- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ara ara vermiştim kilo aldım diye yemiyordum özlemişim bu hafta hergün aldım neredeyse bu akşam hesap yapıyorum 2 tl olmuş intense 1 tl de Nescafe etti 3 tl ayda 30 günden 90 TL para yapar bu intense i kesmelisin dedim karamelliyi denemedim karamelli bi çikokaya vardı adını unuttum onu sevmemiştim ondan ama burada karamelli intense görmedim benHer güne bir intense bunun karamellisi çıkmış bide
Bak onu ben de sevmiyorum eşim Ramazanda coşuyor mübarek sözde bayrama fit girecekti o göbek gidecekti külliyen yalan
Yıkanırken tikkatli olun amaMecbur öyle olucak
Gömlekte biraz kötü duruyor alıştım artık kas yapacağı yokGöbek severim, bende olmadigi sürece
Benimkinde de var azcik kiz bosver sefalari olsun, sagliklarini etkileyecek duzeyde degilse tabii
Konforlu oluyor sarilinca falan
Üff süper afiyet olsun fincanını da çok beğendimBenimde bu akşam ilk tercihim
Gömlekte biraz kötü duruyor alıştım artık kas yapacağı yok
36.5Yaş kaç, umut var mi yok mu ona bakicam
Benimkinde pek umut yok.
Sanki arada çok yaş farkı varmış gibi sen deYine biraz umut var.
43 ile benimkinde imkansiz
Şuan havalar serin olduğu için 3 günde bir yapiyorum yaz gelse hergün duşSağol canım ben de kokmaya başladım bu akşam bi girsem iyi olacak
Sanki arada çok yaş farkı varmış gibi sen de
Ben de öyle ama 2 gündür baya ısındı bugün terlemişim duş almam lazımŞuan havalar serin olduğu için 3 günde bir yapiyorum yaz gelse hergün duş
O kdar şey yapıyosunki bi an acaba dedim yıkanma konusunda niloşa katılıyorumAyy yok mumkun mu öyle bisey canim :)) yikanamiyorum bile ben suan tek basima :)
Normalde yaparim baklava, severim ugrasmayi ama kirik kolla ancak puding, corba ötesi olmaz.
Insallah gececek kadar alirim ya, önceki 2 sinav daha iyiydi. Bakalim yarinki nasil olacak, yarin son.
Kılalım Destek iyi oluyorclara bu akşam da teravih kılalım mı ne dersin canım? 8 rekat
Ellerine sağlık canımNapıyonuz?
1 cam sildim.
Kışlıkları kaldırdım.