- 17 Ocak 2020
- 27.438
- 39.623
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.721
Yaparsın iki güne.Üfff
Ben güllac yaptim ya. Yapmasam bunu yapardim aman bee cektirdiniz canimi.
Hemen biter sizin evde güllaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparsın iki güne.Üfff
Ben güllac yaptim ya. Yapmasam bunu yapardim aman bee cektirdiniz canimi.
Sen hangi şehirdesin pekiAnkara da yaşıyorlar :)
Bana uzak değil ben uçakla gidiyorum hep
ama annemlere ben uzagim arabayla geliyorlar babamı uçağa bindiremiyoruz korkuyoryazık
Niloya sepete koymuşlar. Benim ilk gittiğimdekinde numara yoktu. 3. Gittiğimde buldum.
teşekkür ederim GeyikliGece sen nasılsın? Kolunda da bir problem varmış canım senin Kırdın filan mı
Yaparsın iki güne.
Hemen biter sizin evde güllaç
Hmm arası baya varmış
Evet canımAy vişne böğürtlen üff ben çok severim oruçlu olduğum nasıl da belli
Kalplerimiz çekmiş canım birbirini ama iyi ki orda o yazışma oldu gittim fantazi bir gecelik daha aldım
Polarlardan kurtulup arada öylede takılıyoruz kahvemFantezi gecelik falan noluyor burada
Benimkiler de pek olmuyor işte pentide indirimde gördüm aldım çok şugarEvet canım
Kız benimde almam gerek yaa. Olanlar olmuyo giyince nefessiz kalıyorum bitane ayıptır söylemesi vardı oda olay anında yırtıldı
Polarlardan kurtulup arada öylede takılıyoruz kahvem
Bende gideyim bi ara ama ben hep internetten sipariş veriyorym ya gidince utanıyorum bakmayaBenimkiler de pek olmuyor işte pentide indirimde gördüm aldım çok şugar
Benimkiler de pek olmuyor işte pentide indirimde gördüm aldım çok şugar
Hiç utanmam yanımda bi kadın sütyen soruyordu baktı ben rahat rahat takılıyorum şaşırdı hatta sanki bi ara iiii edepsiz der gibi bakışını hissettim o sırada kasada yanımdaydı tangayı gördüBende gideyim bi ara ama ben hep internetten sipariş veriyorym ya gidince utanıyorum bakmaya
Canımmm hatta bir tanesinde kuyruk vardı, ona girmedimSeni pamuklara sarmak istiyorum bu dönemde yaa 3 bim mi gezdin ben gezseydim bulsaydim senin icin
Kırık evet, malesef cift yerden kirik ve kaynamamis
Bunun disinda iyiyim tesekkurler
Bizim insanimiz yalandan çalmaktan dedikodudan iftiradan kalp kırmaktan utanmazHiç utanmam yanımda bi kadın sütyen soruyordu baktı ben rahat rahat takılıyorum şaşırdı hatta sanki bi ara iiii edepsiz der gibi bakışını hissettim o sırada kasada yanımdaydı tangayı gördü
Güle güle giy niloya masum Niloyanın içinde vamp bir kadın yatıyor demek kiHiç utanmam yanımda bi kadın sütyen soruyordu baktı ben rahat rahat takılıyorum şaşırdı hatta sanki bi ara iiii edepsiz der gibi bakışını hissettim o sırada kasada yanımdaydı tangayı gördü
Ahahaha ama kimene cidden en iyisini yapıyosun boşverr öyle tanga manga dan utanmam da diğer türlülerden hani azcık bakamam rahat rahatHiç utanmam yanımda bi kadın sütyen soruyordu baktı ben rahat rahat takılıyorum şaşırdı hatta sanki bi ara iiii edepsiz der gibi bakışını hissettim o sırada kasada yanımdaydı tangayı gördü
Ne utanıcam ki satıcılar bayan ilgilenen kişi bayan eşiyle giren kişi olursa mağazaya da utanmam napayım yani erkek girdi diye de almıcam mıeşim yeni evliyken yalnız bir kez mağazaya gidip bana almıştı biraz zor oldu ama aldım dediBizim insanimiz yalandan çalmaktan dedikodudan iftiradan kalp kırmaktan utanmaz
Külot sütyen seksi çamaşır isterken utancindan ölür
Mağazaya erkek girerse rahat bakamam doğruya doğru o kadar da uzun boylu değil gizlerim öyle bakarımAhahaha ama kimene cidden en iyisini yapıyosun boşverr öyle tanga manga dan utanmam da diğer türlülerden hani azcık bakamam rahat rahat
dur şimdi heveslendim biraz internetten bakıp sipariş vereyim bu yasaklar ne zaman bitcekte ben mağazaya gitcemMağazaya erkek girerse rahat bakamam doğruya doğru o kadar da uzun boylu değil gizlerim öyle bakarım
Canımmm hatta bir tanesinde kuyruk vardı, ona girmedim
Allah acil şifalar versin sana
GeyikliGece bende istanbul’da yaşadım uzun seneler. Üsküdar, ataşehir, bahçeşehir, beylikdüzü dolaştım. Şimdi iş sebebiyle Antalya’dayız. Köy gibi buralar
Bizim insanimiz yalandan çalmaktan dedikodudan iftiradan kalp kırmaktan utanmaz
Külot sütyen seksi çamaşır isterken utancindan ölür