- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.301
Artık yemişsin yapacak birşey yok afiyet olsunÇayın yanında şu 1 paket bisküviyi yemeye ne gerek vardı hiç anlamıyorum hiççç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık yemişsin yapacak birşey yok afiyet olsunÇayın yanında şu 1 paket bisküviyi yemeye ne gerek vardı hiç anlamıyorum hiççç
İkisi deYa bak aklıma dusurdun baktım ki bisküvi yok gong mu yicem simdiiii tuzlu cekirdek mi .
Mmm seç birini
Aynı anda olmazİkisi de
Gong neli? Ben sade sevmiyorum birkaç çeşidi vardı acılı seviyordum benAynı anda olmaz
Peynirli ve acılı yazan da varGong neli? Ben sade sevmiyorum birkaç çeşidi vardı acılı seviyordum ben
İnşAllah Niloyacım bundan daha güzel bir dilek olamaz. 14 aydır cehennem gibi bir hayat yaşadık.Allahım inşallah seneye hep birlikte sevdiklerimizle birlikte varmayı nasip etsin eski güzel bayramlarımız geri gelsin inşallah
Aaaa olleeeey muglaya gidebilirimmmmİnşAllah Niloyacım bundan daha güzel bir dilek olamaz. 14 aydır cehennem gibi bir hayat yaşadık.
gece gece dur durduğun yerde. Camları karanlıkta nasıl göresin
bebeklinick tam kapanma 17 mayıstan sonra uzatılmamış. Kademeli normalleşmeye dönecekmişiz.
Evet hAtta cunartesi pazAr camlar ve perdeleri halleder salı evin içine dönebilirimGit git değişiklik olur salı günü bak unutma salı not aldım haberin olsun
Afiyet olsun bende bi kase dondurma yedimÇayın yanında şu 1 paket bisküviyi yemeye ne gerek vardı hiç anlamıyorum hiççç
Hadi kolay gelsinn file markwttenmi aldın bende ordan almıştım çok gğzeller ciddenBen şimdi camı silmeye geçiyorum yeni cam bezi aldım bir deniyim önceden atlet külot dondu desenleri çok hoşuma gitti bezlerin sırf desenini beğenip aldım şimdi gel de o bezlerle cam sil belki cam silerken iştaha gelirim bu bezlerle
Aaa öylemiymiş ya ben hep bu hafta bitiyo sanıyorumSanırım yasak 22 sinde bitecekmis 19 Mayıs'a birlestirecegiz deniyordu netleşti mi bu akşam bilim kurulunda filan
Bitmiş bitmiş @Nihal Prime bitti diyor takip etmisEvet hAtta cunartesi pazAr camlar ve perdeleri halleder salı evin içine dönebilirim
Afiyet olsun bende bi kase dondurma yedim
Hadi kolay gelsinn file markwttenmi aldın bende ordan almıştım çok gğzeller cidden
Aaa öylemiymiş ya ben hep bu hafta bitiyo sanıyorum
Acılı yeeeThai acılı olann
Peynirli ve acılı yazan da var
Aaa öylemiymiş ya ben hep bu hafta bitiyo sanıyorum
Hayır onları da okuyabilirsiniz. Allah a sığınıyorsunuz şerden kötülükten o dualarla. Hatta fetva kitabından bir sayfa var paylaşabilirsem onu paylaşayım.O zaman mesela gece yatarken okuyacak sure yok anladigim kadariyla. Veya icime korku geldiginde filan Felak Nas'ı okutamayacagim. O zaman ne yapacağım?
O zaman mesela gece yatarken okuyacak sure yok anladigim kadariyla. Veya icime korku geldiginde filan Felak Nas'ı okutamayacagim. O zaman ne yapacağım?
Gong ben sevmiyorum kızım çok sever çekirdek neyi seçtinYa bak aklıma dusurdun baktım ki bisküvi yok gong mu yicem simdiiii tuzlu cekirdek mi .
Mmm seç birini
Sağol canım yedimArtık yemişsin yapacak birşey yok afiyet olsun
Benim de midem kazınıyor ama yiyecek birşey bulamıyorum canım ne istiyor bilmiyorumSağol canım yedim
Neden öyle oluyor bilmem ya evde sürekli birşeyler yeme isteğiBenim de midem kazınıyor ama yiyecek birşey bulamıyorum canım ne istiyor bilmiyorum
Senden gelecek cevabı bekledim desem .Gong ben sevmiyorum kızım çok sever çekirdek neyi seçtin
Şimdi ben regl oldum ya canım abur cubur istiyor kesin ama evde yokmutfağa gidiyorum birşey yemek için aradığım şeyi bulamayınca bir bardak su içip yatağıma dönüyorumNeden öyle oluyor bilmem ya evde sürekli birşeyler yeme isteği
Gong harika sevenler için ben yemedim hiç de kızım çatur çutur yiyor afiyet olsun sana kızım uyudu onun yerine de yeSenden gelecek cevabı bekledim desem .
Çayı yeni koydum da onu bekliyorum
Gongu çayla yicem yadacekirdegi