- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.481
Benim kız da çok seviyorBenim de bu ara eti gongggggThai acılı olannn.
Bir yıldır çekirdekti
Gerçi çok zayif noktam var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kız da çok seviyorBenim de bu ara eti gongggggThai acılı olannn.
Bir yıldır çekirdekti
Gerçi çok zayif noktam var
Sekerlimsi bı tadı varsa eger denemeyeyim?Ben balli hardallisini seviyorum ❤
Onu çok iyi anladığımi soyleBenim kız da çok seviyor
Sekerlimsi bı tadı varsa eger denemeyeyim?
Yoksa deneyeyim
Peynirli olanını yiyemiyorum mesela
Ayak kokusu gibibı kokusu var
Benim de zayıf noktam 3ü1arada Nescafe
Ayniiiiii.esime bu benzetmeyi yapmıştım bende bak. peynirli cheetos'doritos filan gibi pis pis kokuyo diyeCok hafif seker geliyor ara ara.
Ben peynirlisini bilmiyorum hic görmedim yemedim ama peynirli doritostan yola cikarak o kokuyu tahmin edebiliyorum
Ayın 24ünden 24üne okuduğum kitap sayısı sayfa sayısına bakıyorum önümde 20 gün var henüz çok az kitap okudum 1 tane yarım bıraktığım kitabı 1 tane de tam kitabı bitirmek hedefim inşallah başarırım geçen ay ki gerçekleştirdiğim hedef 2 kitap toplam 600 küsür sayfaydı
Çok severimHic icemem icim almaz.
Ayın 24ünden 24üne okuduğum kitap sayısı sayfa sayısına bakıyorum önümde 20 gün var henüz çok az kitap okudum 1 tane yarım bıraktığım kitabı 1 tane de tam kitabı bitirmek hedefim inşallah başarırım geçen ay ki gerçekleştirdiğim hedef 2 kitap toplam 600 küsür sayfaydı
Pabucu dama atıldı bi ara ona da başlıcam inşallah İngilizceyi bi halledeyim de azcık ucundan Fransızcaya da geçeriz çok saldım bu ara kendimi çokkkNiloş ingilizce ne oldu? Ilk sayfadaki hedefinde ingilizce var ❤
Fransizca olsa aksamlari konusurduk yardim ederdim.
Ben genelde kişisel gelişim kitabı okuduğum için biraz yavaş ilerliyorum sayfaları terapi niteliğinde gitmesi için roman biraz daha hızlı ilerliyor Ramazan ayında Kurana ağırlık verdim bitirmeye uğraşıyorum ondan biraz geri kaldım kitapta Ramazan sonrası ona da yoğunluk vericem inşallahEki Görüntüle 2841562
305.sayfasindayim 675 sayfalık.
Bu ay üçüncü kitabım...
Eskiden hergun bir kitap bitiyordu ve gerçekten abartmıyorum.
Paslanmış gibiyim
Ama dönem dönem biseylerle ilgimiz azalıyor artıyor o yüzden kızmıyorum kendime
Bikac ay yogayla ilgilendim o dönem kitaba ilgim azaldı .şimdi kitap yükselişe geçti mesela tekrar.
Halledersin dönemin gelmemiş
Eki Görüntüle 2841562
305.sayfasindayim 675 sayfalık.
Bu ay üçüncü kitabım...
Eskiden hergun bir kitap bitiyordu ve gerçekten abartmıyorum.
Paslanmış gibiyim
Ama dönem dönem biseylere ilgimiz azalıyor artıyor o yüzden kızmıyorum kendime
Bikac ay yogayla ilgilendim o dönem kitaba ilgim azaldı .şimdi kitap yükselişe geçti mesela tekrar.
Halledersin dönemin gelmemiş
Neden zor geçecek canım hayırdır çok özel değilseYarin benim icin cok zor gececek.
Uyumak istiyorum ama yalniz uyumaya da korkuyorum ben, bazi atlattigim seyler yuzunden
Sahura kadar oturucam mecbur.
Yaaa ne zaman anlattin.Yarin benim icin cok zor gececek.
Uyumak istiyorum ama yalniz uyumaya da korkuyorum ben, bazi atlattigim seyler yuzunden
Sahura kadar oturucam mecbur.
Neden zor geçecek canım hayırdır çok özel değilse
Yaaa ne zaman anlattin.
Çok merak ettim
O zaman düzeltiyorum.Anlatmadim ki.
Atlattigim seyler dedim