- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.821
kahve istedi canım gece gece.içersem de sabahlarım içmemeliyimm içmemeliyimmmmAman ben de öbür türlü kahve anladım geçen kahve muhabbeti geçti ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahve istedi canım gece gece.içersem de sabahlarım içmemeliyimm içmemeliyimmmmAman ben de öbür türlü kahve anladım geçen kahve muhabbeti geçti ya
Ay uyuyalım da dinlenelim ceyceycimkafam bi dünya oldu bugün tam da şu emojilerkahve istedi canım gece gece.içersem de sabahlarım içmemeliyimm içmemeliyimmmm
evet ya bdv de de bir dolandırıcılık konusu vardı oraya takıldım.mune geldi son noktayı koydu orayada sağolsun.insanları yalanla dolanla ne çok kandıran varmış sitede şaştım kaldım munenin yazdıklarını okuyunca.biliyordum da bu derecesini bilmiyordumAy uyuyalım da dinlenelim ceyceycimkafam bi dünya oldu bugün tam da şu emojiler
Aaa hemen bakmaliyimmmevet ya bdv de de bir dolandırıcılık konusu vardı oraya takıldım.mune geldi son noktayı koydu orayada sağolsun.insanları yalanla dolanla ne çok kandıran varmış sitede şaştım kaldım munenin yazdıklarını okuyunca.biliyordum da bu derecesini bilmiyordum
Âdet olacam bu hafta, üstümde bi hüzün oluştuydu, sen de böyle yazınca korktum ve daha bi duygulandim yaf... Okudum sizin icin. İyi ol dilerim, dogru zamanda sakin konusmak her seyi çözer.Niloyatospikk
@Zerre
@morportakal
@Mimariye
@Bidar Sultan
@Minnosmeliss
@dut agaci
@MssPARE
Kahve __Kokusu
@Assos32
clara
@Catlak-kurabiye
@zorunlunick
Hayırlı geceler arkadaşlar zor bir dönemden geçiyorum. Benim için inşirah süresi ve le ilahe ente subheneke inni küntü minez zalimin
Okur musunuz bir tane okuyup benim yuvamin saadeti için duada bulunun.
Dua grubuna yazardım da burada farklı bir samimiyet kurduk gönülden edeceğinizi biliyorum.
neden hep engel çıkıyor konunun adı.sondan oku.en son mune ve kazen yazdı çünküAaa hemen bakmaliyimmm
Neler duyuyoruz burda ya konu mesaja kapandı mi ben de bakayım merak ettimevet ya bdv de de bir dolandırıcılık konusu vardı oraya takıldım.mune geldi son noktayı koydu orayada sağolsun.insanları yalanla dolanla ne çok kandıran varmış sitede şaştım kaldım munenin yazdıklarını okuyunca.biliyordum da bu derecesini bilmiyordum
pandemide evde eşlerle fazla vakit geçirmekten hep bu sorunlar.sebebi aslında virüs maalesef.Âdet olacam bu hafta, üstümde bi hüzün oluştuydu, sen de böyle yazınca korktum ve daha bi duygulandim yaf... Okudum sizin icin. İyi ol dilerim, dogru zamanda sakin konusmak her seyi çözer.
kapattılar evet.Neler duyuyoruz burda ya konu mesaja kapandı mi ben de bakayım merak ettim
Aman ben de öbür türlü kahve anladım geçen kahve muhabbeti geçti ya
İyiyim cok sukur canım bugün esimın dogum gunuydu cok gıremedım bende baktım konusuyorsunuz takılayım dedımAhhh kehvemm haklısın çok özür dilerimm
Yetişemiyorum bazen topiklere canım. Giriyorum alıntılara cevap verip cıkıyorum.
nasılsınn
Yok cnm bu ben kahve ufff olsada icsekAman ben de öbür türlü kahve anladım geçen kahve muhabbeti geçti ya
Ayy bugün seninkinin doğumgünü yarın da benimkininİyiyim cok sukur canım bugün esimın dogum gunuydu cok gıremedım bende baktım konusuyorsunuz takılayım dedım
al işte tam kahve içme isteğimi baskıladım.kahve kokusu diye muhteşem nikli bir üye geldi.ben ne yapayımmm nasıl içmeyeyimm bu gece kahveyiiiiiİyiyim cok sukur canım bugün esimın dogum gunuydu cok gıremedım bende baktım konusuyorsunuz takılayım dedım
Nasıl yani içmiyor musunYok cnm bu ben kahve ufff olsada icsek
İc İc canım duble olanından İc kahve ıcılmezmıal işte tam kahve içme isteğimi baskıladım.kahve kokusu diye muhteşem nikli bir üye geldi.ben ne yapayımmm nasıl içmeyeyimm bu gece kahveyiiiii
Icıyorum canım ama suan yıne cektıNasıl yani içmiyor musun
Ben de Nescafe çok severimIcıyorum canım ama suan yıne cektı
Biz de yine Türk kahvesi pek içilmiyor yani bizim evde hep Nescafe Türk kahvesi paketleri durup duruyor inan kiİc İc canım duble olanından İc kahve ıcılmezmı
içeyimde sabaha kadar dizi izleyeyim uyuyamayacağımdan.normalde de geç yatarım ama kahveyle sabahlarım.ama tadı da çok güzel yahuuu içsem miki?İc İc canım duble olanından İc kahve ıcılmezmı
türk kahvesi hiç sevmem evdedekimse içmez.kahve makinesi almıştım 3 yıl önce kullanılmadan bekliyor dekor oldu sadeceBiz de yine Türk kahvesi pek içilmiyor yani bizim evde hep Nescafe Türk kahvesi paketleri durup duruyor inan ki