- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.561
O kadarını bilmiyorum ama oylama bildirimi geldiği zaman hem oy ver hemde pro üye olma şansı yakala falan yazıyordu oy verdim oy verdiğim yemek birinci olmuş ama ben pro olamadımAaa 1. Yemeğe oy verenlerin hepsine verilmiyomu proluk. Ya bende hazimle bütün yArışmaları oyluyırum. Bide oyladığım 1. Olmazsa üzülüyorumhiç üzülmiyim bari boşuna
Ne dersi çalışacaksın ?birazdan ders çalışıcam biraz
Belki belli bir sayı varsa canım atıyorum 20 kişiye hak veriliyordur oy verenlerin içinden belkideO kadarını bilmiyorum ama oylama bildirimi geldiği zaman hem oy ver hemde pro üye olma şansı yakala falan yazıyordu oy verdim oy verdiğim yemek birinci olmuş ama ben pro olamadım
Fıkıh ilmi öğreniyorum canım valla evde sıkıldım artık boş boş vakit geçirmekten bari biraz kendime bişeyler katayım dedimNe dersi çalışacaksın ?
OlabilirBelki belli bir sayı varsa canım atıyorum 20 kişiye hak veriliyordur oy verenlerin içinden belkide
Fotoğraf at sonra çok merak ediyorum tatlınıEvi dün akşam süpürmüştüm o yüzden süpürmeye gerek yok. Balkon yıkayacağım ,televizyon ve vestiyer sileceğim ,makineden çıkan çamaşırları asacağım birde Hira tatlısı yapmak istiyorum
Geçmiş olsun biran önce geçip gitsin inşallah
Canım dişim şuanlık iyi ama alt dişimi ağrıyan üst dişime değdirmediğim süre. Değince ağrı yapıyo yine. Of aslında bunu halletmem gerek ama pandemide diş için gitmekten çok korkuyorum. Bebek düşünüyoruz bide. Allah nasip eder olursa eğer hamilelikte diş problemi daha çok oluyormuş. O zaman daha fena olur o yüzden biran önce halletmem gerek
Çok güzel bir şarkıı yaa bayılıyorum eskilere
Aaa 1. Yemeğe oy verenlerin hepsine verilmiyomu proluk. Ya bende hazimle bütün yArışmaları oyluyırum. Bide oyladığım 1. Olmazsa üzülüyorumhiç üzülmiyim bari boşuna
Kolay gelsinn canımm
Herkeslere kolAy gelsin
Ben akşamdan evi toplayıp yatmıştım bu sabah kalkınca cok güzel bir mutluluk veriyor
Evi havalandırdım
Sadece yatak odasınu topladım illa sabahları bi çamaşır katlama oluyo
Lavaboları temizledim
birazdan ders çalışıcam biraz
Sonra kuran okurum
ya kızlar her gün açıyormusunuz süpürge. Bende her gün açmak istiyorum ama sanki alt kata çok ses gidyomuş gibi hissediyırum rahatsız etmek istemiyorum alt komşuyu çok çekimserim bu konularda
Teşekkürler.@buralardutluuugdu
@renksizgokkusagi
Niloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
@Assos32
@morportakal
clara
@Minnosmeliss
@Masalimsensin
Vs.
Neşeniz keyfiniz sağlığınız daim olsun
Bu şarkı da benden size armağan olsun
Paylaştın sen haberin yok mu ya hu hemde çok güzeldir şarkı ben bayıldımTeşekkürler.
Dün bi sarki paylaşacaktım burda, şarkı secemedim yav
Şey ben, az evvel mutfak rafı, tezgâh vs. sildim, yeni oturdum.Bugün ki planlarım
* bu msjdan sonra tlf nu kenara bırakıp evi süpürmek.
*tv silmek
* çamaşır makinasini çalıştırmak.
* bir çekmece düzenlemek.
Bana eşlik etmek isteyen gelsin.
Erinenler yerinden kaldırılır.
Niloyatospikk
@buralardutluuugdu
@renksizgokkusagi
Z Zerre
clara
Cookiie
@Minnosmeliss
@Masalimsensin
Ve şarkımız gelsin.
Hareketli olsun ki işlerimizden daha çok keyif alalım.
Bana da yapsana, çok güzel görünüyor. Ben böyle karışık renk elde edemiyorum fazla
Neydi ki?Paylaştın sen haberin yok mu ya hu hemde çok güzeldir şarkı ben bayıldım
Aaaa nasıl hatırlamiyorsun buraya her yazmana bur şarkı da ekleniyor topige.Neydi ki?
Kafam o kadar mi gitti benim ya, hatırlamıyom
Yok zaten o saatlerde açmam da aslında haklısın hergün süpürdüğünfe detaylı süpürmelerin yormadan daha kısa sürer. Cünkü pislenmesine izin vermeden temizlemiş oluypsun. Mutfak her gün yemekten sonra masanın altını bezle bi siliyorum elimle. Süpürme işleri 1er gün arayla bazen bazen 2 gün ara giriyor.Fotoğraf at sonra çok merak ediyorum tatlını
Saat konusunda dikkat ettiğin müddetçe her gün süpürmenin bir mahsuru yok .
Sabah 9 dan önce aksam 8 den sonra supurmezsen sorun olmaz.
Her yemek sonrası yemek yenilen oda kesin süpürmeli zaten.
Ben haftada 2 çok detaylı süpürüyorum.
Diğer günler yüzeysel süpürüyorum.
Her daim temiz duruyor buna dikkat edince.
Nasil kolayına gidiyorsa.Yok zaten o saatlerde açmam da aslında haklısın hergün süpürdüğünfe detaylı süpürmelerin yormadan daha kısa sürer. Cünkü pislenmesine izin vermeden temizlemiş oluypsun. Mutfak her gün yemekten sonra masanın altını bezle bi siliyorum elimle. Süpürme işleri 1er gün arayla bazen bazen 2 gün ara giriyor.
Sana da öpücük canımŞey ben, az evvel mutfak rafı, tezgâh vs. sildim, yeni oturdum.
Sana kolay gelsin canişkom, senin elinden iş kurtulmaz, hadi eline kuvvet
Bulmacadan sonra namaz ve Kur'an düşünüyorum.
Niloyatospikk Niloya'ya da bi öpücük
Amin canım cümlemizin@buralardutluuugdu
@renksizgokkusagi
Niloyatospikk
Z Zerre
Cookiie
@Assos32
@morportakal
clara
@Minnosmeliss
@Masalimsensin
Vs.
Neşeniz keyfiniz sağlığınız daim olsun
Bu şarkı da benden size armağan olsun
Elektrik kesik olduğu için yapamadım henüz ama yaparsam fotoğrafını atarımFotoğraf at sonra çok merak ediyorum tatlını
Sabah işlerimi hallettim pazara gittim ordan kızımı parka getirdimBugün ki planlarım
* bu msjdan sonra tlf nu kenara bırakıp evi süpürmek.
*tv silmek
* çamaşır makinasini çalıştırmak.
* bir çekmece düzenlemek.
Bana eşlik etmek isteyen gelsin.
Erinenler yerinden kaldırılır.
Niloyatospikk
@buralardutluuugdu
@renksizgokkusagi
Z Zerre
clara
Cookiie
@Minnosmeliss
@Masalimsensin
Ve şarkımız gelsin.
Hareketli olsun ki işlerimizden daha çok keyif alalım.