- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #7.941
Ahahaha orucken benBabamın akşam için istediği yemekler
Tavuk ve et kebabı
Pirinç pilavı
Makarna
Çorba
He canım he anan güzel mi.
Sadeleştirilmiş menü
Kebap ve salata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha orucken benBabamın akşam için istediği yemekler
Tavuk ve et kebabı
Pirinç pilavı
Makarna
Çorba
He canım he anan güzel mi.
Sadeleştirilmiş menü
Kebap ve salata
Çok zevksiz bir adam yaaAhahaha orucken ben
Aslında kendi başlarına hepsi çok güzeller ama bir arada biraz ağır olmuşÇok zevksiz bir adam yaa
Hâlâ diretiyor ki makarna ve çorba da istiyorum el mecbur yapacağızAslında kendi başlarına hepsi çok güzeller ama bir arada biraz ağır olmuş
Oha çok güzel olmuş maşallah . Kızının yerinde olsam o yavruyu eve götürmek için ağlardımKediler başladı gezinmeye 1 tane minnoştan selamlar
Kocamın tüy şeysi var yoksa hemen birini götürücemOha çok güzel olmuş maşallah . Kızının yerinde olsam o yavruyu eve götürmek için ağlardım
Favorim beyazlı olan kızının sevdiği kediBunları sevmek terapi gibi resmen
3 dişi 1 erkek severken var ya Allahım ne tatlılar
İçlerinde en özgüvenli olan da o şuan yanımda uyuyan beyazlının bi gözü kara olanFavorim beyazlı olan kızının sevdiği kedi
Ayyyy çoookk tatlıı gözlere bakkKediler başladı gezinmeye 1 tane minnoştan selamlar
Yapın canım hadi olsun makarna falan kolay şeyHâlâ diretiyor ki makarna ve çorba da istiyorum el mecbur yapacağız
Kolay evet ama kebap ve makarna biraz alakasız neyse gidem de ıslak kurabiye yapamYapın canım hadi olsun makarna falan kolay şey
Kolay evet ama kebap ve makarna biraz alakasız neyse gidem de ıslak kurabiye yapam
Eşim pasta alıp gelmiş
O zaman bu şarkı "tatlıyla balla"
Eşim pasta alıp gelmiş
O zaman bu şarkı "tatlıyla balla"
Aaa benimkide dondurma almıştı sahi sabah çıktı. Hadi yırttımSon saatler gözümü döndürdünüz kızlarr kalkıp bende yapcam bişeyler şimdi
Yok yok hiç halim yok valla kalkamam yeni oturdum
Browni kurabiye dimi canım dediğin. Çok severimYa niloya ya,benim kurabiyem pek güzel olmadı