- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay pardon ya siz kedi konuşuyomuşunuz galiba
Bu tarifi bi favorilere ekliyimCokkkk severim turşu
Bide turşuları çeşit çeşit doğrayıp
Sarımsak ezip zeytinyağında biraz bekletip.
Turşunun üstüne o haliyle döküyorum
Üstüne de bir yemek kaşığı yani bol sumak atıp karistiriyorum.
Çok güzel oluyor hergun yediriyor kendini.
Ay benim kafa karışmış iyice geriye dönük mesajlRı karışık okuyunca yaa bu yıl eylül ekim gibimi düşünğyorsunuz. Hadi inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden gelsinlerYok kiz gercek bebek
Gecen bebeklinick ile baska bi topikte konusmustuk, eylül ekim gibi calismalara baslariz gun sayariz adet takvimi hesaplar test yapariz diye o muhabbetin devami
Bu tarifi bi favorilere ekliyim
Ay benim kafa karışmış iyice geriye dönük mesajlRı karışık okuyunca yaa bu yıl eylül ekim gibimi düşünğyorsunuz. Hadi inşallah hayırlısıyla çok bekletmeden gelsinler
Ayy bu korona bitsinde tatillerimizi yapalım gerçektenEvet bu yil. Önce guzel bi tatil sonra beybi benim plan böyle.
Tabii nasip :)
Ayy bu korona bitsinde tatillerimizi yapalım gerçekten
Haydi inşallah olur Allahın izniyle
İnşallah canım. Benim pko var ya. Geçmiş hamileliklerden sonra reglim çok bozuldu. Bi ara hiç ilaçsız olamamaya başladım. Şimdi 4 5 aydır biraz daha iyi ama bakalım hayırlısı. Macun kullandım bu ay ama etki ettimi bilmemSenin icin de insallahh
İnşallah canım. Benim pko var ya. Geçmiş hamileliklerden sonra reglim çok bozuldu. Bi ara hiç ilaçsız olamamaya başladım. Şimdi 4 5 aydır biraz daha iyi ama bakalım hayırlısı. Macun kullandım bu ay ama etki ettimi bilmem
Ay çok komik ya kurbanlık koyun gibi sırası gelen doğuma girecekDur bakalim senin beybiyle benim yeni beybi belki de ayni anda gelir, tecrubelerimden faydalanirsin
GelsinnnnnDur bakalim senin beybiyle benim yeni beybi belki de ayni anda gelir, tecrubelerimden faydalanirsin
Ay çok komik ya kurbanlık koyun gibi sırası gelen doğuma girecek
Belki bende doğuramambebiş gelişini kendi belirler belki .Ben normal dogurmam bacim bastan anlasalim
Çok geçmiş olsun canım oğluna da uzun ömürler versin Allah. Hayırlı zamanı var o zaman gelmeden napsak olmuyo demekki işteAy hayirlisi insallah
Ben de 2018de bi dusuk yaptim, 2020de 26 haftalik ölü dogum... daha 2 aydir regl olabiliyorum, ancak toparlaniyor vucudum.
Regl dedigime bakma duzeni hala yok, 10 gün arayla oldum, sonraki 1 ay sonra oldu, simdi bekliyorum bakalim insallah uygun zamanda olurum da duzene girer.
Benim bir oğlum var 2016 doğumlu, öncelikle sizlere insallah
Belki bende doğuramambebiş gelişini kendi belirler belki .
Acaba Aralık'ta yapıp Eylül'de mi dogursakyaz tatilimiz çöp olmasin diye diyorum
Clife macun mu.İnşallah canım. Benim pko var ya. Geçmiş hamileliklerden sonra reglim çok bozuldu. Bi ara hiç ilaçsız olamamaya başladım. Şimdi 4 5 aydır biraz daha iyi ama bakalım hayırlısı. Macun kullandım bu ay ama etki ettimi bilmem
ÜzülmeAy hayirlisi insallah
Ben de 2018de bi dusuk yaptim, 2020de 26 haftalik ölü dogum... daha 2 aydir regl olabiliyorum, ancak toparlaniyor vucudum.
Regl dedigime bakma duzeni hala yok, 10 gün arayla oldum, sonraki 1 ay sonra oldu, simdi bekliyorum bakalim insallah uygun zamanda olurum da duzene girer.
Benim bir oğlum var 2016 doğumlu, öncelikle sizlere insallah
Hayal kurduğum için herşey istediğimiz gibi ilerliyordu yaaaa.Hamilelik ilerledikce yaz zorluyor ya.
Ben oglumu ekimde dogurdum ama agustosta nasil yandim kavruldum bittim anlatamam
Eylül biraz serinlemisti de kendime gelmistim.
Zaten garantisi yok ki biz eylül ekim gibi calismalara baslayalim hemen olacak mi bakalim
Evet canım valla bir çok şeye yaradığo yazıyor. Bak atıyorum faydalarını. Bende bu ay kullandım dhaa. 3 ay gerekliymiş 3e tamamlıcam bakalım. Faydasını şuan tam kestiremiyorum ama kullanmaya başlar başlamaz çok kasık ağrıları yaşadım. 2 ay klomen femara tedavisi görmüştüm ondan önce. Aynı onları kullanırkenki ağrılar gibiydi.Clife macun mu.
Neye yarıyor o herkesin dilinde
Merak ettim .
Adet mi sökuyor.
Yoksa gebelik için mi kullanılıyor
Benim de pkos var
Hayal kurduğum için herşey istediğimiz gibi ilerliyordu yaaaa.
Hayal kurmak böyle bişey değil mi zaten
Hayırlı iftarlar