatana kadar 2.5 olur inşallah
Cami aciyosun saksının sigacagi kadar boşluk var sen bile giremiyosun.Cookiie az önce profil mesajını gördüm çiçeklerinin olduğu balkon küçük mü Fransız balkon derken nasıl birşey
Cookiie az önce profil mesajını gördüm çiçeklerinin olduğu balkon küçük mü Fransız balkon derken nasıl birşey
İyi mide varmış sende haa ama fazlası zarar benden söylemesiHapur küpür
Bunları görüyordum adının öyle olduğunu bilmiyordum boydan cam yaptırsam nasıl olur dedi çiçeklerinin olduğu balkon vardı sanki öyle hatırlıyorum benim de ön balkon çok dar sinir oluyorum oda kadar balkonu olanlara özeniyorum
Evet fazlası zarar bi bayram gaz sancısından hastaneye gitmiştik yarım kilo şeker yemiştimİyi mide varmış sende haa ama fazlası zarar benden söylemesi
Yok artık kız dikkat etEvet fazlası zarar bi bayram gaz sancısından hastaneye gitmiştik yarım kilo şeker yemiştim
Süpersin yaBugün bir tane şeker yedim oda küçücük bir şeydi zaten.
En son 57 kiloydum.Süpersin ya
Kilo kaçtı senin?
Seker diyetine sende katilacak mısın?
Formumu buna borçluyum zaten diyosunEn son 57 kiloydum.
Ben çok şeker tüketmiyorum o yüzden katılmama gerek yok bence
Yok anacım evlenmedim daha diyorumFormumu buna borçluyum zaten diyosun
Ondan sonra yemedim bir daha o kadar baya karnım ağrımıştı bi bugün baya yedim bayrama kadar tuttum çünkü kendimi bugün giriştim çikolatalaraYok artık kız dikkat et
Ben de öyleydim canım doğum kiloları kaldı üstümde işte 38 beden fit bir hatundum profil resmimde gördün ondan biraz kilolucayım işteEn son 57 kiloydum.
Ben çok şeker tüketmiyorum o yüzden katılmama gerek yok bence
Yok anacım evlenmedim daha diyorum
Az önce kızım şeker açtı yedi yememek için zor tuttum kendimiBugün bir tane şeker yedim oda küçücük bir şeydi zaten.