- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.541
Oh maşallah ellerine sağlıkSuslendimmm bayağı.
Gittim simit börek filan da aldım sofrayı doldurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah ellerine sağlıkSuslendimmm bayağı.
Evet haklısın doğru zor yaniEşimin çok yakınları. Mecburen düğün bayram kayınvalideyi görmek zorunda kalacağım. Kardeşini asla görmüyorumda. Mesela bugün telefon açtım, yemin ederim eziyet geldi. O kadar zor konuştum da, numarada yapamam ben bazıları gibi.
Ben de öğlen uykusundan sonra makyaj yaptım likite kadar sürdüm inan kiSuslendimmm bayağı.
Vauuuvv harikasın fincanını da çok beğendim
Ay bende senin fincanına bayıldımmVauuuvv harikasın fincanını da çok beğendim
Ben de içtim ah görünen çikolata o olsa iyi kutu bitti midem çok fena
Hem ye şimdi yiyebildiğin kadar nur bayramdan sonra çikolataları şekerleri yasaklıyoVauuuvv harikasın fincanını da çok beğendim
İnan bugün çikolatadan nefret ettim uzun bir müddet istemiyorum eşime dedim kutuda 2 3 tane kaldı ağzı açık kaldı ee bayramı görsün dedin gördüler işte tamam sözümü tuttum bayramı gördülerAy bende senin fincanına bayıldımm
Ama ye beni diyo çikolatalar kız
Karar verdim bugün yine diyete giriyorum ama bu sefer kararlıyımHem ye şimdi yiyebildiğin kadar nur bayramdan sonra çikolataları şekerleri yasaklıyo
Doğru ama 1 2 saatte olsa gördülerİnan bugün çikolatadan nefret ettim uzun bir müddet istemiyorum eşime dedim kutuda 2 3 tane kaldı ağzı açık kaldı ee bayramı görsün dedin gördüler işte tamam sözümü tuttum bayramı gördüler
Bende başlıyorum ama bayram bitsin bende kararlıyımKarar verdim bugün yine diyete giriyorum ama bu sefer kararlıyım
Şekeri pek kısmam da tatlıyı kessem yine iyiDoğru ama 1 2 saatte olsa gördüler
Bende başlıyorum ama bayram bitsin bende kararlıyım
Oda hiç yoktan iyidir canım en azından biraz daha az almış olursun şekeriŞekeri pek kısmam da tatlıyı kessem yine iyi
İyiyim canım hayır olsun kötü bi durum yoktur inşallahPek tadim yok
Sen nasilsin
İyiyim canım hayır olsun kötü bi durum yoktur inşallah
İnşallah canım rabbim gönlünü ferahlatsın
Hayırlısı olsun diyelim
Nasıl yiyebiliyorsun yaaVauuuvv harikasın fincanını da çok beğendim
Noldu canım hayırdırPek tadim yok
Sen nasilsin