- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.541
İnşAllah inşallahİnşallah bizde oğlumla yürüyorduk bana iyi geliyordu oda bitti inşallah herşey yoluna girer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah inşallahİnşallah bizde oğlumla yürüyorduk bana iyi geliyordu oda bitti inşallah herşey yoluna girer
Ay 1 hafta kaldı sabret bayramda çikolata paketi önüne alır yer yer durursun kızBen de bayram çikolatası var zor tutuyorum kendimi eşime açıvereyim bir paketi bu akşam dedim yok bayramda dedi elini öpünce çikolata verecek bana inşallah sevdiceğim oo didoyu da bir severim şuan tadı damağıma geldi afiyet olsun
Şuan bu mutfakta kastırıyoreskiden olsa hüpletirdim
Valla biz sündüklemeye devam nolcak halimiz böyleOy oy maşallah tebrikler verimin hakkını vermişsin Cookiie gör gör bak biz gibi başka sündük yok
İyi geceler
Yok kız bayramda da yemiyim azcık kilo vereyim normalde büyük kavanoz alıyordum da bu kavanoz çok minnoş ondan aldımAy 1 hafta kaldı sabret bayramda çikolata paketi önüne alır yer yer durursun kız
Sağolasın sana da afiyet olsun niloşum ay küçücük kız o 2 kaşıkta bitcek
Valla biz sündüklemeye devam nolcak halimiz böyle
O zaman yemiyoruz bak diyetimizide verimimize katalımYok kız bayramda da yemiyim azcık kilo vereyim normalde büyük kavanoz alıyordum da bu kavanoz çok minnoş ondan aldım
Yarından tezi yok sündüklüğü yasaklıyorum arı olucaz arıııı
Allah kabul etsin canımO zaman yemiyoruz bak diyetimizide verimimize katalım
Yaa ben kadir gecesine kadar verimimi kurana yönlendirsem baya bi okunacak kuran aldım da
Sağolasın bebeğimmAllah kabul etsin canım
Fazla kilolarımdan biraz gitsin de yine yerim inşallah çok seviyorum ben onları pastalar çikolatalar tatlılar püsküütler vuhuuuuSağolasın bebeğimm
Yememe konsunda da gaza getirelim birbirimiz çok zararlı pis şeyler bak
Kızzz gaza getirelim diyorum canımı istediyosun oluyomu hiç böyleFazla kilolarımdan biraz gitsin de yine yerim inşallah çok seviyorum ben onları pastalar çikolatalar tatlılar püsküütler vuhuuuu
Halen 500 ml deyimİnşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız
1500 ml bitti
Valla çok güzel denk gelmiş hee Bi nazar boncuğuda koyayım güzel aileye
İçmeye çalış zerrem gözünün önüne koy. İçtikçe alışırsın içesin gelir
O yanındaki şey nee
Yok geç geldi pkosluyum bayağı gecikti hatta. 20 gün kadarSurpriz derken? Erken mi geldi
Neyse aynı gün adet oldukSurpriz derken? Erken mi geldi
Neyse aynı gün adet olduk
Aynı gün hamile kalır aynı dönem dogururuz demek ki
Yüksek bel seviyorum diyorsun yaniBugünlerde bana iyi gelen yeni birşey keşfettim donumu tişörtümün üzerine belime kadar çekince çok rahatlık hissi geliyor. Özellikle bu bir pijamaysa denemenizi tavsiye ederim bana hak vereceksiniz.
Ne tesadüfİtiraf ediyorum sahurda mutfağı dağınık bıraktım. Kalkınca yapmayı hedefliyorum
İtiraf ediyorum sahurda mutfağı dağınık bıraktım. Kalkınca yapmayı hedefliyorum