- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.141
Banlanmış.Niye giremiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banlanmış.Niye giremiyor ki
Benim de öyle.mutağı 1.5 aydır erteliyorum yüzeyden temizliyorum sadece.bir el atma zamanı çoktan geldi
Ben de bayramdan sonra düzeleceğimi umut ediyorum, umarim umutlarim gerceklesirBende öyle valla ramazanda oturmayla gecirdim. Bende bu haftadan sonra düzeleceğimi umud ediyorum. He birde bayramdan sonra nasılsa derin temizliğe giricem diye mutfağıda curcunaya cevirdim
ben 10 gündür 12 den aşağı kalkmıyorum.o yüzden tüm işlerim kaldı.yalandan ev topluyorum yemek yapıyorum hepsi bu.Ah bi de erken uyanma işini halldebilsem bugün 1 de uyandım 5 e kadar da evle uğraştım oturmadım artı olarak ütü yaptım ayaklarım pert oldu
Engellenmiş mi yaniBanlanmış.
Bende aynı şekilde yapıyorum.derin temzilik.lazim neyseki dün dolabimi temizledim yazlıkları.one çıkardımmutağı 1.5 aydır erteliyorum yüzeyden temizliyorum sadece.bir el atma zamanı çoktan geldi
Ben de dün yazlıkları çıkardım elbise dolabını sildimBende aynı şekilde yapıyorum.derin temzilik.lazim neyseki dün dolabimi temizledim yazlıkları.one çıkardım
Bir üyeyle tartismisti, şikayet edilmis, gecici olarak siteye girememe cezası almış. Bugün girer, cezası bitiyor galiba.Engellenmiş mi yani
Ben geldim o gitmiş ya Anneler Gününü kutlucam diye seviniyordum neden banlandı kiCeycey, sen ne ettin guzum C ceycey0406 banlanmışın
Hoşbuldum canım
Bak tam uyanıp geldim hissetmişim beni etiketlediğiniCookiie geldim haydi uyan
Hoşbuldum canımBak tam uyanıp geldim hissetmişim beni etiketlediğini
hoşgeldinnn sefalar getirdinnn bidaha gitmeee
Hiç buralardan başka yerlere gidip kimsenin bişeyini okuma senHoşbuldum canım
Ay inşallah canım nasıl konuşacağımı şaşırdım şakkk diye ban geliyor
Kalpler birmiş hissetmişsinokudum yazdıklarınızı canım sen neler yaptın görüşmeyeli
Aynen canım gitmicemHiç buralardan başka yerlere gidip kimsenin bişeyini okuma sen
benmi nemi yaptım senin yoklığunu hissettirmemek için bol bol sündüklendim dedim niloşumda olsaydı bugün otururduk hadi ben oturayım