- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.881
Dur ben de bakayım nette nasıl çıkıyor yapınca atarım resimYine gittim netten golaç neymiş diye baktımhamur kızartmasıymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ben de bakayım nette nasıl çıkıyor yapınca atarım resimYine gittim netten golaç neymiş diye baktımhamur kızartmasıymış
Bende sabah uyandım hemen abdest aldım okumam gereken sureler vardı onları okudum. Ağda yapmam gerek ama korkuyorumsonra daha sütlaç da yapacağım . Çamaşır yıkandı makine çağırıyor neyse kalkayımda bir yerden başlayayım yapmayaHiç iş yapasım yok ne olacak böyle yahu kızçemle yıkandık paklandık onu uyuttum benim de uykum geldi ama uyumasam iş yapsam olacak aç ayı oynamaz demişler boşuna dememişler kitap okunacak Kuran okunacak akşam yemeği yapılacak püüü ne ara olacak bu işleeerr
Ağda yapabiliyor musun katiyen kendim yapamamBende sabah uyandım hemen abdest aldım okumam gereken sureler vardı onları okudum. Ağda yapmam gerek ama korkuyorumsonra daha sütlaç da yapacağım . Çamaşır yıkandı makine çağırıyor neyse kalkayımda bir yerden başlayayım yapmaya
Yooo yooo yoo bak diğer topikte nickimi değiştireceğimden bahsediyodum uykucu koycam en aonundaCookiie uyudun mu yine doğruyu söyle bana?
Yok yok uyumadi onu diğer topikte gördümCookiie uyudun mu yine doğruyu söyle bana?
Burda kimsenin sesi çıkmadı bende geziniyorum topiklerdeYok yok uyumadi onu diğer topikte gördüm
Ben de şimdi oraya geçtim güldüm ya Grootdan korkuyorum demiş Melis ne güldüm yaYooo yooo yoo bak diğer topikte nickimi değiştireceğimden bahsediyodum uykucu koycam en aonunda
kuran okudum
Ettafı topladım
Akşama kuru pişireyim dedim fasülyeleri haşladım
Çamaşır attım makineye bitirmek üzere onlrı asıcam
Sonra yeöeği yaapr bi dizi izleyesim var bugün azcık
Ben de geziniyorum canım sıkıldı uykucu diye biri vardı naptı ismini değiştirdi mi bilmem uykulupremses miydi neydi adıBurda kimsenin sesi çıkmadı bende geziniyorum topiklerde
Nurcum eşin mi kırıcı birşey dedi takma canım kafana boşverYok yok uyumadi onu diğer topikte gördüm
Ahahahah Çok tatlı aslında ama kızlarda çok tatlıBen de şimdi oraya geçtim güldüm ya Grootdan korkuyorum demiş Melis ne güldüm ya
Sinirli anında agzindan çıkanı kulağı duymuyor.Nurcum eşin mi kırıcı birşey dedi takma canım kafana boşver
Hiç bilmiyorumki nurcum haziran sonunda daha sürem doluyor bi kabarık liste yaptım kendime ama her birisiyle aynı olyyo kabul olmuyoAma ben uyuyacağım birazcık.
Cookiie yeni ismini çok merak ediyorum.
2. Ismi daha güzel oluyor herkesin sen ne yapıcan acaba?
Uykucu şirin geldi benimde aklıma hahahahBen de geziniyorum canım sıkıldı uykucu diye biri vardı naptı ismini değiştirdi mi bilmem uykulupremses miydi neydi adı
Yetişebilsem ben oraya yazıcam da takip edemiyorum çok kız müsaade etmiyor bazen burayı anca okuyorum kimi zaman senin eski nick neydiAhahahah Çok tatlı aslında ama kızlarda çok tatlı
Benimki de öyle bu sefer verdim ayarı bir daha bakalım yapacak mı o günden beri pek kibar sen de ver ayar çek yoksa bunlar uslanmıyorSinirli anında agzindan çıkanı kulağı duymuyor.
O da kalp kırıyor işte
oluyo bazen öyle canım. Bi insanla anlaşabilmek zor illa biyerde kırıldığımız kırdığımız durumlar oluyo. ÜzülmeSinirli anında agzindan çıkanı kulağı duymuyor.
O da kalp kırıyor işte
Eski nickim Portalallı çikolatYetişebilsem ben oraya yazıcam da takip edemiyorum çok kız müsaade etmiyor bazen burayı anca okuyorum kimi zaman senin eski nick neydi
O ne kı şimdi ne düşünüyorsunoluyo bazen öyle canım. Bi insanla anlaşabilmek zor illa biyerde kırıldığımız kırdığımız durumlar oluyo. Üzülme
Eski nickim Portalallı çikolat