- 19 Kasım 2020
- 21.962
- 47.986
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.521
Ben sürmüyoruda hatta ilk okuduğumda bu ne saçmalık demiştim düşünsene daha az toz olsun diye bildiğin mobilyalara pamukla vazelin sürüyorlarmış..
dokunduğunda nasıl bir his oluyor bilmiyorum ama salonumu bile bile yağlamak çok saçma geldi bana toz almayamı üşeniyorlar yani
Evett çok şüküeAllah korumuş
Ay seninkinede çok şükür helal parayla alınmışlar demekki derler böyle oluncaYüzüğün bulunmasına çok sevindimbenim de bu tarz bir vukuatım var çok şükür geri geldi
Ama ben bunları yemelik bişiy sandım tam ağza atmalık truf mu diyolar onlardan. Artık ne kadar açsamYaaa çok tatlısın kardeşim de anahtarlık yapmış bak atayım resim attı
BeğenmedimBende de 1 senedir dişte sızlama var ama inatla doktora gitmiyorumşekerli ve soğuk şeyler yeyince çok fena sızlıyor
Çok haklısın ama korona dan dolayı korkuyorumBeğenmedim
Ama böyle olmaz. Şimdiden gitmelisin o zmn daha kötü şeylerle karşılaşırsın. Kanala gider falan.sorun erteledikçe büyür.
GünaydınGünaydınn kızlarr
Çok geçmiş olsunGünaydin
Sol kolum iki yerinden kırıkiş yapmıyorum, annem mantı yapicak bugun
Oglumu da kardesim yikayacak.
Ben de gün bos gecmesin diye 2 saat ders calismak, 50 sayfa kitap okumak ve 2 bölüm dizi izlemek gibi bir hedef koydum. Oruc zorlamaya basladi artik adimlarimi saymiyorum ama yine de 10 bin altinda kalmamaya özen göstericem ❤
Oglum uyanmadan baslayayim, bismillahirrahmanirrahim
Nasıl kırıldıTesekkurler
Hâlâ seni kırmızı görmeye alışamadımGünaydııınnn
Ben de kendimi kırmıızı görmeye alışamadım kiHâlâ seni kırmızı görmeye alışamadım
Aaa çok geçmiş olsunHic anlatmiym kuzum keyfiniz kacmasin
Amiinnn canımmMigrenben
athena
Niloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
Meybuz
GeyikliGece
clara
Vs.
Neşeniz keyfiniz sağlığınız daim olsun
Bu şarkı da benden size armağan olsun