- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.181
Kandil günü burası sokaklar o kadar kalabalıktı ki anlatamam sanki tam açılma yaşamış gibi bunun adı tam kapanmaysa benim de adım Niloyatospikk değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee seni enerjinin kaynağı burdan belli beninde karnım ağrıyo izinlendim sandım şimdi gittim ama yok dahaTamam canım doğru oruçlusun ben bayrama erken girdim oruç yok
En güzel hediye yaa bende anneme o dikenlerin tacının mavisini aradım ama bulamadım ondan alcaktım bizde kayınvalideme masa aldık ihtiyacı varmış. Sonra annemede aynısından aldık mutfağnda kullansın Diye ama daha gitmedi kargoSağol canım
Anneler gününde 1 demet gül anneme aldım 1 demet gül kayınvalideme aldım çok sevindiler
İyi günlerde kullansın olsun almışsınız ya gelir kargoHeeee seni enerjinin kaynağı burdan belli beninde karnım ağrıyo izinlendim sandım şimdi gittim ama yok daha
En güzel hediye yaa bende anneme o dikenlerin tacının mavisini aradım ama bulamadım ondan alcaktım bizde kayınvalideme masa aldık ihtiyacı varmış. Sonra annemede aynısından aldık mutfağnda kullansın Diye ama daha gitmedi kargo
Ya türkiyede yok galiba ben baktım hep sarı beyaz pembe var. Bi sitede görmüştük oda yabancıydı güvenemedim ben yine bi bakunayım görürsem söylicemİyi günlerde kullansın olsun almışsınız ya gelir kargo
Ben de kaynanama dedim çiçeğin mavisi de varmış aa gerçekten mi diye çok şaşırdı yok mu internette ben almayı düşünüyordum
Kolay gelsinn bebemm çık biraz güzel hava al bayramdan sonra kahvelerimizi içip inşallah yapıcaz keyiflerimizi bende çok özledimKızlar ben çıkayım şimdi mutfağı toplayım yatakları toplayım sonra kızı biraz akülüyle gezdircem şu kapanmada çocuklar durmuyor evde çok zor oluyor biraz bunaldım bu ara şöyle sessiz sakin deniz kenarında göl kenarında kahve içtiğimizi hayal edip huzur bulalım
Valla imkanınız varsa gidin canım çok güzel olur yaa. Keşke bizimde köyde ayrı kalabileceğimiz biyer olsa böyle zamanlarda hep giderdimHaziran ayında eşimin çalıştığı fabrikanın 3 hafta gibi bir kapanma söz konusu köye gitsek bahçeye girişsek belki rahatlarız bu korona böyle devam ediyor yasakların denetimi az bu vakalar düşmez
Bizim burda hep sarı ve pembe var çok şükür kaynanamın verdiği yaşıyorYa türkiyede yok galiba ben baktım hep sarı beyaz pembe var. Bi sitede görmüştük oda yabancıydı güvenemedim ben yine bi bakunayım görürsem söylicem
Evet Niloya. Yarın hamilelik testimin sonucu belli olacak. Allah yüzüme bakar inşAllah pozitif çıkarsa eşim 9 ay boyunca evin kıdemli temizlikçisi olacak Çöp üstüne çöp koymamSağol canım hoşbuldum
Ha ha ha ırgat gibi haklısın he
Sen adama ne güzel iş yaptırıyorsun bak bende de böyle işte
Annemde benimkini vermedi daha bikere daha vitamin vercekmiş öyle vercekmiş ama benimki küçük daha yeni ekilmiş ne zaman büyür kim bilirBizim burda hep sarı ve pembe var çok şükür kaynanamın verdiği yaşıyor
Eşim çalışınca gidemedik bi çalıştılar bi çalışmadılarKolay gelsinn bebemm çık biraz güzel hava al bayramdan sonra kahvelerimizi içip inşallah yapıcaz keyiflerimizi bende çok özledim
Valla imkanınız varsa gidin canım çok güzel olur yaa. Keşke bizimde köyde ayrı kalabileceğimiz biyer olsa böyle zamanlarda hep giderdim
Ayy inşallah pozitif çıkar canım inşallah şu mübarek günde Allah senin ve isteyen herkesin kucağını sağlıkla sıhhatle doldursun güzel MevlamEvet Niloya. Yarın hamilelik testimin sonucu belli olacak. Allah yüzüme bakar inşAllah pozitif çıkarsa eşim 9 ay boyunca evin kıdemli temizlikçisi olacak Çöp üstüne çöp koymam
Seninde geçmiş anneler günün kutlu olsun. Pazar günü tam panayır yeriydi Bdv, kaçırdın. Çürük çiçek geldi diye kocasına darılan mı dersin, kaynanamı aramak istemiyorum diyen mi dersin
Olsun verir anneler kıyamaz yavrularına iyice tutsun demiştirAnnemde benimkini vermedi daha bikere daha vitamin vercekmiş öyle vercekmiş ama benimki küçük daha yeni ekilmiş ne zaman büyür kim bilir
Olsun cankm şimdi uyarsa gidin temiz hava mis gibiEşim çalışınca gidemedik bi çalıştılar bi çalışmadılar
Yaa niloşumm dün çektim bunları bakk sardunyalarım daha açmadı ama tomurcuklandı baya beyazın yanundaki de beyazın aynısı mor renkli oda açtı açıcak bende her akşam suluyorumOlsun verir anneler kıyamaz yavrularına iyice tutsun demiştir
Senin yeni ektiğin çiçekler ne alemde ben balkondakileri ölmesinler diye hergün suluyorum
İnşAllah bakalım nasip artık kalkayım gene fazla sündükleştimOlsun cankm şimdi uyarsa gidin temiz hava mis gibi
Bende mügeciğime bakıp sündükleşiyorum bitsinde kalkcam etrafı topladım kalkar kalkmaz da bi süpürttürürüm belkiİnşAllah bakalım nasip artık kalkayım gene fazla sündükleştim
Ayyy harikalar canım yaYaa niloşumm dün çektim bunları bakk sardunyalarım daha açmadı ama tomurcuklandı baya beyazın yanundaki de beyazın aynısı mor renkli oda açtı açıcak bende her akşam suluyorum
Sezona girer o da biraz daha bakBende mügeciğime bakıp sündükleşiyorum bitsinde kalkcam etrafı topladım kalkar kalkmaz da bi süpürttürürüm belki
Ev işi çocuklar ev işiKız güldürme beni sen neler yaptın neler yapıyorsun bayram temizliği yaptın mı hoşafım çıktı benim kaç gündür iş yapmaktan