- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #8.141
Kızlar yağlama yaptınızmı hiç güzelmi. Yarın yapsam diyorum ama değermi uğraşmaya hiç tahmin edemedim güzel olup olmadığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Osmaniye de ama merkez de değilim ilçe de yaşıyorum . Ay keşke buraya da gelmese hemen ,üzerimde şort var ve kapı pencere açık gayet serin ama battaniye alınca sıcaklıyorumyaz bu kadar erken gelmeseydi keşkeNerede yaşıyorsun canım. Biz daha yazı getiremedik yaa
Sizin oralar çok sıcak olur ama evett Allah yardımcınız olsunnOsmaniye de ama merkez de değilim ilçe de yaşıyorum . Ay keşke buraya da gelmese hemen ,üzerimde şort var ve kapı pencere açık gayet serin ama battaniye alınca sıcaklıyorumyaz bu kadar erken gelmeseydi keşke
Merkezden daha serin ama yine de sıcak normalde bu ay soğuk olması gerekiyordu ama ne hikmetse sıcakSizin oralar çok sıcak olur ama evett Allah yardımcınız olsunn
Şimdiden gelmiş inşallah yazın daha da sıcak olacağının habercisi değildirMerkezden daha serin ama yine de sıcak normalde bu ay soğuk olması gerekiyordu ama ne hikmetse sıcak
Hay Allah çayı kahveyi sevmeyen bir erkek ilk defa duydum olsun sen kendine özel demle teyzem benim gündüz kendine özel çay demler çok severim bu huyunu hiç üşenmez biz eşlik ederiz burdan birbirimizeHerkes çayları koymuş bile çay içecek kimse yok bizde keşke eşlik edecek olsa ama çayı kahve sevmiyor eşim bir kahve yapayım bende iftardan sonra kendime bari
Senden örnek aldım ben de tezgahı hep temiz derli toplu bırakıyorumBiz de yeni cay içiyoruz.
Erinmeyip mutfağı temizleyince inanilmaz huzur kaplıyor içimi.
Herkesi bu huzura davet ediyorum ❤
Bizim burada 2 gündür bir soğudu bugün yine evin ısısını yükselttik eşim kısa kol geziyordu giydi yine sweatiHava çok sıcak bugün 28° diğer günler daha sıcak olacakmış bugün yorganları kaldırdık ben battaniyemi de kaldırdım belki çarşaf ile yatarım
Yorgan daha kaldırmadık 2 gündür yine soğudu hava burada ne güzel ısındı diye seviniyordumBende yatak odamı temizlemisken nevresim takımımı değiştirdim.
Hem de yorganı kaldırdım.
Ama daha pike havası değil sanki bugün battaniye ile yatacagiz bakalım.
Nereden geldin@N u r Geldim
Arada küsüşme oluyor neye kızdınyemek yendi, çaylar içildi, mutfak toplu sadece elde yıkadığım tencereler kurusun onlarıda kaldırıcam tezgahtan.
Birazdan bi kahve yaparım. Eşimle azcık küsüştük ayrı takılıyoruz o bilgisayarda bende şimdi tvden bi belgesel açıp izliyim
Hiç duymadım yağlama nedirKızlar yağlama yaptınızmı hiç güzelmi. Yarın yapsam diyorum ama değermi uğraşmaya hiç tahmin edemedim güzel olup olmadığını
Şort mu kapı pencere açık mı ay ne güzel ya özledim ben yazı yaaOsmaniye de ama merkez de değilim ilçe de yaşıyorum . Ay keşke buraya da gelmese hemen ,üzerimde şort var ve kapı pencere açık gayet serin ama battaniye alınca sıcaklıyorumyaz bu kadar erken gelmeseydi keşke
Becerikli kız maşallah kız olsun da çamurdan olsun derler bizim buradaRekor bendeben 4 posta çamaşır katladım
Kız ben yaptım mantılara minnoş dedimAma ben o elleri yerim. Ne tatlı yapmışlar.
