- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.941
Ben sadece arama motorunu kullanıyorumharitası gayet yanlış yol tarifi veriyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece arama motorunu kullanıyorumharitası gayet yanlış yol tarifi veriyor ama
Ben başlarda 2-3 gün adapte olurken zorlanıyorum. Sonra alışıyorum.Son günler zorlamaya başladı oruc ya sizide öylemi
Ben ağda tarzı şeyleri kuaförde yaptırmıyorum evde kendim hallediyorum ben de utanırım şeyimi açamam orada yaniBen kuaföre gitmeye utanıyorum yaaablam gider ama ben utandığım için evde kendim hallediyorum
benim kız arkadaşsızlıktan siri ile konuşuyor devamlı.akıllara zarar sorular soruyor şiir okutuyor sevgilin var mı diye bile sordu?Ben sadece arama motorunu kullanıyorum
Kesinlikle harita yanlış yol veriyor ben de farkettim onla yola çıkılmaz ama diğer ya ile başlayan o adresin tam önüne götürüyorharitası gayet yanlış yol tarifi veriyor ama
ben de hiç yaptırmadım kuaförde ya da güzellik salonunda.yüzümü aldırmıştım 3 kere hepsi bu.rahatsız olurum açamam bir de kameramı var acaba diye kafamda deli sorular olur.ne gerek varBen ağda tarzı şeyleri kuaförde yaptırmıyorum evde kendim hallediyorum ben de utanırım şeyimi açamam orada yani
Ağda dedim ama işimi makine ile hallettim canım çok yandı bende utanıyorumBen ağda tarzı şeyleri kuaförde yaptırmıyorum evde kendim hallediyorum ben de utanırım şeyimi açamam orada yani
Kamera mı yoktur herhaldeben de hiç yaptırmadım kuaförde ya da güzellik salonunda.yüzümü aldırmıştım 3 kere hepsi bu.rahatsız olurum açamam bir de kameramı var acaba diye kafamda deli sorular olur.ne gerek var
ağda hayatta yapamam .kalsınnnnnnn.Ağda dedim ama işimi makine ile hallettim canım çok yandı bende utanıyorum
Bence tarif çıkmaz ceycey Google onu mu demek istedin bunu mu demek istedin der bencebakayım tarifine netten.benim kız pişi çok sever.o tür bir şeyse yarın yaparım
büyük kuruluşlarda yoktur ama mahalle arası yerlerde olabilir.insanlar çiğ süt emmiş.Kamera mı yoktur herhalde
O da bir yere kadar oyalarbenim kız arkadaşsızlıktan siri ile konuşuyor devamlı.akıllara zarar sorular soruyor şiir okutuyor sevgilin var mı diye bile sordu?
Bu devirde güvenilmez gerçekten ama napsınlar kız herkesin orasını burasınıben de hiç yaptırmadım kuaförde ya da güzellik salonunda.yüzümü aldırmıştım 3 kere hepsi bu.rahatsız olurum açamam bir de kameramı var acaba diye kafamda deli sorular olur.ne gerek var
zoom kurup sohbet ediyorlar uzun uzun.pandemi sebebiyle izin veriyorum.okulada gitmiyor başından beri.bir şekilde oyalıyorummO da bir yere kadar oyalar
Ben okul zamanı yurtta ağda yapıyordum makine kabul etmedikleri için mecburdum.ağda hayatta yapamam .kalsınnnnnnn.
Kaç yaşında ?zoom kurup sohbet ediyorlar uzun uzun.pandemi sebebiyle izin veriyorum.okulada gitmiyor başından beri.bir şekilde oyalıyorumm
2011 kasım doğumlu 4 e gidiyorKaç yaşında ?
aa niye kabul etmiyorlardı?ben devlet yurdunda da kaldım özelde de.hepsinde de kullanmıştımBen okul zamanı yurtta ağda yapıyordum makine kabul etmedikleri için mecburdum.
Tam da oyun yaşları2011 kasım doğumlu 4 e gidiyor
tüm çocuklara ve yetişkinlere cümlemize.Tam da oyun yaşları
Rabbim can sağlığı versin