- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.901
Sen birde benim kızı gör havuza girmeyi çok sever çıkmak istemez ama banyoya girdi mi başından su dökülürken kıyameti koparıyorÇocuk yıkamaya sevmiyorum ,özellikle yaz aylarında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen birde benim kızı gör havuza girmeyi çok sever çıkmak istemez ama banyoya girdi mi başından su dökülürken kıyameti koparıyorÇocuk yıkamaya sevmiyorum ,özellikle yaz aylarında
Selam canım iyiyim sen nasılsın evet bayadır denk gelmiyoruz sen bdv cisin bayadır oraya girmiyorum ben ban yiyoruz diyeselam niloyatospik nasılsınn görüşmeyeli?
Buradayım kuzum buradayım ben de seni özledim iyisin diminiloyatospik nerelerde acaba?biz süredir konuşamadık onla özlemişim
Kız yazabilir miyim ne demek isteyen herkes yazabilirmerhaba topiğiniz faydalıya benziyor.arada gelip ben de yazabilirmiyim?
selam kuzum iyiyim ben bdv de pek takılmıyorum artık.ayın 10 günü banlanıyorum çünkü .sen nasılsın?çocuk nasıl?Selam canım iyiyim sen nasılsın evet bayadır denk gelmiyoruz sen bdv cisin bayadır oraya girmiyorum ben ban yiyoruz diye
özel topiklere izin almadan gelmem ben.her gün konuşuluyor ya.samimi oluyorsunuz .her tür insan istenmiyor o yüzden bdv gibiKız yazabilir miyim ne demek isteyen herkes yazabilir
Tövbe tövbe kız sahibi falan estağfirullah herkes yazabilir ben işlerimi düzene sokayım diye açtım yazarsam faydalı olur diye kimseye gelme demem ben bak ne güzel K Kazen abi açmış siteyi( etiketin kapalı biliyorum) faydalanıyoruz o bize gelme demiyor ne güzel hepimiz burada muhabbet ediyoruz aile sıcaklığıMerhaba tabi yazabilirsin benim için bi mahsuru yok topiğin sahibi Niloyatospikk canım
İyi ben de nolsun kızçe de iyi bdv ye girmemek en iyi ama bayadır denk gelemedik görmedim seniselam kuzum iyiyim ben bdv de pek takılmıyorum artık.ayın 10 günü banlanıyorum çünkü .sen nasılsın?çocuk nasıl?
audrey kuzum sende mi buradaydın?özledim seni de.nasılsın?Rutinlerim aksayinca migrenim tutuyooor.
Iyiyim teşekkürler sen nasılsın ben daha önce burda takılmıştım. Bir orda bir burda derken 8 yil geçiyoraudrey kuzum sende mi buradaydın?özledim seni de.nasılsın?
Benim de koyu renk ceviz rengi 3 günde 1 toz almak istiyorDün toz aldım benim ünite koyu renk olduğu için hergün almam gerekiyor ama artık hergün uğraşamam arada fısfısla alıcam wiking çok amaçlı varmış pembe bi denicem ama belki başka fikir çıkar
Geçmiş olsun rutinleri aksatıyorsan topiğe geliyorsun aksatırsan seni bi silkeleyelimRutinlerim aksayinca migrenim tutuyooor.
okullar kapanınca keyfim yerine geldi kuzum.çocuk canlı derslere kavuştu.virüs artışı konusunda ise çok üzgünüm .bizim tanıdık öğretmenler aşılandı.sana da yaptılar mı?Iyiyim teşekkürler sen nasılsın ben daha önce burda takılmıştım. Bir orda bir burda derken 8 yil geçiyor
Yok canım sorun değilNiloyatospikk
Buraya da yazıyorum elbette kuzum orası sohbet diye her seyi yazıyorum.
Buradaki herkes orda da var.
Bazen topikleri karıştırıyorum bu o mu o bu lu diye bildirim gördükçe yazıyorum
Henuz ortaokul öğretmenlerine sira gelmedi,oncelik ilkokul ve anasınıfı. Ben şeker probleminden ötürü aşı önceliğim vardi ilk dozu oldum.okullar kapanınca keyfim yerine geldi kuzum.çocuk canlı derslere kavuştu.virüs artışı konusunda ise çok üzgünüm .bizim tanıdık öğretmenler aşılandı.sana da yaptılar mı?
3 çocuklu çalışan bir anne o anca yetişiyorGeçmiş olsun rutinleri aksatıyorsan topiğe geliyorsun aksatırsan seni bi silkeleyelim
Valla okullar kapanınca ilk aklima gelen sen oldun. Sevindiğini tahmin ettim bizler se bir o kadar üzüldük çocuklar adına. Insallah öğretmenlerin asilanmasiyla tam gaz eylulde baslarlar.okullar kapanınca keyfim yerine geldi kuzum.çocuk canlı derslere kavuştu.virüs artışı konusunda ise çok üzgünüm .bizim tanıdık öğretmenler aşılandı.sana da yaptılar mı?
3 gün iyi ya benimki bide parlak malesef çok toz belli ediyor... kısa zaman sonra değiştiricem kararlıyım gri ve mat olmalı ozaman inş bende toz almayı 3 günde yaparımBenim de koyu renk ceviz rengi 3 günde 1 toz almak istiyor
aşılanınca ben de okula göndereceğimm.geriliyor çünkü çocuklar.bir de arkadaşlarını özlüyorlar.devamlı zoom kurup sohbet ediyorlar.bağımlı oldular telefona tableteValla okullar kapanınca ilk aklima gelen sen oldun. Sevindiğini tahmin ettim bizler se bir o kadar üzüldük çocuklar adına. Insallah öğretmenlerin asilanmasiyla tam gaz eylulde baslarlar.