- 17 Ocak 2020
- 27.429
- 39.614
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.181
Kaldı mı öyle komşularr.Hayirli iftarlar canim
Komsum 1 tepsi börek getirdi peynirli
Sevincten zıplıyorum
Benim komşum yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaldı mı öyle komşularr.Hayirli iftarlar canim
Komsum 1 tepsi börek getirdi peynirli
Sevincten zıplıyorum
Yine de acaba para tuzağı olabilir mi diyorum .Evet canım valla bir çok şeye yaradığo yazıyor. Bak atıyorum faydalarını. Bende bu ay kullandım dhaa. 3 ay gerekliymiş 3e tamamlıcam bakalım. Faydasını şuan tam kestiremiyorum ama kullanmaya başlar başlamaz çok kasık ağrıları yaşadım. 2 ay klomen femara tedavisi görmüştüm ondan önce. Aynı onları kullanırkenki ağrılar gibiydi.
Canım bide benim doktorum kendisi aslan pencesi ve civan perçemini önermişti. Ben biraz ondan da güvendim. E çörek otu, hayıt falan da zaten hep iyi olduğunu söylüyolar
Kaldı mı öyle komşularr.
Benim komşum yok
İyiyim ben de.Günaydin
Iyiyim, hizli basladim güne. Hedefler cok olunca
Sen nasilsin?
Kuçuları gezdirdim güzel muzikler dinledim
Cocuklara kahvalti ettirdim
Salonu toparladim
Belkide canım bilemedimki ben bi deniyim dedim bakalım kısmet. Sayfalarında baya bi memnuniyet var ama tabi kendim yaşamadan güvenememYine de acaba para tuzağı olabilir mi diyorum .
Biyandan aklıma da yattı
İyiyim ben de.
İftardan sonra daha iyi oluyorum.
Orucum diye çok kasıyorum, sıkıyorum kaslarimi kendimi gündüz.
Allah iyilikler versin sana ailene kuçularına
Salonu toparladim, baska bi is yapmadim diyecektim, sabah kizimla toz aldigimizi hatırladım
Yanı başımda kuzum
Ay hiç sorma yasaklardan bir gün önce amcam bize geldi ve bayramdan sonra gidecek,amcamla beraber evde 3 erkek var ne bulaşığı bitiyor ne temizliği çok dağınıklar kendim için yaptığım tek şey ,namaz kılmak ve dua topiğindeki arkadaşlar için Kur'an okumak,bunların haricinde ya evi süpürüyorum yada yemek yapıyorum .
Ay hiç sorma yasaklardan bir gün önce amcam bize geldi ve bayramdan sonra gidecek,amcamla beraber evde 3 erkek var ne bulaşığı bitiyor ne temizliği çok dağınıklar kendim için yaptığım tek şey ,namaz kılmak ve dua topiğindeki arkadaşlar için Kur'an okumak,bunların haricinde ya evi süpürüyorum yada yemek yapıyorum .
Sen nasılsın özlemişim
Evet oruç tutuyorlar ama,girdikleri odayı hemen dağıtıyorlar ki bu insanlar da küçük değil ,babam(53),amcam(43),erkek kardeşim (19),saolsunlar evin hakkından geliyorlarAllah yardimcin olsun.
Oruc tutuyorlar mi?
Bizim cocuklar tutmuyor annem de tutmuyor. Hem tutan hem tutmayan cok zor
Sabah kahvalti, cocugun meyvesi, oglen, atistirma saati, iftar, cay, meyve, tatli, kahve derken sahur oluyor. Bi kac saat sonra anneme ve cocuklara kahvalti döngü başa sariyor
Ay bende özledimm dedim bu kız nerelerdeAy hiç sorma yasaklardan bir gün önce amcam bize geldi ve bayramdan sonra gidecek,amcamla beraber evde 3 erkek var ne bulaşığı bitiyor ne temizliği çok dağınıklar kendim için yaptığım tek şey ,namaz kılmak ve dua topiğindeki arkadaşlar için Kur'an okumak,bunların haricinde ya evi süpürüyorum yada yemek yapıyorum .
Sen nasılsın özlemişim
SaolasınAy bende özledimm dedim bu kız nerelerde
Kolay gelsin canım bayada kalıcakmış Allah yardımcın olsun olsun aileye eve yardımda bir verimdir
Evet oruç tutuyorlar ama,girdikleri odayı hemen dağıtıyorlar ki bu insanlar da küçük değil ,babam(53),amcam(43),erkek kardeşim (19),saolsunlar evin hakkından geliyorlar
Aynı anda düşündük galiba .
Aynı anda düşündük galiba .
Bende sadece 1 litre icebildim ya neysem dört saat daha var
Fırsatım olmadı oyun oynuyorduk eşimleEger icin almiyorsa zorlama.
1700 cikmis, 1700e tamamlamak da verimli sayilir su icin ❤
Saolasın
Öyle işte yaa
Sen mesajını açar mısın benim için önemli
Fırsatım olmadı oyun oynuyorduk eşimle
İcicemmmm.
Bu yola birlikte baş koymadik mi