- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.901
Kız hiç bilmiyorumkii fikirlere açığım şöyle karakteristlik bişeu olsunO ne kı şimdi ne düşünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hiç bilmiyorumkii fikirlere açığım şöyle karakteristlik bişeu olsunO ne kı şimdi ne düşünüyorsun
Koltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdü mola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bittiAğda yapabiliyor musun katiyen kendim yapamam
Sıhatlar olsun zerrecimmKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdü mola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
Oo parladın denese bir vakit rahat edersin şimdiKoltuk altı ve özel bölge ikisi tam 1 saat sürdü mola vere vere normalde 20 dakika da yaptığım şeyi 1 saatte yaptım . Oruç olduğum için biraz halsizim dinlene dinlene yaptım bitti
Ay hiç sorma şu virüs bir geçse soluğu lazerde alacağım ama bu gidişle zor gibiOo parladın denese bir vakit rahat edersin şimdi
Teşekkür ederimSıhatlar olsun zerrecimm
Ben de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargoDurdum durdum tatlı krizim tuttu helva kavuruyorum
En sevdiğim kargo gelmesiBen de uyudum azcık kız uyurken zil çaldı zile uyandım kargo
Off banada biraz golaç göndersene karbonhidrat krizim var bu ara böyle börekler çörekler olsun yiyim istiyorumSon 53 dk mutfağa girdim golaç yapılacak çorba hazır salata yapılacak sofra kurulacak kaçtım ben
Ben de kuaföre gitmek istiyorumAy hiç sorma şu virüs bir geçse soluğu lazerde alacağım ama bu gidişle zor gibi
Ben kuaföre gitmeye utanıyorum yaaablam gider ama ben utandığım için evde kendim hallediyorumBen de kuaföre gitmek istiyorum
kuaför mü o da nedir?Ben de kuaföre gitmek istiyorum
Mutfak toplandı ,çay içildi,tatlı yendi.Hayırlı iftarlar. Mutfak toplandı. Çay demlendi
Son günler zorlamaya başladı oruc ya sizide öylemi
Bu arada bende kuaföre gitmek istiyorum