- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.841
Nescafe turk kahvesı NutellamBiz de yine Türk kahvesi pek içilmiyor yani bizim evde hep Nescafe Türk kahvesi paketleri durup duruyor inan ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nescafe turk kahvesı NutellamBiz de yine Türk kahvesi pek içilmiyor yani bizim evde hep Nescafe Türk kahvesi paketleri durup duruyor inan ki
nefsime engel olup çıkayım k.k dan.herkese iyi geceler.hayırlı sahurlar olsunNescafe turk kahvesı Nutellam
sendemı nescafe sevıyontürk kahvesi hiç sevmem evdedekimse içmez.kahve makinesi almıştım 3 yıl önce kullanılmadan bekliyor dekor oldu sadece
Ee ne kahvesi içiyorsunuz peki kız bi dibek severim başka da sevmemtürk kahvesi hiç sevmem evdedekimse içmez.kahve makinesi almıştım 3 yıl önce kullanılmadan bekliyor dekor oldu sadece
Hayırlı geceler hayırlı sahurlar ben de zor duruyorum iyice uyku bastırdınefsime engel olup çıkayım k.k dan.herkese iyi geceler.hayırlı sahurlar olsun
Aa nescafe hergün 1 fincan 3ü1aradaNescafe turk kahvesı Nutellam
Hergün duble sert şekersiz, sayısı gune gore degısıyorAa nescafe hergün 1 fincan 3ü1arada
Canım bakara suresini aç sen iş yaparken falan okunsun evde. Mesela telle açtıysan gezdir hr odada. Okunduğu evin içine şeytan girmezmiş çok iyimişAnlaşamıyoruz
Nice birlikte yaşlarınız olsun canımm iyi yapmışsın kızİyiyim cok sukur canım bugün esimın dogum gunuydu cok gıremedım bende baktım konusuyorsunuz takılayım dedım
Aaaa. Sen bu saatte uyanık şaşırdım canımNice birlikte yaşlarınız olsun canımm iyi yapmışsın kız
Adım uykucuya çıkmış yav valla aslında her zaman uyanıyorumda suyumu içip geri bayılıyorum namaz saabaha kalıyo vallaAaaa. Sen bu saatte uyanık şaşırdım canım
Sağol canım teşekkür ederim ben de öpüyorum çokKızının ve eşinin doğum günü kutlu olsun canım. Nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun. Hep birlikte.
Çok öptüm.
Ay bugün ben de kılmadan yattım çok uykum geldiAdım uykucuya çıkmış yav valla aslında her zaman uyanıyorumda suyumu içip geri bayılıyorum namaz saabaha kalıyo valla
Arada oluyo böyle ama ramazandan sonra kalkabilcekmiyiz bakalımAy bugün ben de kılmadan yattım çok uykum geldi
GünaydınnnGünaydın
Günaydın demek için vakit biraz geç ama olsun
Ramazan dışında ben hergün kalkamıyorum teşvik ederiz inşallah birbirimiziArada oluyo böyle ama ramazandan sonra kalkabilcekmiyiz bakalım
Günaydınnn
Yok yok geç değilGünaydın
Günaydın demek için vakit biraz geç ama olsun
Tabi ki kabul ediyorum kitap okuma dil öğrenme egzersiz örgü daha neler var bendeGünlük yaptıklarını yazarsın
Evin tertip temizlik ve düzeni önemli arada saldığımız da oluyor tabii ki Cookiie ile beni örnek alma
He bir de kitap okuma şartımız var kitap okumak istemeyen hergün yeni bir bilgi paylaşımı yapsın hiç farketmez bilgi pratik bilgiler olur hayata dair herhangi bir bilgi hepsi bu en başta dürüst paylaşım yapmak herşeyden önemli haftayı verimli geçireni ödüllendiriyorum.
Kabul edersen eee Hoşgeldin o zaman