Ayy ayy en nefret ettiğim şey ya insanlar heralde evlenir evlenmez çocuk yapman gerektiğini düşünüyor. Özellikle eski insanlar korunmak diye bişeyin varlığını acaba bilmiyormu. İstemiyosundue yapmıyosundur kardeşim bu kadar basit
Bi zaman sonra gerekli cevabı herkese veriyosyn canım. Bende en yakınlarımdan duydum hep bunları dayımın karısını aradım bigün ne oturuyosun boş boş çocuk yap dedi. Son arayışım oldu. Düşük yapmış yatağımda yatarken teyzemle konuşuyodum telefonda arkadaşımı söylüyo tabi haberi yok benim durumumdan. X'de hamile karnı baya şişmiş senin yokmu daha bişey allah allah doktora gittinizmi gitseydiniz ya. Bunu söylediğinde ben daha 6 7 aylık evliyim he. Birde o an ayrı bi psikolojideyim. Ağzıma geleni saydım tabi yakınım olduğundan söyleyebildiklerim bunlar. Senin dediğğn gibi eşimin tarafından vs duyduğum şeylere bişey diyemedim ama demek çok istiyorum
Prolaktini biliyorum canım hormonmu yüksek sadece yoksa kitlemi yapmış onu anlamadım
ahahaha ama biyerde haklı valla
Maaşlarıda eksikmi yatıyo bu yüzden canım. Çok zor valla Allah herkesin yardımcısı olsun