- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.501
O zaman düzeltiyorum.
Yaaaa ne atlattin
Çok merak ettim
Tek bir harf değişerek yeni bı cümle kurdum şuan
Hahaha yazardim sana ama özel mesajin kapali galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman düzeltiyorum.
Yaaaa ne atlattin
Çok merak ettim
Tek bir harf değişerek yeni bı cümle kurdum şuan
Sen de sağol canım benimHarikasın canım çok sağol
38 beden olurum gibime geliyor olmak istemiyorumİşte bizimki o dönemde çok sakin bir bebekti kendini zorlama zaten birşeyler yapayım diye dikkatli ol yavrular iyi olsunlar da
Evet bi 5 kg ideal olur tahminimce ayy ben de bi 5 versem
Müge Anlı önceden izliyordum da bayadır izlemiyorum
Ama xs hiç iyi bir beden değil ne iyisi s bence şuan aşırı mutluyum aynadaki görüntümden
Bende öyleydim ama kg alınca çok iyi oldum ya aynada bile bakarken mutluyum zaten eskisi gibi zayıf olsam çocuk filan bakamazmışımm benXxs'den selamlar ahahaha
4.5 yasindaki oglumla belim nerdeyse ayni
Bel ince iyi de kalcam popom olsun biraz ya cubuk krakere benziyorum. Kadin degil cubuk krakerim ben
İnşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınızHamilelik testi GeyikliGece inşAllah sizde benim için dua edin.
eşim ev işine alıştı sağolsun.tek başıma bitiremiyorum ben
1500 ml bitti
Valla çok güzel denk gelmiş hee Bi nazar boncuğuda koyayım güzel aileyeDüğünümüz yaz ayında olacağı için ben de eşimin doğum gününde olsun dedim ikisi aynı gün oldu
Sonra kızımın doğumu 21 mayıs gibi gözüküyordu Dr muayene etti dedi bebek kanala yerleşmiş ama 1 hafta sürdü ben 5 mayısta hastaneye yattım suni sancı verdiler açılma olmadı sancı da adet sancısı gibi birşeydi o gün aslında doktor sezaryene alacaktı ben dedim bu gece yatayım hastanede ertesi gün yine suni sancı ile deneyin ertesi gün sonuç yine aynı doktor sezaryene aldı veeee 6 Mayıs denk geldi
İçmeye çalış zerrem gözünün önüne koy. İçtikçe alışırsın içesin gelirDün sadece sahurda 2 bardak içtim. Az önce günün ilk suyunu içtim uyuyana kadar içmeye çalışırım
O yanındaki şey neeBenim de zayıf noktam 3ü1arada Nescafe
Bugün fazla tokum,yarın yemeği az yiyip suya ağırlık vereyim inşallah alısırımİçmeye çalış zerrem gözünün önüne koy. İçtikçe alışırsın içesin gelir
Amin, Çok teşekkür ederimİnşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız
Ben M beden seviyorum da ay L olsam yine iyi hedefim L ye inmek inşallah şu ara az yiyorum bakalım ne olacak38 beden olurum gibime geliyor olmak istemiyorum
Amin canım sağolasınİnşallah hayırlısıyla güzel sonucu alırsınız
1500 ml bitti
Valla çok güzel denk gelmiş hee Bi nazar boncuğuda koyayım güzel aileye
İçmeye çalış zerrem gözünün önüne koy. İçtikçe alışırsın içesin gelir
O yanındaki şey nee
M en çok sevdiğim kararlıyım olucam oruçtan sonraBen M beden seviyorum da ay L olsam yine iyi hedefim L ye inmek inşallah şu ara az yiyorum bakalım ne olacak
Hee tartolet galiba canımAmin canım sağolasın
Nedir bilmiyorum değişik birşey burada bir yerde satılıyor alttaki külah gibi içi boş içinde krema var üstte muz bazılarında kivi bazılarında çilek var bunun üzerinde muz üstü çikolata sos ama adı ne bilmiyorum
İnşAllah canım bakalım yemeyi kestim son 2 tane tatlı kalmış eşim birini sen ye birini ben yiyim bitsin dedi katiyen yemem dedimM en çok sevdiğim kararlıyım olucam oruçtan sonra
Aa öyle miymiş ben de eşime truff dedim şuan sessizce kıs kıs gülüyorumHee tartolet galiba canım
15 teyim canım 1.5 okursam arefeye yetişecek inşallah benim de aklıma senin cüz geldi soracaktım sen kaçtasın
Var süper nefsi terbiye ❤İnşAllah canım bakalım yemeyi kestim son 2 tane tatlı kalmış eşim birini sen ye birini ben yiyim bitsin dedi katiyen yemem dedim
Biliyorsun 10. Cuzden basladim ben ramazan başlangıcında.15 teyim canım 1.5 okursam arefeye yetişecek inşallah benim de aklıma senin cüz geldi soracaktım sen kaçtasın
Anlatışına göre odur diye tahmin ettim kızAa öyle miymiş ben de eşime truff dedim şuan sessizce kıs kıs gülüyorum