- 23 Ocak 2016
- 32.462
- 48.772
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.221
Drderdimderin tospik çok güzel olmuş canım ellerine sağlık ama tospik kurtarmaz hani Niloyası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim GeyikliGece arkadaşım kupamı kim verecek benim ya yazmışsın geçmişte temsili kabul et
Eki Görüntüle 2840965
Amin canım inşallah ben de seni tebrik ederim senin de hayrını Allah kabul etsin inşallah
Olur canım olur ben de öyle yapıyorum bazen boş vermemek adına baya birikmişKizlar komsularin tabaklari tencereleri tepsileri birikti.
Kolum kirik diye cok sey getiren oldu, börek, et, pilav, kek vs.
Simdi bisey yapip koyamam zaten yapamiyorum diye getirdiler
1er kg muz 1 lt süt 1er paket biskuvi koysam komik mi olur?
Az degil biri bir kalip kekle 10 tane falan pogaca yapmis getirdi
Biri baya bi et haslama pilav
Biri bir tepsi börek
Biri 3 kase kadar corba yine 3 kisiye yetecek kadar manti ve salata yapti getirdi.
Biri bir tencere sarma...
Yoksa birer demet cicek mi alsam?
Bayram geliyor cikolata mi alsam?
Kız öyle şeyler deme ben de kendimi bir halt sanıcamKac gündür hava bulutluydu topikte bugün güneş mi doğdu ne
Topigin güneşine ithafen :
Niloyatospikk
Eki Görüntüle 2840974 Eki Görüntüle 2840975
Olur canım olur ben de öyle yapıyorum bazen boş vermemek adına baya birikmiş
Ya seni yerim ben şunun tatlılığına bak Ya RabbimBanlıyım diye iş yapmadım yazmadım sanmayın sade iş yapsam iyi okuyan orada görür
Eki Görüntüle 2840972 Eki Görüntüle 2840973
Sevildikce Simaran değil utanan olduğun için seni sevdikçe sevesim geliyor ❤Kız öyle şeyler deme ben de kendimi bir halt sanıcam
Teşekkür ederim arkadaşım
Allah razı olsun Allah kabul etsin ben de öyle bir komşumu görsem yaparım güzel dayanışmaBizde normalde hic yok böyle seyler hatta cogunu tanimiyorum bile.
Ama insanlik ölmemis, allah razi olsun kolumu alcida gören elinden ne geliyorsa yapti.
Bi tek annem et pilav yapan kadinla pandemiden önce arada kahve icerdi. Muhabbetimiz var. Digerleri tamamen insanlik namina yapti, allah razi olsun.
Muz, süt, minicik minicik eti petibor var ya lokmalik ondan koyiym gitsin bisey yapamiycagimi zaten farkindalar.
Evet bugunun ilk hedefi belli oldu ahahaha alisveris :))
Sen neler yaptın çocuklar ne yapıyorlar bakalım verimli geçiriyor musunuz benim kız da dün koltuğu bir güzel su yaptı aklıma sen geldinSevildikce Simaran değil utanan olduğun için seni sevdikçe sevesim geliyor ❤
Bizim evde öyle bir parti var her gün illa yapılacak.Sen neler yaptın çocuklar ne yapıyorlar bakalım verimli geçiriyor musunuz benim kız da dün koltuğu bir güzel su yaptı aklıma sen geldin