- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.761
ne kadar da güzel görünüyorlar.afiyetler olsun eline sağlıkYine taştı yine biraz ısıyı yükseltince olan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar da güzel görünüyorlar.afiyetler olsun eline sağlıkYine taştı yine biraz ısıyı yükseltince olan oldu
hayatta en önemli şey dürüstlük zaten.ne demişler ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.Katılmanın tek şartı dürüstlük tabii ki katılabilirsin
700 ml
Peki nasıl yapicam yeni üyeyim de acemiyimKatılmanın tek şartı dürüstlük tabii ki katılabilirsin
Ben içiyorum 1 lt olmuştur henüz daha
Ben içiyorum 1 lt olmuştur henüz daha
Günlük yaptıklarını yazarsınPeki nasıl yapicam yeni üyeyim de acemiyim
Seni seviyorum güzel kadınhayatta en önemli şey dürüstlük zaten.ne demişler ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.
Yarın perşembe bu haftayı kim verimli geçirdi bakıyimmm görünürde topik toplu olarak salmış durumda sanki
ben de seni niloyacığımmSeni seviyorum güzel kadın
gittikçe kilo alıyoruz.pandemi sonrası ağır yaşamlardaki kadınlara dönmeyelim?Seni seviyorum güzel kadın
Teşekkür ederimYa harikasinnnnnnnn yaa bende yarın yapacağım .
Yapmaya yeltendim ama Baktım evde iki bardak süt anca var
Sağolasın teşekkür ederimne kadar da güzel görünüyorlar.afiyetler olsun eline sağlık
Minnak olan çok tatlıYine taştı yine biraz ısıyı yükseltince olan oldu
Evet canım 3 yaparım sahura kadarCanim sen orucluydun 1 lt suan gayet iyi.
Biz oructan tatile ciktigimiz icin farkli kategorideyiz
Ahahahah bizde toparlancaz niloşumm orucun şeyliği var üstümüzde birazkimseye arkadaşlra kötü örnek olmAyalımGünlük yaptıklarını yazarsın
Evin tertip temizlik ve düzeni önemli arada saldığımız da oluyor tabii ki Cookiie ile beni örnek alma
He bir de kitap okuma şartımız var kitap okumak istemeyen hergün yeni bir bilgi paylaşımı yapsın hiç farketmez bilgi pratik bilgiler olur hayata dair herhangi bir bilgi hepsi bu en başta dürüst paylaşım yapmak herşeyden önemli haftayı verimli geçireni ödüllendiriyorum.
Kabul edersen eee Hoşgeldin o zaman
Aynen ben iftardan sonra oturma odasını süpürdüm sildim daha mutfak toplanacak duruyorMinnak olan çok tatlı
Evet canım 3 yaparım sahura kadar
Ahahahah bizde toparlancaz niloşumm orucun şeyliği var üstümüzde birazkimseye arkadaşlra kötü örnek olmAyalım
Ben bugün öğlene doğru uyandım.
bi market yaptım geldim
3 tane fetih suresi, 1 tane meryem suresi, 1 tebareke okudum.
Yemek yaptım yedik
Mutfağı pür pak bıraktım
Çay ve su içiyorum
Eşimle şakalaşırken koluyla çeneme çarptı dünyam döndü çenem kırıldı sandım. Hala ağrıyo