Afiyet olsun
Darısı bize gündüz sıcaklığı 30°yi buluyor bir iki gündürBizim burada 2 gündür bir soğudu bugün yine evin ısısını yükselttik eşim kısa kol geziyordu giydi yine sweati
Annem de öyle der hava sıcak olunca astığım kıyafet yarım saatte kuruyor ilk sahurumu yaptım ,tek kat battaniyem ile uyuyacağım. Hayırlı uykular sizlere,yarın görüşmek dileğiyleBecerikli kız maşallah kız olsun da çamurdan olsun derler bizim burada
Kız dün durduk yere keyfi orucu yedi. Büyük ihtimal sigara yüzünden diye düşünüyorum. Kızdım bende ne kahvaltı hazırladım ne bişey. Az önce barıştıkta aç kaldım diyo dedim çok üzüldüm keyfi tutmadın bide sanki mutfağı kapatttım ben yeseydin bişeylerSenden örnek aldım ben de tezgahı hep temiz derli toplu bırakıyorum
Bizim burada 2 gündür bir soğudu bugün yine evin ısısını yükselttik eşim kısa kol geziyordu giydi yine sweati
Yorgan daha kaldırmadık 2 gündür yine soğudu hava burada ne güzel ısındı diye seviniyordum
Nereden geldin
Arada küsüşme oluyor neye kızdın
Hiç duymadım yağlama nedir
Şort mu kapı pencere açık mı ay ne güzel ya özledim ben yazı yaa
Kayseriye özgü sanırım hep internette falan gördüm bende deniyim bigün dedim hep ama yarın için aklıma düştü hiç bilmiyorum. Lavaş gibi yapıyorşar aralarına kıymalı sos üst üste koyuyprlar en üste yoğurtSenden örnek aldım ben de tezgahı hep temiz derli toplu bırakıyorum
Bizim burada 2 gündür bir soğudu bugün yine evin ısısını yükselttik eşim kısa kol geziyordu giydi yine sweati
Yorgan daha kaldırmadık 2 gündür yine soğudu hava burada ne güzel ısındı diye seviniyordum
Nereden geldin
Arada küsüşme oluyor neye kızdın
Hiç duymadım yağlama nedir
Şort mu kapı pencere açık mı ay ne güzel ya özledim ben yazı yaa
Yarın yazmışım neyseAnnem de öyle der hava sıcak olunca astığım kıyafet yarım saatte kuruyor ilk sahurumu yaptım ,tek kat battaniyem ile uyuyacağım. Hayırlı uykular sizlere,yarın görüşmek dileğiyle
Ayy sakınnay ona kızdım ya başıma gelcekti az daha şimdi bi oynadı şeytan benimle boşver yat yapma sahuru yarın tutma tutna diye ama kalktım
Hayırlı uykular canımm, Allah şimdiden kabul etsinYarın yazmışım neyse
Yok yok kırdım şeytanın bacağını kalktım yaptım sahurumuAyy sakınn
Allah tamamlamayı nasip etsin inşallahAnnem de öyle der hava sıcak olunca astığım kıyafet yarım saatte kuruyor ilk sahurumu yaptım ,tek kat battaniyem ile uyuyacağım. Hayırlı uykular sizlere,yarın görüşmek dileğiyle
Ay keyfi orucu mu yedi 61gün cezası varKız dün durduk yere keyfi orucu yedi. Büyük ihtimal sigara yüzünden diye düşünüyorum. Kızdım bende ne kahvaltı hazırladım ne bişey. Az önce barıştıkta aç kaldım diyo dedim çok üzüldüm keyfi tutmadın bide sanki mutfağı kapatttım ben yeseydin bişeyler
ay ona kızdım ya başıma gelcekti az daha şimdi bi oynadı şeytan benimle boşver yat yapma sahuru yarın tutma tutna diye ama kalktım
Yok bozmadı canım hiç tutmadıı ya haftaiçi anlıyorum hadi işi ağır sürekli maskeyle falan ama evdeyken keyfi oldu buna kızdım akşamda kendi diyo neden tutmadım bilmiyorum pişmanım diye.Ay keyfi orucu mu yedi 61gün cezası var
Bazen şeytan dürtüyor yat uyu tutma diye Allahım korusun bir zamanlar teravih için öyle derdim gitme boşver seneye bol bol gidersin diye şimdi camilere giremez olduk